Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 730
  • 904
  •   1
Отговори
# 315
Е, Чек, няма пълно щастие Simple Smile

# 316
Отивам да будя децата. Тяхното не се издържа.

Sweat Smile

Моето също не може перманентно да се събуди. От няколко дни успявам следобед по телефона да ѝ кажа какво да си приготви за пътуването, но вечерта се оказва, че нищо не е приготвила. Явно в петък вечер ще стягам багаж и ще има драматични сцени в последния момент. Последно май не искала да си ходи във Варна, защото много щяла да плаче от мъка като се върне. Снощи ѝ казах да погледне от друг ъгъл. Отива там да си почине, да се забавлява и т.н. Отговори ми с въпроса дали не съм можела някой път да ѝ кажа нещо положително, т.е. да я подкрепя в неположителното в случая. Абе да си отива при роднините, че да отдъхна малко от тийнски дивотии, ако може и баща си да вземе.

Да вземат да се съберат с моя и да си мрънкат на воля Simple Smile. Същото пубертетско същество е. Спи до 1, нищо не прави, а и е все наборсучен, дори и като ми липсва и се чуваме само по телефона успява да ме изнерви, а и аз него.
Днес получих съобщение, че има доклад, който трябва да предаде утре. Побеснях, защото баща му беше поел ангажимент да уведоми учителите и да предоговори дати заради пътуването.

# 317
Бургас дръпна много в последните години благодарение на свестния си кмет. Дай Боже на всеки град такъв разтропан и с идеи човек, ако имаше повече като него и кмета на онова красиво село /забравих му името/ щеше да е съвсем различна картинката.

Оф, много исках да пиша, ама няма да го направя.
 Rolling Eyes

Защо бе, Кати, пиши. Със сигурност вие си знаете неща от кухнята, но като цялостен облик се промени много европейски града ви.
За разлика от нашия....ежедневни проблеми, миризми, бездомните кучета се завърнаха, тъмни улици...нямам думи.

# 318

Днес получих съобщение, че има доклад, който трябва да предаде утре. Побеснях, защото баща му беше поел ангажимент да уведоми учителите и да предоговори дати заради пътуването.

Беснееш защото си негативна! Погледни положително на пропуснатия доклад и непредоговорените дати.

Те такива като нашите като се съберат, не се тровят взаимно. Само като намерят балами го правят.

# 319
  • София
Даун, недей да се хабиш. Препрати мейла на двамата поотделно без коментар и им гледай сеира как се шашкат.

# 320
Има родителска среща дтругата седмица и ще се разбера с преподавателя, ама едно нещо трябваше да направи бившия, детето е пубер и не очаквам много от него.

В крайна сметка, ако не си вземе изпитите, той ще трябва да се оправя. Може и да му е от полза да се поизпоти малко.

Чек, верно са си ок в техния балон, ама ми е побъркващо понякога, а осъзнавам, че той дори не е много зле Simple Smile.

# 321
Оставяй го да се поти, да му дойде акълът. Само препрати имейлът наистина.

# 322

Те ги получават, ама и на двамата не им пука.

# 323
Чек, дори и мисълта, че ще се види с брат си ли не я блазне?
Даун, направи се и ти на перде.

# 324

Те ги получават, ама и на двамата не им пука.

Може би бащата на детето е изгубил тренинг- ако няма ежедневни отговорности с детето, ако не се налага да следи разни неща, възможно е като необичаен ангажимент да му се изплъзне нещо. Не че го защитавам, ама е обяснимо, ако е нетипично задължението.

# 325
Мари, не мога, защото аз осъзнавам, колко му е важно, но когато баща му му казва, че е ок ми е трудно да се боря.

# 326
  • София
Че е хубав Бургас, хубав е. Ама е чак толкоз хубав не щото кмета му е извънземен, а защото стана визитната картичка на герберите за местно самоуправление. Не че човекът не е кадърен, ама не е само той кадърен☺
Аз имам самтимент към Варна от детството ми, докъм 25-6 годишна на юг не бях ходила. Но към днешна дата мога само да кажа, че нещата много са се променили, уви. Бургас води и то с много. Ако можех да се изнеса от София, щеше да е в Бургас.

# 327
Белинда, абсолютно вярно. Просто случиха на кадърен човек, че и от управляващите тогава Герб и дръпнАха доста. И нашия е техен, ама...нищо наяве.

# 328
Чек, дори и мисълта, че ще се види с брат си ли не я блазне?

Естествено че я блазни, макар че те и тук се виждат. Важното е циркове да има, плачене, драма, горкото дете... Абе който я вземе, рахат ще тегли.

# 329
  • София
Е, то не може за всички😂

Общи условия

Активация на акаунт