Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 736
  • 904
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Когато големият ми син беше тийн, се беше закелешил за колело за 6 хил.лв ooooh! Казат му, че когато събере 3 хил, да ми се обади, аз ще добавя другите 3. Познайте дали ги събра? (тук е мястото на зеленото човече) Той 300 лв тогава не можеше да държи неизхарчени, а за 3 хил. да не говорим. Така си остана и без колело Crossing Arms

# 301
  • София
Ако зависеше от мен, също бих взела втора ръка, особено за малкия, който ще израсте цолажа за 1-2 години. Но кой ме пита...Щели сме да върнем после неговото в магазина и да вземем по-голямото с отстъпка. Добрееее...
А пък колело за 6 хил. Ако купи, ще го изхвърля от вкъщи да си живее с колелото, честно!

# 302
  • някъде ... тук ...
Моите деца, нали са големи, та аз карам старото колело на дребния, той - старото на батко си Crazy И двете са купувани втора ръка Simple Smile Мъжът ми си купи ново неговото, но преди доста време. На големия е ново и от миналата година. Заслужи си го - условието за купуването му беше стипендията за успех.

На времето баткото точно във възрастта 6-11 караше един зелен Драг 16. После същото колело беше тормозено подобаващо от дребния. Накрая го продадохме. Поддържаха го мъжете, най-вече таткото. "Желязно" излезе.

# 303
  • Варна
Белинда, ти се радвай, че мъжът ти е на колелета фен, а не на мотори. Че тогава щеше да се гръмнеш от склонността му да плаща ужасни цени /търкалящо се от смях човече/.

# 304
Ти, пък не се обаждай!

# 305
Днес е слънчево и си отдъхнах Grinning

Не разбирам съревнованието Варна-Бургас, винаги съм живяла в Бургас, само около 11 години в София.Еми, не е моят град, ужасен трафик, много народ, за да стигна от т.А до т.Б час и нещо и 2-3 превозни средства /тогава нямаше метро/.Във Варна се наложи да водим малката до клиниката Св.Петка, поразходихме се в морската и по главната, в морската все едно се върнах в 80-те години, главната беше с едни дупки /може би ремонт правеха/.Та нямам цялостни наблюдения, по квартали или транспортната мрежа как е.Признавам в София и Варна има много кадърни здравни специалисти и клиники, както и много обучителни центрове.Бургас е много назад в това отношение.
Във всеки град намирам очарованието аз, много любим ми е Пловдив.Ако трябва да живея в град далеч от морето, Пловдив ще е Heart Eyes

# 306
  • дядовата ръкавичка
Не познавам добре нито Варна, нито Бургас, но като усещане Варна ми е някак по-аристократична. Особено ми харесва северната част на морската градина, има едни прекрасни стари къщи, пропити с история и спомени.
За хората - не знам, не ги деля аз на варненци, бургазлии, провинциалисти или софиянци. Хора има всякакви навсякъде.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:45 от Айяла

# 307
Бургас дръпна много в последните години благодарение на свестния си кмет. Дай Боже на всеки град такъв разтропан и с идеи човек, ако имаше повече като него и кмета на онова красиво село /забравих му името/ щеше да е съвсем различна картинката.

# 308
Предпочитанията към определен град нямат нищо общо с развитието на града. Обикновено са по емоционални причини и аз по такива предпочитам Варна и северното черноморие по принцип, не че не съм изкарвала хубаво и на юг.

София си ми е любима също, колкото и да е мръсно, задръстено и каквото и да е.

# 309
Бургас дръпна много в последните години благодарение на свестния си кмет. Дай Боже на всеки град такъв разтропан и с идеи човек, ако имаше повече като него и кмета на онова красиво село /забравих му името/ щеше да е съвсем различна картинката.

Оф, много исках да пиша, ама няма да го направя.
 Rolling Eyes

# 310
  • София

Оф, много исках да пиша, ама няма да го направя.
 Rolling Eyes

Местните винаги най-добре знаят проблемите и най-много има какво да критикуват Wink Навсякъде е така.

# 311
Отивам да будя децата. Тяхното не се издържа.

# 312

Не съм само аз значи Mr. Green
На моите им звъннах към 11.15 и ги събудих, пък баща им ми се скара що съм толкова лоша Rolling Eyes

# 313
Не завиждай, Мари. Остави ги да спят.

# 314

Sweat Smile

Моето също не може перманентно да се събуди. От няколко дни успявам следобед по телефона да ѝ кажа какво да си приготви за пътуването, но вечерта се оказва, че нищо не е приготвила. Явно в петък вечер ще стягам багаж и ще има драматични сцени в последния момент. Последно май не искала да си ходи във Варна, защото много щяла да плаче от мъка като се върне. Снощи ѝ казах да погледне от друг ъгъл. Отива там да си почине, да се забавлява и т.н. Отговори ми с въпроса дали не съм можела някой път да ѝ кажа нещо положително, т.е. да я подкрепя в неположителното в случая. Абе да си отива при роднините, че да отдъхна малко от тийнски дивотии, ако може и баща си да вземе.

Общи условия

Активация на акаунт