Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 230
  • 904
  •   1
Отговори
# 285
Лина, и тортите се знаят, нали? Ана и Елза, или вече е на друга вълна?

Ренко, като спомена и ти колело, да ти кажа как се хванахме за главите, когато отидохме за колелото на щерката. Имаше колела с цена над 4 000 лв. ММ се смее и каза, че нашата кола вече струва по- малко от едно колело.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 09:41 от mariat

# 286
Добро утро и от мен!
Мари, в една пражка група се продаваше колело за 10к лева български пари... И го купиха. Бих предпочела кола за тази сума.

# 287
Знам,знам,и по—скъпи има Mr. Green .Татко работеше в една от фирмите,произвеждащи колела.Правеха специални бройки,които караха до Франция май .Представи си колко са били специални,щом от фирмата си поемаха лично транспорта и шофьора,и това за 2—3 бройки на курс .

# 288
  • някъде ... тук ...
Има, да. Синковецът си избира миналата година колело. Не беше чак толкова много скъпо, но имаше коментари от едни познати, че за 16-ти рожден ден по-добре било да му търсим кола. Какво било това колело.
Зависи къде ще се кара колелото и за какви цели се купува. За градско мързеливо каране, тип разходка, за мен е напълно неоправдано да се дават толкова пари.

# 289
  • Бургас
Лина, и тортите се знаят, нали? Ама и Елза, или вече е на друга вълна?

Ана и Елза, Рапунцел, Русалката и Сой Луна

# 290
Естествено, Лято. На нас предложиха и скъпи, и по- евтини. Тръгнахме с нагласата за скъпо колело, но като не можахме да намерим разлики се спряхме на по- евтин вариант, който да не е китайски.
Ренко, значи да не те мисля, хубаво колело ще купите!
Лина, като ти прочетох съдържанието на тортите и се захилих с глас!

# 291
Оооо и с тортата имаме драма, ортодонтката казала "без сладко" и нашата го приема буквално Mr. Green
Едвам я навих за сладоледена торта Satisfied
Иначе на басейн, посъбрахме деца за партито, че кой на море, кой при баба.
Мари, няма качествени такива услуги при нас в дълбоката провинция. Остава си резервния вариант - каквото събере като сума и като отидем до някой по голям град да си вземе нещо Hands V

# 292
Направо ми се изправи косата от цените на колелата. Говоря за тези, които са за деца 6-8 години, тъй като те няма а се карат нито като планински, нито кой знае колко сложно. Че на тази възраст половината едва с педалите се справят, както остава за другото. Моят син получи колело, което кара прекрасно до момента на спиране, просто спирачката е голяма за ръката му и той спира до бордюра или в храстите  Mr. Green Предното колело беше по-ниско и пускаше краката и готово, ама това не става така. Та да дам 1000 лв. за колело за толкова малко дете, ще ме извиняват.
Руми, може и солена торта да направите.

# 293
  • София
И аз съм възмутена от цените на велосипедите и най-вече от склонността на мъжа ми да ги плаща😠 Айде неговото-добре, ама моето и на децата са напълно излишно скъпи. Аз не карам толкова често, а децата ги помилат от падане, дрифтове и пр.простотии, които можеха да се изпълняват с далеч по-обикновени колелета. Но за някои неща с моя мъж просто не може да се излезе на глава.

# 294
Кефът ценя няма.

# 295
  • София
Хахахаха, Лято, ако се бяхте събрали с мъжа ми, екстра щяхте да си живеете😅

# 296
А, Белинда, винаги трябва да има баланс Simple Smile

# 297
Хахахаха, Лято, ако се бяхте събрали с мъжа ми, екстра щяхте да си живеете😅
Мислиш ли? Хехе. Явно на него колоезденето . му е хоби или поне му доставя удоволствие и за него са оправдани повечето пари за такова возило. Аз също не бих дала много пари за колело. Колелото на каката е 2-ра ръка, защото точно тогава не можехме да си позволим ново с цените в Чехия, но пък е разкошно розово на брокат и с Барби (зелено човече). Тя е луда по него.

# 298
Първото колело на щерката беше унисекс цвят, за да го кара и брат й. Той не пожела. Сега е собственик на БМХ, естествено втора ръка.

# 299
Мари, точно в унисекс цвят купихме птървото Микро - оранжево. 2 години и половина сслед това малкото толкова много хареса тротинетката, че не я даваше на кака си. Онзи ден купих розова за нея, а оранжевата остана за него.
Баланс байкът е червено Пуки, мисля, че става и за него.

Общи условия

Активация на акаунт