Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 267
  • 904
  •   1
Отговори
# 270
Соу, Дий, дий, ама Мара и Марко вече не им се ще чак толкова, а има толкова хубави и не чак толкова скъпи местенца по света където да живееш по-скромно и на въздух.
То с работа е ясно, че няма да забогатеем ами поне да си поживеем  Blush

http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 5/march/nomadite/

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/balgari_zhiveya … esets-262820.html

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 00:05 от Анонимен

# 271
Да е много здрава Жаки!
На втората снимка, ти е взела главата, Жаки.

Аз пък това Бургас срещу Варна не мога да го разбера.

# 272
Виж, Варна срещу София.  Mr. Green

# 273
Аз пък това Бургас срещу Варна не мога да го разбера.
Това си е било винаги, от как се помня!
Имаме близки живеещи в двата града и на среща у нас, на неутрална територия, винаги се подхвърляше кой е по по най и .......спор до  според настроението или докато едните не си тръгнат!

# 274
      ЗА мен този спор Варна-Бургас няма никакъв смисъл.Няма нещо, което да е универсално хубаво и добро за всеки и да се харесва от всеки.

Аз в друг град, освен Варна не бих могла да живея.Имала съм възможност за по- престижна и по- заплатена работа в София, не съм се поблазнила.Хубави ми бяха студентските години там и толкова, но да живея постоянно- не.В Бургас отдавна не съм била, но там няма какво да правя при все предумствата му,които изтъквате.

В детството ми градът беше по- красив, по- чист, по- атрактивен.Почиваха повече хора средна ръка, особено от чужбина. За сметка на това по улиците беше невъобразима манифестация.

Сега през лятото градът е спокоен и някак некурортен, като в миналото.Но на мен ми е добре и не ме трогват сравнения.Ако съм искала, да съм отишла в друг град, в друга точка на Земята.

# 275
Добро утро!
За екскурзия не обичам да повтарям, обаче за почивка ми е супер на мястото, което сме открили. Имам една седмица море и ми се иска да си почина, ама истински. Миналата година решихме 4 дни познатото и 3 дни нещо ново, ами добре, че си бяхме починали добре преди това, че иначе, ако бяхме пристигнали във втория хотел изнервени, както тръгнахме от София, щяха да ме чуят в околията как се разправям с тях. А по Северното Черноморие има толкова неща за гледане, че хич не ми омръзват.

# 276
Добро утро. Аз също не разбирам този спор Варна- Бургас. Най- вероятно защото не съм от нито един от двата.

# 277
  • Germany
И ние сме от хората, които харесат ли едно място за почивка, ходят все там с години Simple Smile Това лято, живот и здраве ще сме пак в един къмпинг до Венеция. Условията ни устройват, плажа е хубав, знаем кое къде е и така ни е по комфортно. Миналата година пообиколихме на връщане из Тоскана, а тази година ще минем през Швейцария, после Болоня, няколко дни из района на Римини и тогава ще се размажем на познатия плаж. Нямам търпение вече, а има още 3 седмици. На нашто море не сме ходили от години. Едно време ходехме на къмпинг Смокиня и беше прекрасно, но сега не бих си го причинила.

# 278
Добро утро, хубав ден ви желая 😊
Тонка, добре дошла обратно, чаках още малко да се освестиш - не сме за бунгала и палатки ние Mr. Green
На детето рд наближава, а оз все още те съм измиллила подарък 😐

# 279
  • Варна
Варненка съм, но с мъка на сърце признавам, че Бургас много дръпна напред и определено е далеч по-уреден град.

# 280
  • някъде ... тук ...
Хихи, аз като шумНенка, да пускам ли песента на Тодор Колев Mr. Green
Всеки град си има неговото очарование, а и зависи какво търси човек Simple Smile

Само сме повтаряли, не и потретвали място за почивка. Трудно седим на едно място, а има много други интересни места. Като Контесата и ние си мечтаем за дауншифт нанякъде. Ще го доживеем някой ден Simple Smile

# 281
Руми, защо не й подарите една фотосесия?
Иначе гледах електрически скутери. Ми те по евтини от едно колело. Но не бих купила. Да си въртят педалите.

# 282
Мари,като спомена колело,се сетих,че обещахме на детето да му купим ново като се върнем от море.А като споменах море,в неделя заминаваме Simple Smile .Имам на разположение днес и утре са стягам багажа,че после съм на работа два дни и няма кога.
След вчерашния натоварен ден,днес се чувствам като парцал Sweat .Но това не ми попречи да се събудя в 7.Палачинки правих,допивам си кафето и се чудя от къде да я захващам Thinking .

# 283
  • Бургас
Аз като една пловдивчанка , живееща в Бургас, не знам срещу София ли да съм или срещу Варна Stuck Out Tongue
Честит рожден ден на Жаки! Много здраве и безгрижни дни!

РД на Цвети е чак септември, но тя има ясна представа как ще го празнува - в градината, в кафето до нас, в детският център и на ресторант. За всяко място ще има отделна торта и тоалет.Bowtie

# 284
  • на Мелмак
Добро утро !
Честит рожден ден на Жаки Simple Smile
Изпуснала съм снимките , жалко.
Трябва да ставам , че имам доста работа , а ме боли ужасно глава.
Вчера миш-маша стана многУ вкусен Simple Smile
Днес мисля един кашкавал пане

Общи условия

Активация на акаунт