Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 274
  • 904
  •   1
Отговори
# 255
Честито на малката Жаки! Да расте здрава и щастлива!

# 256
А, Мърче, верно ли😂 Викаш, чува ги нещата дреб, а😉 Ако направят детски мастършеф, направо да го пускам!
Определено, щом има такъв усет - хъм, хъм, хъм! Има хляб в това дете.
Аз предпочитам да виждам различни места, усещането за ново, да видя, да изследвам, чувството, че виждам нещо за първи път - определено търсим различните дестинации, влюбих се в миналогодишната, пак ще се върна някой ден, но сега искам ново място, скучно ми е това повтаряне на едно и също всяка година, определено не е за мен. Май само ски писти повтарям Joy Там пък пускането на нова писта ми качва адреналина в повече, защото изобщо не знам какво следва, а мен много ме е шубе да не падна... и като съм минала веднъж, пускам поне още 2 пъти - така по познатичкото...
+1
Не повтаряме места и курорти/хотели, защото светът е толкова голям и красив и искаме да видим поне някаква малка част от него всеки път когато пътуваме.

Тонка, колко е висока щерката?
 Помня, че са почти наборки с нашето момиче и двете с теб сме еднакъв ръст май  newsm78 (179) с височки мъже  Blush

Жаки е направо копие на мама и кака. Прелестна  bouquet

Има детски вариант Мастършеф  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 22:02 от Анонимен

# 257
  • София
Аз също търся разнообразие и когато аз избирам дестинация, рядко повтаряме, ако не друго поне хотелът сменяме. Покрай работата на мъжа ми обаче лятното море от години се случва все на едно и също място и честно казано, комфортно ми е. Удобно, познато, все едно съм си у нас. Много искахме тази година апартамент в Бургас, заради бебето, но не намерихме за краткото време, с което разполагахме и сега пак сме на старото място, но не съжалявам. Екскурзии обаче никога не повтарям. Толкова места не съм видяла...няма да ми стигне животът. Само в Будапеща съм била два пъти и вероятно ще повторя Париж, когато бебчо порасне достатъчно☺

# 258
  • София
Контеске, не знам с точност колко е висока Кати, но гони 160 см. И аз до 8 клас бях най-висока в класа, но за мое успокоение момчетата дръпнаха бързо в пубертета и имаше и доста по-високи от мен.

Ние също не повтаряме места, с изключение на Обзор за две лета, но бяхме в различни хотели. Мисля, че вече приключих с бунгалата. Липсват ми удобствата и си искам хотел на първа линия с басейн. А и преди вечеря, докато мъжете действаха с барбекюто, открих гол охлюв в мивката и писъкът ми огласи цялата местност. След това мъжът ми реши да се измайтапи с мен и размаха едно сурово карначе, надавайки вик, че е намерил змия. Толкова стрес за един ден ми стига!

# 259
  • Телиш/Плевен
Удобно, познато, все едно съм си у нас.
...
Екскурзии обаче никога не повтарям.
За екскурзиите и аз съм така, но там отивам точно с цел да видя нещо ново и интересно, докато за морето съм ви казвала, че нито се пека, нито плувам, така че реално няма кой знае какво значение къде точно ще лежа под чадъра. Grinning Предпочитам познатото, точно заради казаното от Белинда - чувствам се като у дома, по-удобно и по-спокойно ми е. Конкретно Обзор, макар да не съм ходила от няколко години, смея да кажа, че го познавам напълно и ми е много приятно да се разхождам там, напълно спокойна, че няма как да се загубя. Майка ми като ми пращаше снимки и веднага се ориентирах къде се намира, макар да има някои промени от времето, когато ходих за последно. ММ не е ходил на море от дете, а и не е бил точно в Обзор, така че ще му е интересно, на детето също (за пръв път ще види море). По-нататък, ако започнем да ходим всяка година и им омръзне (или не им хареса Обзор), ще сменяме, разбира се. Но като за първо семейно море и ММ предпочита да е нещо познато, така че там ще идем.

# 260
Въх, Тонка, как 160см? Ти ме уби.
Нашата е тапичка пред вашето момиче.

Имам толкова много желани и набелязани дестинации за пътуване занапред, че два живота няма да ми стигнат с тези темпове на пътуване.

Все повече се замислям към дауншифтване и хващане на гората като онова БГ канадско семейство с яхтата с блога.
Искам безгрижие, бриз, пътувания, книги и време. Само здраве да има и някой ден се надявам да стане  Praynig

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 20:51 от Анонимен

# 261
Искам да кажа, че и на мен ми става мило когато в определени случаи Бургас е предпочитан пред Варна. Само бургазлия може да се зарадва на комплимент от български турист, варненците тук ще ме разберат много добре,  зелен емотикон.
Да не се сърди никой, но каквото повикало, такова отговорило. Между другото, да няма криза, че си говорите за Българско Черноморие макар и южно?

Тонка, ти намери къде да отидеш. Камчия си е зле и винаги така е било.

# 262
  • София
Чек, въобще никой не очаква някой варненец да се съгласи, че Бургас е по-красив град от Варна, но според мен е безспорен факт. В последните години Бургас много дръпна, много по-подреден е и някак прегледен.
Варна ми идва леко хаотична. А пък за Морската градина на Бургас, варненци могат само да завиждат!
Не го казвам със злоба, а със съжаление - Варна си остана мутренско владение и това я съсипва.

# 263
  • София
Чек, аз не съм търсила, че да намирам. 😃  Просто реших да се доверя в избора на нашите приятели. За пръв път съм пасивната страна по отношение на почивката. Е, дупе знае 2 и 200. Догодина, живот и здраве, няма да се поддавам на чуждо влияние. 😉

# 264
Жълто цвете, виж, аз въобще не споря за чуждите вкусове и даже дума няма да кажа за красотата на Бургас, Ямбол и много други. За друго става дума, но който разбрал, разбрал.

Тонка, аз още като прочетох Камчия, че и бунгала, червена лампа ми светна, но какво да ти кажа. Там не е за почивка и въобще не знам за какво е.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 23:14 от Анонимен

# 265
Аз не познавам добре Бургас, но Варна ми е много сурова красавица!
Обожавам силните й ветрове, мириса, изгледите от къщите и нахаканите варненки  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 20:52 от Анонимен

# 266
  • София
Ох, мразя вятър Close Затова и не си представям да живея целогодишно по морето. Само през лятото на почивка ходя. Предполагам, че е защото съм израснала на ветровито място /не на морето обаче/ и ми е писнало да ходя обрулена.

# 267
Честит рожден ден на Жаки! Да е здрава и послушна!
Спомням си каква адска жега беше преди 5 години, събота (май). Изнасяхме концерт с децата от детската градина по слушай рождението на Левски. Ех, мили спомени.
Искам безгрижие, бриз, пътувания, книги и време. Само здраве да има и някой ден се надявам да стане  Praynig
И аз.

# 268
Честит рожден ден на Жаки! Здрава и весела да е кокона Simple Smile

Тонка, много е дръпнала Кати и красавица върви пу-пу. 

Хубави са си морските градове и села всичките. Като човек от вътрешноста да ви кажа, че щом е на морето все е хубаво макар и по-различно севр и юг. Просто южното черноморие го наблъскаха много.

Това с безгрижието и пътуването е супер, но не мога да си го позволя. Не знам как успяват да го постигнат хората.
Все по-скъп става живот и не може да се навакса на всичко за съжаление. То за това си има аристокрациа и работническа класа. Дийй Марко.....

# 269
Аз като едно варненче да се изкажа, ама още от Девня започва да ми мирише на море. С Бургас това не го усещам. Не знам колко е дръпнал бизнесът в Бургас и колко са оправили нещата, но във Варна има някаква студена красота. А и варненки, носи ни се славата  Twisted Evil , варненци принципно сме странни хора.

Аз не обичам да съм два пъти на едно и също место, на море или на планина няма значение. Ако ще го чувствам като у дома, какъв е смисълът да ходя, по -добре да си стоя у дома.

Общи условия

Активация на акаунт