Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 280
  • 904
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честита да е прекрасната малка Жаки! Все така лъчезарна и артистична да е! ☺

Белинда, какво да се прави, моята кобилка е най-висока в класа. Понякога ми става мъчно като я гледам, защото на визия го докарва на мома, а всъщност си е моето все още малко дете. Много бързо се развива и не смятам, че е плюс.

Почти целия ден го изкарахме във Варна. Детето и мъжа ми си останаха в Камчия, а аз и кръщелницата ми се присъединихме към нашите приятели. Скъсахме се от ходене и определено мога да кажа, че Бургас много повече ми харесва от Варна. Имам сантимент към Варна от детските ми години, но на дърти  Бургас печели повече точки.

Обзор изобщо не ме впечатли за две поредни лета пребиваване там.

# 241
Бях на кафе с приятелки. Нещо останах разочарована и си тръгнах преди да приключи срещата.

# 242
  • София
Е, ти пък, не било плюс...Ама и минус не е☺ Красиво ти е детето, радвай му се! За развитието не се притеснявай, моят големият все така вървеше две глави над другите и все ме гледаха подозрително по площадките, защото май никой не разбираше, че съм с малко дете😆 И сега е висок, но поне още 5 деца в класа го настигнаха. В пубертета се изравняват. Лошото е, че аз съм си все същата и вече бая трябва да гледам нагоре, като се карам. Несериозно изглежда някак си...

# 243
Ама Белинда, ти шегуваш ли се, сьомга как си върви с ментов сос/ментово песто.... мммм, знае сина ти какво да съчетае! Аз идвам Joy
След малко ще направя едно ризото с едни тиквички, че ми стана мъчно да ги паркирам в кофата, съседка ни ги подари, домашни, много хубави. И въпреки че до печка лятото не се доближавам, след малко ще запретна ръкави.

# 244
А, Тони, ние в Обзор вече не обикаляме кой знае колко. Има много хора, които ме изнервят, от години не сме нацелвали добро заведение.  Лежим по плажа по цял ден, хапваме в ресторантчето до къщата и се разхождаме по крайбрежната. Най-много да седнем в някой плажен бар да пием по нещо. Аз си го харесвам, защото плажът е много голям и сме си намерили местенце, където няма бутаница. Ама и все сме ходили през юли, подозирам, че от първи август няма да е така... Аз се впечатлих от снимките ти от Камчия и може догодина да го обмислим този комплекс.

Пека месо аз за вечеря, ама не съм му измислила гарнитура,
Белинда, имам домашна мента, да пращам освен за сьонгата Grinning

# 245
Алечка, и голямата ще е там по същото време. С компания, сефте...

# 246
  • Телиш/Плевен
Жаки е прелест и половина, както винаги! Heart Eyes

Аз само в Обзор съм ходила, така че нямам база за сравнение, но си ми е слабост, така че догодина, живот и здраве, ако идем на море, точно там ще е. Heart

Алечка, навремето и ние основно през юли или август ходехме и имаше страшно много хора. Миналата година моите родители ходиха през септември и казаха, че е било едва ли не пусто и са си починали истински. Тази година ходиха в края на юни и пак казаха, че имало малко хора и съответно пак бяха много доволни. Но то е напълно обяснимо, де - повечето хора са в отпуск точно през юли и август.

# 247
  • Бургас
Привет момичета!
Днес ви четох хаотично,че ми беше напрегнато.  На няколко пъти се опитах да честитя РД на Жаки,но форума беше на друго мнение.
Та сега през лаптопа, Жаки да е жива,здрава,все така чаровна и остроумна!

Тонка,думите ти за Бургас,ме трогнаха. Много си го обичам този град и ми е драго да чувам хубави отзиви от хората.

Днес малкия се оплака,че го боли коремчето и искал да се прибере да гушне мама. Гушнахме се и аз съм заспала като пън. Телефона ме събуди в 19ч,комшийката ми. И се оказа,че съм си проспала танците ..... Сега ми едно сънено и мисля след малко да полегна с книжка.

# 248
Ние пък не обичаме да повтаряме, всяка година на ново място. Не мога да си представя няколко години подред на едно и също

# 249
  • София
А, Мърче, верно ли😂 Викаш, чува ги нещата дреб, а😉 Ако направят детски мастършеф, направо да го пускам!

# 250
  • Ямбол
И аз харесвам Бургас много повече. Особено след последното ходене във Варна през април.

Аз нямам проблем с повтарянето на място, даже го предпочитам, особено, ако ми е харесало. Като дете ме водеха основно в Несебър и Созопол. Прекрасни места бяха, но бяха, сега са ми отблъскващи. Засега в Приморско все още не се е получил такъв кич и има хубави места за разходка и плаж.

# 251
Жаки, честита ви рожденичка!  bouquet bouquet

Тонка, да се оправя красивото ви момиче!  Hug

Не мога да ви изчета!

# 252
Лаленце, ние ходим обикновено в началото на юли и се ядва на плажа. Ама по улиците е мор.
Рая, освен да я наглеждам под прикритие при нужда Grinning

До толкова ни познават вече хората, че си плащаме определен чадър за цялата почивка и човекът ни го пази, а в ресторантчето ни пазят масичка. Иначе ние сме от скучните почиващи, наистина. Ама аз имам една седмица  да се сцепя от мързел не мога да хабя енергия да обикалям, да се разхождам и да се бутам в хората. И заведения не обичаме да сменяме, или ще е скъпо, или ще е гадно, или и двете, или ще ме дразни обслужването... На този етап искам море, пясък, чиста стая и туй то. Не ща да си развалям рахата. Нацелили сме нещо, което за момента удовлетворява скромните ни изисквания и си се размазваме.

# 253
А, Мърче, верно ли😂 Викаш, чува ги нещата дреб, а😉 Ако направят детски мастършеф, направо да го пускам!
Определено, щом има такъв усет - хъм, хъм, хъм! Има хляб в това дете.
Аз предпочитам да виждам различни места, усещането за ново, да видя, да изследвам, чувството, че виждам нещо за първи път - определено търсим различните дестинации, влюбих се в миналогодишната, пак ще се върна някой ден, но сега искам ново място, скучно ми е това повтаряне на едно и също всяка година, определено не е за мен. Май само ски писти повтарям Joy Там пък пускането на нова писта ми качва адреналина в повече, защото изобщо не знам какво следва, а мен много ме е шубе да не падна... и като съм минала веднъж, пускам поне още 2 пъти - така по познатичкото...

# 254
И ние обичаме да повтаряме. Особено щом сме с децата. Ако сме само аз и ММ няма проблем да експериментирам, да искам ново, различно, екзотично дори. Но децата ни все още не се впечатляват от такива неща. Те си искат басейн, море. Всичко останало им е без значение. 

Общи условия

Активация на акаунт