Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 713
  • 904
  •   1
Отговори
# 375
От железарията го взимаме Апарел-а Simple Smile Как не обичаш просеко? Даже през лятото ли? Ще те науча да го обичаш, не плачи Simple Smile)

Янтра, аз съм за къща и разстоянието не ме плашо. Но от друга страна с три деца които трабва да ходят на училище и разни други занимания ще е трудно логистично с двама работещи родители. Освен ако нямаш шофьор само за тях.
Сега видях куде ви е настоящия апартамент и това е най-хубавото място за мен в града, а и там съм израстмнала, ходила на училище до 7ми клас. Градинката на Лиляна Димитрова, стария пазар, поликлиниката, кафе старинно.....стария град го знаех на пръсти барабар с котките Simple Smile Имаше и училище от 1-3 клас, казвахме му малкото училище. като деца Ходихме в Аджисана специално когато има байрам да ни черпят със захарни ябълки и мекици и най хубавите банички евър от циганската пекарна. 

Алечка, честита книжка. Лека и безаварийна!

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 23:29 от so what?

# 376
Как го пиете този Аперол, не знам. Тук някакви спицери с него пият много, т.е. смесено с лимонада и още нещо.

# 377
Белинда, не е страшно ако само го пипаш сладоледа! Тогава даже произходът му няма значение.

# 378
Еййй, гоУем мач, голяма тръпка...Много хепи!!!

# 379
Аперолът е с билки и сигурно е лечебен Naughty Дали става да му се сложи бял ром или водка newsm78

# 380
  • София
Офф, Лили,,ти намери кой да питаш за упътване😆 Аз съм човекът с най-лошата ориентация на света😅 Мога само да кажа, че е на 5 минути от мястото, за което пишеш, на главната пешеходна улица, която е с кафенета и заведения. Имаше от двете страни и високи дървета.    Като продължиш да вървиш по същата улица след сладоледа, по едно време се стига до съдебната палата. По-точна от това не мога, сори. Ако го намериш, вземи си пистачио, тъмен шоколад и солен карамел, мням.

# 381
  • Телиш/Плевен
Алечка, честито и от мен, безаварийно шофиране! Hug

# 382
  • Ямбол
То и аз съм зле, та значи не знам как ще стане. Но Бургас долу-горе му знам главната, вероятно за Александровска става дума. Ако имаме много време може и натам да се пуснем. Лошото е, че трябва да се въртим около болницата и не се знае колко.

# 383
  • Sofia
Белинда,ще си хапнеш,ами как  Hug
На просеко по-може да кандисам,ама на тоя билков Аперол,едва ли  Naughty.
ММ се обади, мога да спра да ям вече  Laughing и да прилягвам, освен.

# 384
  • София
Сетих се още нещо характерно за улицата със сладоледа. Долу в паважа има вграден голям кръг с герба на града и май посоките на света, а може би и някакъв надпис да имаше. И цялата улица е с осветителни лунички между плочките.
Гена, хайде гътай се😉

# 385
Точно Александровска е това с герба и посоките, наричат го "Компаса на Бургас".
Та къде тоз' италиански сладолед? Име има ли, Белинде?

# 386
Руми, Джена, не знам как съм ви пропуснала, а уж чета Simple Smile.
Бърди, добре че сте се разминали.
Аз съм на бач Sad. Ще ви чета довечера.

# 387
  • София
Ми, Кате, сигурно има, ама аз толкова бързах да го излапам, че кой ти гледа името( засрамено човече).
По тази Александровска като вървиш в посока палатата, се пада от дясната страна, до някакво заведения, май пица бар. Не са много видове сладолед, десетина може би, на грамаж го продават.
Днес пак ще има плаж, ама този път без експерименти. Отидам си, дет' си знам и това е!

# 388
  • Бургас
Кате, да не е Унисона? Там има сладолед

# 389
Добро утро!
Али, честита книжка.
Просекото нещо и мен не ме спечели, ама то мен в общи линии алкохол никакъв почти не ме печели.
Скрит текст:
Рано сутринта дръпнах един рев, сега е време да се съсредоточа и да се справя със ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт