Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 679
  • 904
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ама, Лято, какви провокации и командорене от 5 годишно...Мъници са това,мушмороци☺ Не бих се впрягала изобщо.
Прегръдки за Съни и Светалчо!
Тука стана нечовешки гмеж. Не е за море след 15 юли, освен ако си нямаш собствен плаж.

# 406
  • Sofia
Аз кеся на корта и намирам кусури 😃ту на тенисиста,ту на дългоочакваното новооткрито заведение 😲.
Мамин спортист потича 30 мин. и каталяса 😩. На баща си мяса, очевидно😁.
Искам си старите емотикони и аз.Особено-свиркащото и зелено човече,както и скръстените ръце.🙄

# 407
  • ту тук, ту там
Благодаря, момичета, за прегръдката - Али, Съни, Бърди!
Съни, минавам понякога, но трудно следя, а и все нямам какво да кажа!

Светълче, всеки път ми застава буца като те чета! Бели кахъри са моите... ;-(  Hug

# 408
А моите даже и кахъри не са, ама съм страхлива, а и ревлива явно.
Благодаря ви, момичета.

# 409
Захир, много е опасно да се опитваш да извиеш волана или та набиеш спирачки, ако караш с висока скорост.

Кое паркиране те мъчи най-вече или всички видове?

Али, честито и да карате и двамата Hug

Свeталчо, и аз предпочитам по такъв повод да си спомням за весели случки и хубави изживявания. Някак човекът е в нас. Поплакването, предпочитам да си е за мен и насаме. Ще си ходиш ли пак в къщата или ще поседиш в София. Ако си в София и не си продала колата, ходете на някой паркинг, в почивно време и тренирайте. Тя ще ти дава кураж да се отпуснеш.

Тонка, жива ли е след емоциите с охлюв и наденица.

Елени, като кажете (не си само ти), че няма какво да кажете, ще рече човек, че тук на някакви сложни научни теми си говорим Simple Smile. Ми ето, влизаш и изръсваш каквото ти е в момента и веднага става приказка.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 12:02 от Down Under

# 410

Светалчо, за теб много такива емотиконки, с тая нова версия и глупавите й картинки, все едно половината речник са ми орязали. Което не говори много добре за речника ми де.

Това се чудя и аз, кому са нужни тия картинки като за първи клас  Rolling Eyes Емотиконът е емоция, в тия новите нищо не виждам аз, въобще не ми пасват, освен едно изплезено човече, май само него съм ползвала. Празни, бездушни, ненужни са ми. Дори не ги отварям вече

# 411

Тука стана нечовешки гмеж. Не е за море след 15 юли, освен ако си нямаш собствен плаж.

Затова пък около 20 август лятото рязко свършва. Sweat Smile

Днес от ранна сутрин слушам българска реч, която се чува от ремонтиращ се апартамент в отсрещната сграда. Трима плочкаджии си работят и говорят, очевидно са българи. Драго ми стана така докато ги слушах. По едно време обаче започнаха да играят много странна игра. Долу точно пред сградата има един паркиран камион, чиято каросерия те започнаха да целят с парчета от големи плочки теракот. Явно е трябвало да съберат и изхърлят остатъците, но хората решили, че е по-лесно да ги намятат от балкона на апартамента в камиона направо. Почти в продължение на час звукът от разбиващи се една в друга плочки полетели от високо ни изкърти тъпанчетата, отделно и прах страхотен се вдига. Не само на нас де, районът е гъсто населен. Накрая не издържах, показах се на прозореца и ги питах добре ли са се забавлявали, защото вече ще викам полиция. Единият взе да ми се зъби нещо, но другите го дръпнаха навътре и той сега им обяснява, че затова бил тук, избягал от такива като мен от България и т.н. Тук-таме споменава майка ми. Но поне почнаха да събират парчетата плочки в чували, които явно са им дадени за целта. Само да не почнат да мятат чувалите отгоре, че шефът ми наистина ще викне полиция.

# 412

Затова пък около 20 август лятото рязко свършва. Sweat Smile

Днес от ранна сутрин слушам българска реч, която се чува от ремонтиращ се апартамент в отсрещната сграда. Трима плочкаджии си работят и говорят, очевидно са българи. Драго ми стана така докато ги слушах. По едно време обаче започнаха да играят много странна игра. Долу точно пред сградата има един паркиран камион, чиято каросерия те започнаха да целят с парчета от големи плочки теракот. Явно е трябвало да съберат и изхърлят остатъците, но хората решили, че е по-лесно да ги намятат от балкона на апартамента в камиона направо. Почти в продължение на час звукът от разбиващи се една в друга плочки полетели от високо ни изкърти тъпанчетата, отделно и прах страхотен се вдига. Не само на нас де, районът е гъсто населен. Накрая не издържах, показах се на прозореца и ги питах добре ли са се забавлявали, защото вече ще викам полиция. Единият взе да ми се зъби нещо, но другите го дръпнаха навътре и той сега им обяснява, че затова бил тук, избягал от такива като мен от България и т.н. Тук-таме споменава майка ми. Но поне почнаха да събират парчетата плочки в чували, които явно са им дадени за целта. Само да не почнат да мятат чувалите отгоре, че шефът ми наистина ще викне полиция.

Чек, на какъв език им се скара?

# 413
Ми те хората са казали-Хубава работа, ама българска Rolling Eyes
Аз си карам със старата версия, виждат ли се емотиконите?

Али, безаварийно и мноо готино, че ще ползвате стара кола да си я суркате напред-назад.
Светалчо, приядоха ми се сърмички и кюфтенца Crazy

Нали съм мързелива ще правя палачинката на Ваня Джорджевич, че не ми се виси на котлона 3 часа.

http://svanya.blogspot.bg/2016/07/blog-post.html?m=

# 414
И на мен емотиконите ми липсват, иначе ми е ок новата версия. Става с изписване, но не знам кодовете на всички, т.е. на повечето.

# 415
  • Sofia
Чек,бдителните и кисели лелички сме нявсякъде  Mr. Green  Whistling.
И аз от лаптопа ползвам старата версия, все още, ама мобилна стара-няма  Crossing Arms.

# 416
Щеше да е смешно да ги навика на английски и да им слуша коментарите и накрая да им каже нещо на български.

# 417
На български. Не се карах, само любезно попитах.

Джена, какво бдителни и кисели? Хората си мятаха плочки през балкона без хич да се притесняват. Колко дълго да бъдат изтърпени? Някой от съседите ако звънне в полицията, а те си звънят, собственикът ще отнесе санкция, а тези ще останат без работа.

Уф, и на мен ми се ядат сърмички. Сладоледът от Сладория хич не ми хареса на вид, поне от снимките във ФБ. На пълни с боя приличат. Аз напоследък изядох сладолед като за една петилетка и приключих с това лакомство. Сега в главата ми са сърмички, шкембе чорба, хайвер, кая и цаца. И миди на тенекия ако имам късмет.

# 418
  • ту тук, ту там
Старата мобилна версия:
http://oldm.bg-mamma.com

Само малко разместване има на бутона Нови отговори, но пак става.

# 419
  • Sofia
Старата мобилна версия:
http://oldm.bg-mamma.com

Само малко разместване има на бутона Нови отговори, но пак става.
Благодаря, ще я разцъкам  Peace.
Чек, аз себе си визирам,иронично  Wink,естествено,че няма да си замълчиш, то си е най-малко опасно за околните.

Общи условия

Активация на акаунт