Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 686
  • 904
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз впрочем установих, че нямам сантименти към дом, град, училище, работа... 

# 496
Лято, аз знам по каква програма са дошли в Канада. Знам и как се мести от Канада в СаЩ.
Тук от работна виза не получаваш директно зелена карта. А и познавам хора от 25 години с работна виза. В тази си част е различно от Канада. В много от случаите работна виза за единия и престой без право на работа за другия.
За лицензите съм учила и на двете места, а тук имам и допълнителен. Просто в моята сфера всеки лиценз си е за определена страна.

# 497
Титина, ако знаеш колко хора ни разубеждаваха навремето и за раб .визи в Канада и не се оказаха прави?!

Ще пускаме за ЗК.

# 498
Аз не разубеждавам никого. Само казвам, че работна виза по програмата ви за Канада и работна виза за САЩ се различни от земята до небето.

# 499
Аз не разубеждавам никого. Само казвам, че работна виза по програмата ви за Канада и работна виза за САЩ се различни от земята до небето.
За Канада прочувахме доста преди да заминем. И това няма да го оставим на случайността, но ти благодаря за здравият разум!

# 500
  • Ямбол
Добро утро.
Ние вчера се прибрахме. Установявам, че тук е доста топличко.
Чака ме доста работа, направо не знам откъде да я захвана. То аз знам, но нещо ми е все още лежерно.

Чета интересна книга - "Фирмата" от Гришам.

# 501
  • Бургас
Лиляна, мина ли прегледа на свекърва ти?
Днес идват майка и татко за уикенда. Дано утре е топло, че да идем на плаж.
Да минава и другата седмица , че много натоварено на работа. Да издадем обекта, че малко да отдъхнен

# 502
  • Ямбол
Да, мина. То не беше точно преглед, а отчитане на резултати от изследвания и назначаване на лекарства. Засега са добри показателите.

# 503
Добро утро!
Аз тръгнах на 6 на училище, ама не сме спали там. Заобичах училището след 4-ти клас. Учителката ни беше нарочила двете с моята приятелка, че бяхме единствените деца на обикновени работещи родители и нямаше какво да иска от тях. След години пък обясняваше как съм нейната гордост. Та не са ми добри първите спомени от училище.
За племенниците и друг път съм казвала - обожавам ги. Лелите на сина ми също го обожават. Много ми се иска като пораснат да има силна връзка между лели и племенници и между братовчедите. Макар от сега да усещам, че с единия ми племенник ще е малко трудно, че е малко по-затворен характер и подозирам, че, ако аз не го търся, той няма и да се сети.

# 504
  • на Мелмак
Добро утро!
И аз бях от децата, които спяха на двуетажни легла в училище Simple Smile
Мързеливо ми е и се моткам, а трябва да се приготвям за работа.

# 505
Добро утро!
Закарахме децата на детски заведения, сега мисля какво ще закусвам и ще подхващам уроците по английски.
Вчера снимах една 15-годишна девойка, страхотно удоволствие ми направи да я снимам. Толкова бях ентусиазирана, че почти обработих цялата й фотосесия. След сесията се отбих до офиса на моята приятелка, с която излизаме по женски и тя беше готова да ходим на кулирани удоволствия, ама с две ремаркета, за съжаление, не мога да реагирам светкавично. Уговорихме се за др ден, съобразен с графика на работа на баща ми. Бе, сложна работа.
Спорен ден от мен!

# 506
Добро утро!
Пия кафе и се опитвам да си отворя очите, ама като чета до посред нощите така е.
Мечта са ми на мен САЩ, дано имам късмет и шанс да ги видя.
С едните леля и чичо не съм била никога близка, нито с децата им.С другите имах силна връзка в детството си, после всичко рухна.Аз нямам брат и сестра, мъж ми има.И там като гледам връзката не е силна.Големи терзания имах, страдах, мислех си, че като нямам сестра неговата ще запълни празнината от липсващи близки роднини.Не се получи.Здраве да е.Преживях го.
Ремонта върви с пълна пара и съм хепи.

За пиролизата пак да попитам Grinning

# 507
  • София
Да, връзката с племенници е специална. Аз много страдам, че сестра ми няма деца и никога няма да имам племенници, но затова пък на нея й народих тамън трима, да си има😆 Голяма любов са...

# 508
Имам леля, сестра на майка ми. Много я обичам, на моменти мн ме дразни, че е една завеяна, но ми е най-любимата леля  Heart Eyes(и тук тя допълва "Поради липса на друга" Mr. Green). Чичо ми не е женен.
Аз съм едно дете и много исках децата ми да имат много братовчеди, лели, чичовци. Омъжих се в голямо семейство, съпругът ми има братя, но, за огромно мое съжаление, не сме близки. Голяма слабост ми е племенникът на ММ от средния му брат Hug. Много красив и умен млад мъж е, разликата ми с него е по-малка, отколкото между майка му и мен и съм му казала, че ако ми каже "лелЙо", ще му извия врата Mr. Green. Но се виждаме рядко с него.
Много се радвам на семейството на една съученичка. 3 сестри са, вече всички със семейства и деца, почти всеки уикенд са някъде заедно, заедно ходят на море. Родителите също се включват редовно в семейните сбирки. Би ми се искало да създам, доколкото зависи от мен, разбира се, такава силна връзка между моите деца.

# 509
И ние сме три сестри, почиваме заедно, събираме се, не всеки уикенд, но често, чуваме се почти ежедневно. Знам всичко за племенниците ми, те знаят за сина ми. Като пораснат децата ще видим как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт