73 СОУ - гимназиална степен /тема №2/

• 81 189
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
И да е задължително, мисля, че рядко носят. Само осмокласниците и то в началото на годината са стриктни. Аз лично нищо няма да купувам. От миналата година (8ми клас) с ДО всичко остана неизносено, а сега вече може да е и умаляло...

# 601
  • София
Здравейте, чудя се за горен курс дали е задължително носенето на униформа? Приятно съм изненадана, че на сайта на училището са качени учебниците, които ще ползват в 8ми клас.

Когато го записвахме питах за униформите за горния курс. Отговориха ми, че няма униформи за тях, трябва да са прилично облечени.
Предполагам, че го потвърдят и на родителската среща на 10-ти.

# 602
  • София
Едно закъсняло “добре дошли’ на зайците и майките им, успешни и щастливи няколко години за децата!🍀 По “наше “ време ( преди три години  е това) униформите  бяха задължителни за всички. Правеха се проверки на входа, по стаите и прочее, но говоря за осми клас, които учат заедно с прогимназията в една смяна. От девети клас нататък не се изискваше униформа реално.

# 603
Изискваше се, но предполагам сега няма да карат хората да купуват, тъй като не се знае колко ще се ползват. А иначе ще отидат едни 100/200 лв, напразно

# 604
Здравейте, чудя се за горен курс дали е задължително носенето на униформа? Приятно съм изненадана, че на сайта на училището са качени учебниците, които ще ползват в 8ми клас.

От 9ти клас нагоре не проверяват за униформи и никой не ги носи.

# 605
  • във фурната
Обикновено осми клас първия срок коя смяна започват ?

# 606
Осмокласниците са първа смяна 1 срок и са с малките, затова и миналата година ги следяха за униформи— не толкова строго, но все пак ...
Ако някой иска комплект учебници ( без немските), нека ми пише на лични.

# 607
Здравейте, дали се знае по кои учебници ще учат 10 клас по различните предмети? Ganis може ли да препоръчате сборник по математика? Ще има "Алея на книгата", на която издателствата дават отстъпки.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 19:22 от Liluto

# 608
  • София
Привет! До 04.09 (петък) колегите трябва да предоставят информация до Ръководството, по кои учебници ще преподават. Предполагам, че след това тази информация ще се качи  на сайта на 73.СУ. Специално за математика за 10 клас, аз и г-жа Арнаудова (двете ще преподаваме на 10-тите класове) ще ползваме учебника на "Анубис". Относно сборник бих препоръчала сборника на "Веди", който е сборен за 8,9,10 клас. Ще е от полза на децата за НВО.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:12 от ganis

# 609
Благодаря!

# 610
  • София
На сайта на 73.СУ, в раздел "Актуално" ще намерите информация за откриването на учебната година, класни стаи и класно ръководство.

# 611
Ганис, благодаря! Може и аз да бъркам, но ми се струва, че има съвпадение на час и класни стаи за 8те и 9те класове: при час за провеждане на ЧК - 11:00 на 15 септември — 4те класни стаи са едни и същи за 8 и 9 клас ( които иначе ползват едни и същи класни стаи, но в различни смени).
Лека, интересна и успешна нова учебна година на всички!

# 612
  • София
Сафрон, благодаря ти! Обадих се на единия заместник директор и в понеделник ще оправят дублажа.

# 613
  • във фурната
Публикува ли се списък с разпределението на осмокласниците по паралелки или да звъня по телефона в понеделник?

# 614
  • София
Имате предвид паралелките с НЕ/РЕ? Не се публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт