Мъжете и жените говорят различни езици

• 23 491
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
хохохо вавилонска хохохо Simple Smile

# 76
До единен резултат няма да стигнете, а и вече зациклихте с едни и същи примери.

Моето мнение е, че ще усетя кога разбирам жената (не искам всички да разбирам) едва когато спра да се обвинявам, че не я разбирам

# 77
едва когато спра да се обвинявам, че не я разбирам
Дали? Ако на прост въпрос от вида "Къде си?" получаваш винаги отговор на минимум 100 метра от действителното местонахождение какво разбираш в действителност?
п.с. Уточнявам. Не познавам жена която на този въпрос да е отговорила с точност под заветните 100 метра.

# 78
  • Стара Загора
Говорят различни езици, или чуват избирателно?
Според мен всеки си чува и разбира... стига да му изнася. Simple Smile
Четенето на мисли е друг въпрос.

# 79
едва когато спра да се обвинявам, че не я разбирам
Дали? Ако на прост въпрос от вида "Къде си?" получаваш винаги отговор на минимум 100 метра от действителното местонахождение какво разбираш в действителност?
п.с. Уточнявам. Не познавам жена която на този въпрос да е отговорила с точност под заветните 100 метра.

шегуваш се, знам че трудно сме се оправяли с карти и ориентири, така пише в книгата, но това с местонахождението, може би скриват истината за успокоение, заради това,че закъсняват или са се отплеснали в някой магазин

# 80
Аз и синът ми нямаме проблем да кажем "Упс. Извинявай забравих."
И аз съм като вас. Това значи ли, че съм мъж?

Ако кажа, че съм имала много работа и съм отложила нещото, то наистина имам предвид, че съм била заета и сега отивам да свърша другото.
Какво се очаква да кажа в такъв случай, че да не търси някой под вола теле?

Много сложно ми звучи всичко Astonished явно съм много наивна, защото каквото чуя го приемам директно.

# 81
Мъжете разбират много добре от френски.Тогава и други езици с намеци и без намек дори разбират.

Този отговор много ми хареса.  Joy Joy Joy

# 82
  • На ръба на нервната криза
Аз съм по-склонна да деля хората по типаж, отколкото по пол. Та затова темата ми се струва като цяло безсмислена, още повече че авторът дотук не е посочил нито един адекватен аргумент в защита на твърдението си, освен че не намира общ език с жена си и двете си дъщери.

# 83
  • Ямбол
Двайсетгодишна връзка и се налага да ти говорят така?
И нашата връзка е долу-горе толкова и нямаме проблем да си кажем истината. С кого друг, ако не с най-близкия си няма да можеш да се отпуснеш и да споделиш, че просто си забравил. А и такива отношения, в които единият манипулира другия, не са мой стил. Да, това не е его, това си е чиста манипулация с успешен край.

Jennifer_w, 90% от мненията ти в темата са само да кажеш, че подкрепяш нечие мнение. Има бутон полезно, ползвай го. Двойните постове също не са много приятни. Има възможност за редакция. Мнения ли трупаш?
И докато си напиша своето мнение, ти си ударила поредното плюс едно. Няма смисъл от такива мнения.

# 84
  • София
У нас забравени задчи не си признава само пубера (15 г.).

# 85
  • Монреал
Хайде да пробваш да изразиш мисълта си директно, без намеци и сарказъм!

# 86
Че тя мисълта си е директно и без намеци/сарказъм изразена. Изглеждаш ми от хората, които търсят под вола теле.

# 87
  • Монреал
Ето за това говоря. Повечето (!!!) мъже имат други разбирания за "директно" изразяване.

# 88
Ето за това говоря. Повечето (!!!) мъже имат други разбирания за "директно" изразяване.
Или само така си мислиш..., защото така ти изнася.

# 89
  • Ямбол
Коя мисъл? Това е въпрос все пак. Съвсем директно съм ти казала, че моето мнение по твоя пример е едно манипулация. За мен не е приемливо във връзката да има такива моменти, но щом за вас е ОК, то няма проблем, но това не е подходящ пример за темата ти.

Общи условия

Активация на акаунт