Мъжете и жените говорят различни езици

• 23 657
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
- ако учиш синът си, че женското Не означава Да, то ти възпитаваш потенциален насилник.
А ти по каква причина се обръщаш към мен с подобен гнусен намек?
"Ако"..."вероятно"...'смятам че"... и пращате събеседника да се оправдава, че няма сестра - курва, заради думи, които сте сложили в устата му.

И аз си имам своите трески за дялкане (макар повечето ги осъзнах и издялках преди десетилетия), но да ми приписваш предполагаеми гадории в името на дискусията не говори добре за теб.

smile3544

Тебе те гони някаква дива намекофобия ми се струва. Подсъзнателно или съзнателно дискънетване с женската ти енергия ще да е.

# 121
  • София
Намек ли, защо да е намек - директно твърдение си е. Научиш ли някого, че женското не означава да, раждаш насилник. Никакъв намек, съвсем конкретно и директно ти го казвам.
А това, че женското не означава да, ти сам си го написа, не съм си го измислила аз.

# 122
  • Насред хаоса
Авторът е безнадежден случай. Каквото и да му се каже, той подкарва рефрена за намеците и се получава, че всички жени говорят с намеци, сал едничък той е куражлия да говори с натвърдеци. Щот е мъж.  Flutter Само дето не може да види, че извърта казаното и изменя посоката на разговора, както му скимне - така, както според него правели жените.

# 123
  • Ямбол
Антигона, да не би някой да ти намеква, че си гнусна?

# 124
  • Монреал
А това, че женското не означава да, ти сам си го написа, не съм си го измислила аз.
Ти не си го измислила, само небрежно си пропуснала "често".

Написах, че "Женското НЕ често значи ДА". Даже си имам игрив пример от снощи с 5 годишната ми глезла. Вие го изкривихте и даже ме набедихте че го предавам на сина си.

Изобщо темата става доста показателна.

# 125
Показателно  е,че НЯКОИ мъже са прекалено буквални,първосигнални.Също така искат да ги разбират правилно,но избирателно разбират другите.
Жените  повечето пъти са по-сложни личности от мъжете.Виждат нещата и думите от различни страни.Усещат  повече.

# 126
Силно се надявам, че профилът на господина е някакъв фейк. Повтаря едно и също, дразни дамите очевидно нарочно.
Траекториите на мисълта и тесните коловози на разсъжденията няма да коментирам.
А това да постваш в женски форум, обяснявайки колко зле е жена ти (и то завоалирано), а и дъщерите ти са "същите", "глезла" е потресаЮщо незабавно.
А и някъде срещнах по темата някакви подскачания, предизвикани по повод друга тема, ама с тази е ясно, че ще се "изясни" всичко за жените явно. Simple Smile)
П. П. Кой нормален човек дели за Бога хората на мъже и жени при общуване. С някого или можеш да комуникираш добре, или не. Въпрос на интелект, възпитание, интереси, характер, личност.

# 127
Написах, че "Женското НЕ често значи ДА"...
Съвсем директно - не съм съгласна.
Много малко такива хора познавам и съвсем не всички са от женски пол.
Не често, рядко е правилната дума.

# 128
  • Австрия
П. П. Кой нормален човек дели за Бога хората на мъже и жени при общуване. С някого или можеш да комуникираш добре, или не. Въпрос на интелект, възпитание, интереси, характер, личност.

Именно. И да си дойдем на думата (конкретно, по мъжки Wink): колко/кои могат да контактуват разбираемо с zemonti ?

пп. Аз въобще не разбирам 'за какво продължава да се бори'  33uu

Не изобретявам топлата вода, откривайки, че има пропаст между нас.

Ами, всичко е ясно, значи. Някой да е на друго мнение?!

# 129
На мен ми стана жал за жена му. Представям си да трябва да живея и комуникирам с подобен човек, а да няма Х-че горе вдясно. Tired

# 130
  • Монреал
И да си дойдем на думата (конкретно, по мъжки Wink): колко/кои могат да контактуват разбираемо с zemonti ?
Всъщност сума ти съфорумнички (естествено не всички) се втурнаха да ми го наконтактуват, възприемайки описаните междуполови различия като лична обида. Това не беше изненада, защото когато човек има нужда да изпусне парата прави неща, които от страни изглеждат отблъскващо.

Това, което не очаквах е почти пълното отсъствие на балансиращи аргументи касаещи типично мъжки недостатъци (тях си ги имаме бол и си ги знаем). Вместо дискусия няколко мами го обърнаха на лични нападки и то в големи дози.

# 131
  • Ямбол
Аз не се сещам за недостатък на мъж, който да го има при всички останали мъже или поне при повечето.

# 132
Ох, посмях се с тази темичка.
Авторе, само ти виждаш намеци и шикалкавене. Съвсем директно си пишат потребителките тук.
Да, мъжете и жените са различни , но кой как общува си е въпрос на характер. Грубо и унизително е да поставяш една голяма група от хора (в случая - жените), че общуват чрез намеци, все едно са неспособни, страхливи и неуверени в себе си същества. Да намекваш на някого нещо си точно това означава - да те е страх да си директен и от последствията от тази директност. В 21 век жените са равноправни и няма нужда да треперкат пред мъжа си и да му говорят с намеци, да шикалкавят и манипулират, за да получат своето.

# 133
  • Монреал
На мен ми сътана жал за жена му. Представям си да трябва да живея и комуникирам с подобен човек, а да няма Х-че горе вдясно. Tired
Хиксче? Къде?
Тъй като за втори път виждам подобно изказване предполагам, че много мами продължават да ритат срещу еволюцията, придържайки се до последно към познатия стар форум. Подобни консервативни изказвания чета от 30 години при всяка нова версия на Windows - колко по-добра била старата и защо ни мъчите да свикваме с нова. Оказаха се прави единствено с версия 8, но и спрелия часовник е верен два пъти на ден.

Момичета, дайте шанс на новата версия. Ще и свикнете. Рано, или късно ще спрат старата.

# 134
И да си дойдем на думата (конкретно, по мъжки Wink): колко/кои могат да контактуват разбираемо с zemonti ?
Всъщност сума ти съфорумнички (естествено не всички) се втурнаха да ми го наконтактуват, възприемайки описаните междуполови различия като лична обида. Това не беше изненада, защото когато човек има нужда да изпусне парата прави неща, които от страни изглеждат отблъскващо.

Това, което не очаквах е почти пълното отсъствие на балансиращи аргументи касаещи типично мъжки недостатъци (тях си ги имаме бол и си ги знаем). Вместо дискусия няколко мами го обърнаха на лични нападки и то в големи дози.
Направо си представям в мъжки форум да пусна тема "Защо мъжете са гевезета и винаги чакат  жените да сготвят, почистят и изперат" или "Колко е силен "силния" пол, та все чака мама да го оправя в живота".

п.п. Ква еволюция те гони. Разделнополовите организми и оогамията ги има поне от 350 млн. години във всякакви варианти.

Общи условия

Активация на акаунт