След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добро утро, поспаливки!  newsm51

Хайде, сипвайте си кафе и отваряйте очички  newsm47

Радвам й се на Фе - накара толкова много същества да си размърдат мозъците  hahaha Само и само, за да намерят кусури разни дребни души разравяг нета за сравнения и съпоставки  Joy Така, така, даже и не с добри помисли - все пак се размърдват клеясалите им мозъци  hahaha
Никога не би ми минало през акъла да търся подобни като композиция снимки, за да доказвам неизвестно на кого неизвестно какво  yes Ама .... хора всякакви  Naughty

Ето ви едни хубави и кадърни, а и много влюбени същества  smile3503

Любовта прилича на теб! Ами, прилича им!  newsm10
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 331
Добро утро  Heart Eyes Добър ден  Heart Eyes

Себи Heart Eyes Heart Eyes Критикарите на играта на ФЕ - са във форумите  Wink Тези - които могат да я оценят - професионално  Peace които са работили с нея  Peace са си казали думата  Wink Които не искат - да я признаят  Wink изместват въпроса - върху други неща Wink Възраст...капризи Wink Пресен пример и с ОК Peace

А аз ще сложа - нейното Фериде  Wink защото ФЕ - в рамките на месеци - изигра - три различни героини - при това - убедително Wink

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Joy Прочетох го при рускините  Embarassed но си е така  Wink Когато нямат, за какво друго  да се заядат - вече сравняват дясната с лявата ръка на ФЕ ooooh! Joy само и само - да намерят - кусур Wink

Wink Не го преведоха  Wink обаче всички медии - след темата за копи-то Wink завършват с - "Към настоящият момент - последователите й са 6,3 мил " Wink ФЕ изпревари дори Демет Акалин newsm78 певицата  Peace Тази, която - все има - тежката дума - по много и различни въпроси Wink
Скрит текст:

newsm78 Угур Аслан ли се вижда на снимката  newsm78

Снима се - с новия ни сътрудник newsm78

Май-май  newsm78 ще има парти  newsm78 за края на снимките  Thinking И Аслъ е там Thinking Пишат за Теоман също newsm78

Wink И един - по-различен поглед  Wink

Усмихнат ден  Heart Eyes

Хейтъри - Привет Wink

Една думичка е написала и колко значения  Wink Особено - ако е - глагол Wink И точка - е поставила  Wink лично  Heart Eyes

Цитат
Преводи на stand
Скрит текст:
съществително
стойка
stand, posture, mount, rack, holder, post

позиция
position, stance, stand, point, station, slant

трибуна
tribune, rostrum, platform, stand, grandstand

място
place, site, location, spot, space, stand

становище
position, standpoint, stand, attitude, outlook, posture

сергия
stall, stand, booth

съпротива
resistance, opposition, reluctance, stand, defense, underground

отпор
resistance, rebuff, stand, repulse, letdown, set-down

спиране
stop, stopping, braking, dwell, cease, stand

естрада
stage, bandstand, platform, estrade, bandsman, stand
свидетелско място

stand
глагол
стоя
stand, stay, sit, remain, keep, abide

понасям
stand, bear, tolerate, suffer, carry, bide

издържам
endure, withstand, last, stand, pass, take

заставам
stand

ставам
become, get up, get, roll out, up, stand

стоя прав
stand, stand up

черпя
treat, stand, shout, set up

слагам
put, set, place, lay, put on, stand

устоявам на
resist, endure, stand, stand against, defy, outride

правя стойка
stand, set

спирам се
stop, stand, determine, stay, enlarge, pull up

висок съм
stand

оставам си на мястото
stand

запазвам се
stick, stick on, persist, stand, survive, keep

не се променям
stand

оставам в сила
stand, sustain

насочвам се
play, orientate, stand

подложен съм на
stand

почерпвам
stand, treat

намирам се в дадено положение
stand

държа се на краката си
stand

Разкошна  Heart Eyes Жената Wink от мечтите на Бурак  Wink

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 12:00 от Ganaila

# 332
Гани, спокойно Smiley пак ще и намерят кусури Smiley Ама и нашето Фе продължава да ги дразни. Stuck Out Tongue

# 333
Гани, спокойно Smiley пак ще и намерят кусури Smiley Ама и нашето Фе продължава да ги дразни. Stuck Out Tongue

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha Няма да има изненади  Peace Паралелно с "копито" се опитват да завъртят интригата, че бракът Wink е развалил фигурата й  Wink ooooh! Joy
Наддала била - на крака  ooooh!

Мъкааа... Мъка...

newsm78 Чак се обърках - какво имат в предвид  newsm78 под понятието -  - фотошоп Wink

Шегата на страна  Peace Peace
 Thinking Да не би да ни очаква турска версия на Мистър и Мисис Смит newsm78

Булката беглец - вече я заснеха Wink други  Peace

Чакаме официално съобщение, че снимките на КБ2 са завършили Peace

За сега - само това..
Цитат
Из инсты dursunyurumez
Ürgüp / Cappadocia
Hayırlısıyla #kardesimbenim2 çekimlerini bitirdik Simple Smile son günün anısına / Мы благоприятно закончили съемки #kardesimbenim2 Simple Smile на память в последний день
Снимката е в предния ми пост Embarassed

Wink

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 13:57 от Ganaila

# 334
Гани, тази последната снимка много забавна Stuck Out Tongue Winking Eye Който я е направил е улучил много личен семеен момент. Wink Трябва да е от Ризе. Същата обстановка, същите дрехи. А бе Бурак да не е тръгнал само с тези две блузки-маскировъчната и синята или са му загубили багажа на летището? Smile
     Ама Фе добре се грижи за мъжа си. Нещо Бу ми се вижда преял на снимката Smiley я какъв корем е заформил, няма само жена му да дебелее, нали трябва да са в синхрон... Stuck Out Tongue Шегата на страна ама и уморен ми се вижда, то това лято не е почивал, все работи. Има крещяща нужда от ваканция и пълен релакс. Simple Smile

# 335
  • Враца

Grinning. Grinning
Снимката "крещи" за търсене на кусури. Grinning. Вече ги чувам - нещо от сорта. - колко отегчен от съпругата си е Бурак, колко досада се чете в неговите очи, и т.н.  Grinning.
Ех, Буракк, Бурак, не се научи на р места винаги да зяпаш Фе влюбено и да демонстрираш по всякакъв начин любовта си. Независимо от всичко. Нямате право на нормален семеен живот, на личен такъв, право на това, да сте уморени, да ви е писнало от досадници. Grinning

А Фе както винаги си е нашата, обикновена Фе, която много обича да дразни. Grinning

Здравейте сега и от мен. Heart Eyes

# 336

Здравейте Hug Hug Hug

Алекс Heart EyesГенче Heart Eyes, Мами Heart EyesМими Heart Eyes  ама не ни оставят да скучаем нито БУФчетата , нито антите Mr. Green

Фе май се ориентирала към черния цвят , правия по -слаба , ама и бюста и се смалил , и май още не е отбелязано Wink

Където и да застане Фе - в пустош, хотел с 5 звезди  се отличава на всеки фон ,защото е ТЯ!

А снимката на масата ме кефи на макс- просто нашите мили любимци  разтоварват и хич ,ама хич не им пука кой какво казва, мисли, сравнява........
   Бу май наистина е преял, доволен  че е приключил със снимките,до него любимото Фе , че даже е и позадрямал.Сладурче ми е той Hug

Нали са двамката и вечерта и нощта е тяхна.

Започвам да си мисля , че чрез дрехите и макиажа  показват настроенията  си .
Започват да се променят нещата към добро.Скоро ги очаквам на яхта newsm78

Много ми харесва мъдростта-Кервана си върви и кучетата си лааааааЯт!

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 16:45 от sebilMM

# 337
Мами, здравей. Честит рожден ден със закъснение! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Много здраве и късмет ти пожелавам!

Себи и аз така...Blush На яхта ама в Дубай. Да съчетаят работата с удоволствието. Stuck Out Tongue Winking Eye Нали напоследък все така правят, та друго не смея и да очаквам. Smile

# 338

Стила черно -бяло ми харесва много!

Мими Laughing

Пропуснах да споделя какво точно според мен иска да каже Фахрие: с stand

Генче bouquet

В превод ми звучи.....

-  УСТОЯВЯМ!

-  ПОНАСЯМ!

-НЕ СЕ ПРОМЕНЯМ!

-ДЪРЖА СЕ НА КРАКАТА СИ!

А тази снимка ни показва ,че не и пука къде и колко са бръчките и .....Важно е да е с настроение и усмихната!

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 17:51 от sebilMM

# 339
Мами,  newsm59  bouquet Hug bigdance2 Gift

Скрит текст:
Стила черно -бяло ми харесва много!

Мими Laughing

Пропуснах да споделя какво точно според мен иска да каже Фахрие: с stand

Генче bouquet

В превод ми звучи.....

-  УСТОЯВЯМ!

-  ПОНАСЯМ!

-НЕ СЕ ПРОМЕНЯМ!

-ДЪРЖА СЕ НА КРАКАТА СИ!

А тази снимка ни показва ,че не и пука къде и колко са бръчките и .....Важно е да е с настроение и усмихната!

Себи Hug така е, не само, че не й пука от бръчките, но може да се снима и без да ползва функциите на телефона си "красиво лице" Joy Joy, защото на някои големи красавици им трябват 3 пласта фотошоп , за да ги отмаймунят Shocked Shocked Joy rotfImbo Май си купуват телефони с функции за селфи "антистрес" Mr. Green Joy Joy rotfImao rotfImbo

Днес пишат, че Мерве и Мурат се развеждат...
Скрит текст:
3-летний брак подошёл к концу?

Брак актрисы Мерве Болугур и певца Мурата Далкылыча подходит к концу. Согласно новости газеты Sabah, Мерве недавно отправилась в Бодрум к своему мужу, чтобы опровергнуть выходящие слухи о расставании. Не решив проблемы, актриса вернулась в Стамбул. Близкое окружение пары говорит, что Болугур делала всё, чтобы спасти 3-летний брак, но по возвращении в Стамбул начала искать новый дом.

Актриса не поехала к своему мужу на его день рождения 7 августа. Это стало причиной слухов о том, что "сказка закончилась". Мурат Далкылыч в свою очередь до утра праздновал свой день рождения в Бодруме в окружении близких друзей. Среди гостей также был актер Экин Мерт Даймаз.

И един красив мъж за разкош Embarassed Heart Eyes Blush

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 20:33 от lilitoKoleva

# 340
Лили Heart Eyes, аз да си кажа честно не съм фенка на Мерве, по много понятни причини.Не бих коментирала   брака и и изхода . Не е моя работа  Embarassed

Я......Бу много готин и щастлив и як... LaughingКато богатир е!

# 341
Ха-ха!
Себи, аз да не би да я харесвам. Злорадствам  Mr. Green само Joy

На мен ми се очертава да гледам още един сериал,  с една друга дама, която  харесвам - Сонгюл Йоден, днес са започнали да снимат и така няма да ми е никак скучно, докато Бу и ФЕ се появят на екран. Фахрие мога да я гледам с всеки, защото дори и да е грозен, на един мъж му ходи всичко Mr. Green, обаче Бу се надявам да се снима с партньорка, която да не се налага да я гледам 30 серии и на 40 да съм успяла да си втълпя, че е красива и талантлива ooooh! doh no Joy Няма да ги гледам newsm78 изобщо...

Heart Eyes

Не мога да пропусна и тази Praynig Heart Eyes Извинявайте, че повтарям Praynig

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 21:55 от lilitoKoleva

# 342

Лили Hug аз така като ги гледам и двамата не скриптят от младост , та викам да се  залавят яко по въпроса с наследника на красотата им Laughing

Ха-ха!
Себи, аз да не би да я харесвам. Злорадствам  Mr. Green само Joy

Heart Eyes

И аз така .... не ме ли "захапят " от раз актьори  и сюжет не се самоизмъчвам заради фенските си пристрастия Wink

Е как да я пропусне човек ......светлосенките си играят с образа и с  нас Wink hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 22:03 от sebilMM

# 343
   Хайде, добър вечер и от мен!  Hug
   Не зная дали глобяват за повтаряне на снимки, ама много ми хареса и ще я сложа отново. Blush

Много щастливи нашите сладури. love001 love001 love001Сияят, сияят...

Угур Аслан за подкрепа ли, за филма ли е дошъл  newsm78 newsm78 И той се фотнал с нинджата .  Joy

# 344

Е...Мими без  Угур няма значимо събитие  в живота на Бу .
И годежа в Германия и  сватбата на  всички времена Wink Grinning..... и сега е там - нормално Laughing

Общи условия

Активация на акаунт