След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Мерси, Алекс отдавна я търсех цялата реклама, досега само откъси намирах.  bouquet

След тази неземна красота да не съм чула да се оплаквате от шантавата визия на Бурак.
                     Има с какво да компенсираме.  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 22:39 от mimivj

# 601
  • София

Мерси, Алекс отдавна я търсех цялата реклама, досега само откъси намирах.  bouquet

Ох, Мими, от къде го намери този мъж-мечта до Фе  smile3544

Е, как ще заспя сега, кажи!  Joy Joy Joy

# 602

Жалко, че тук нямаме магазин на КОТОН  Tired Tired
            Много хубави неща правят.  newsm10

Алекс, изобщо не съм разбрала, че е станало време за сън... Joy Joy

# 603
  • София

Жалко, че тук нямаме магазин на КОТОН  Tired Tired
            Много хубави неща правят.  newsm10

Алекс, изобщо не съм разбрала, че е станало време за сън... Joy Joy

Хич не ми трябва магазин на Котон тука - ей го къде е Одрин  Naughty Няма и да коментирам разликата в цените, щото много ще се проточи. Ако ходим до Одрин да гледаме Братчетата 2 - идвай с нас, ще нападнем и Котон, и не само него, в De facto също има хубави дрешки, а и цените са супер!  smile3503

Ето ти сайта на Котон  http://www.koton.com/tr/kadin/c/M01-C02,  даже имат до 70% намаление сега  thumbsup Предполагам, че до няколко дни ще качат и новата колекция  Grinning

Хайде, време е за сън, че утре рано-рано ще ставам. Лека нощ и сладки сънища!  smile3524

# 604

Ето го пак същия екземпляр в по-стара снимка явно, но кой е идея си нямам.  newsm78
                Ако някой може да преведе  newsm78

И нашето момче за лека нощ, и  красиви сънища  love001

1countingsheep smile3524 Sleeping

И по-пълно видео от презентацията.

sleepuu sleepuu sleepuu

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 23:57 от mimivj

# 605
 newsm06 wavey wavey wavey wavey

Ето ме и мен рано сутринта в София вече  за да споделя , че Фе както ВИНАГИ е зашеметяваща!
Много благодаря на всинца ви - Снежи Heart EyesМими  Heart EyesАлекс Heart Eyes Wink за снимките и всичко останало Laughing

И сега вече , който се натиска да духа супата! Wink

Феновете и са безчет...

Лека нощ и добро утро Hug Hug Hug

# 606
  • София
Добро угро!  newsm51

Себи Hug добре си ни дошла!  Heart Eyes Сега се готви да ни разказваш - няма да ти се размине!  hahaha

Набързо с новините, че закъснявам  ooooh!

Тематично, за Себи, в черно-бяло  smile3503

От купона снощи. Има и клипчета, ама тях - по-късно ще ги сложа...

Кой ще ни преведе това! Бурак какво го спрягат с Бекъм  #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И кафето!

Прекрасен ден! Днес сигулно ще има още много снимки!  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes bouquet никога не съм имала  такава нужда от кафе както сега.Благодаря ти  Hug

А аз по- късно ще наваксвам пропуснатото.

Е , това е нашето Фе- красива, спокойна, усмихната.
Беят като нищо ще побеснее,мъж така плътно залепен до неговото Фе

Отивам да поработя Wink
Приятен ден bouquet

# 608
Здравейте, дами Flowers HibiscusFlowers Hibiscus:Flowers Hibiscus

Себи, добре дошла в България!
Алекс след снощните изненади на Фе с Котон, сега и Бурак с новина-бомба. Misc Bomb
Тези двамата не спират да ни изненадват, умора нямат, брей! Blush Колко е истина времето ще покаже ама няма лошо да пишат за нашите, те други толкова усилия полагат да се наредят и те по вестниците Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeBlush

Тази статия , която си постнала, Алекс
със заглавие " Бурак и Бекъм - един и същ проект ", горе долу разчитам следното:
Звездата Бурак Озчивит е получил оферта от една дубайска фирма в Истанбул . Актьорът е дал съгласието си за участие в реклама с Дейвид Бекъм от Ню ЙОРК. Пишат още, че птиченцето на късмета пак кацнало на рамото му и благосъстоянието му отново щяло да се увеличи. За 5 мил. Турски лири се говори нещо, ама дали е точно така само Бурак може да потвърди. Stuck Out Tongue Winking Eye Това разчитам аз, доколкото мога Simple Smile
Аз защо си мисля, че това е същата фирма с новооткрития мол. Rolling Eyes

# 609
Мими Laughing благодаря.

Аз за Д.Бекам зная , че   освен бивш отличен английски футболист има и бизнес в модата на мъжко бельо, което навремето сам рекламираше Rolling Eyes Wink Laughing

Та си мисля ,дали не е поканил Бурак да рекламира новата тенденция  при мъжките боксерки Laughing Laughing Laughing Wink
А , ако е така и нашият БУ махне мустака , ще отепа рибата по света! hahaha hahaha hahaha

Част от сватбарките.

И неотразимата -ФЕ!
И пак повтарям -това е! Така изглежда нашата любимка , а не както на снимките от Малдивите

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 15:30 от sebilMM

# 610

ФЕ е невероятна, изненадваща както винаги, с тази нейна слънчева усмивка покорява всички и
                най-вече мъжката част.  love001 Себи, всеки иска да се поотърка в нея, толкова атрактивна мацка е.  Joy Joy Joy

Момичето ни трябва да даде и то своята последна оценка. Joy Joy

Себи, този цяла фотосесия си е направил с ФЕ  Joy Joy Joy

И ето нещо интересно за новата колекция на КОТОН, на английски е смятам, че ще го разберете и без превод.  smile3503

# 611

Супер ФЕ!

https://t.co/YsEpvLGcPg

Ето и изявите и визията на  нашите любимци....Според мен Фе води докато Бу с тази визиа ми прилича на селски ерген Flutter Crazy Party

А ,тоя вече едва ли си спомня името си от щастие hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 20:07 от sebilMM

# 612

Залезът от къщата на Буфчетата. Kissing Heart Най си е добре у дома.  Hug

Ето го и краля на социалните мрежи. Браво!!! Скоро ще удари десятка  smile3501

# 613

Истина е!Мими Laughing
Няма по - добро място по света от У ДОМА!

Така изглежда на 31 момичето ,което обожавам Hug

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 20:48 от sebilMM

# 614

Себи, снимките са толкова много, че не можем да им смогнем.  Joy Joy Joy
          Валят, валят направо. То толкова красота и изящество. Грехота е да не ги сложим всичките.

love001 love001

Селфитата продължават, тоя няма спирка. Joy Joy Joy А бе, човек, това е омъжена жена вече. Бурак ще изревнува  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт