След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  Мими,наистина е прекрасна Фе.
Аз  много  им се радвам  , когато са  заедно и между приятели .
Усещам как се разтоварват и двамата  когато са м/у  себеподобни .Бу в танците се кефи на макс.
И понеже съм реалистка  забелязвам всичко , което критикарите ще отбележат.Да Фахрие има тънки бръчици около очите ,но те не пречат на цялостната и визия.Радвам се , че Бурак остарява бавно и двамата  са прекрасна двойка./С тази визия Бу изобщо не ми харесва, но ще го приживея Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 16:53 от sebilMM

# 646

ФЕ блести с целия си блясък  babydust7 newsm08

А невероятната рокля е дело на FIDAN SIMSEK

Адмирации, справила се е блестящо  smile3501 smile3501

Себи, нашият красавец за жалост не си е сменил фасона след пътешествието, както се надявах.  Thinking ooooh! Аз имам една такава теория за визията му в момента. Сигурно иска да избяга от образа на героя си от КАРА СЕВДА, как му беше името, не съм гледала сериала, Кемал ли беше  newsm78 newsm78 newsm78 Защото в момента с този фейс е в образа на героя от Братята 2 май. Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 17:23 от mimivj

# 647

Успокои ме Мими bouquet
Да си пусне брада до корема, мустаци дебели колкото си иска , само да не ми напомня за КС , че ми се изправят косите Wink hahaha hahaha hahaha

След всичко , което видях при Буфчетата зад Океана и партито снощи се чувствам  прекрасно!
Удовлетворена  за всичко ,което им причиниха на 29.06.2017 с тази прословута рокля ,която Фе представи на сватбата си , за да ПОКАЖЕ как трябва да изглежда ТОЧНО този модел сватбена рокля на ПЕРФЕКТНО тяло като нейното !!!!!!!!!!!!!!!!

А, за това как е изглеждала снощи оставам без коментар

# 648

Дорук в инста си е поместил снимката и е написал  ЕМИР И ДАМЛА - това трябва
                 да са имената на младоженците.  Thinking Thinking Аз така и не разбрах кои са
                 всъщност, но ми се струва, че съм ги виждала и преди.  newsm78 Може да са били
                 на сватбата на Буфчетата  newsm78 newsm78 newsm78 Пишат, че са техни приятели.

Продължават да излизат нови снимки от сватбата снощи.

ГОТИНИТЕ ЙОЗЧИВИТ  love001

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 18:27 от mimivj

# 649

Нещо ,което съм пропуснала -отразяване на къна вечерта като цяло, а е важно да се проследи -приятелство, роднинство, любов!

И още нещо от историята на Буфчетата.
  Започна се от тук!

# 650
Скрит текст:

Успокои ме Мими bouquet
Да си пусне брада до корема, мустаци дебели колкото си иска , само да не ми напомня за КС , че ми се изправят косите Wink hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

След всичко , което видях при Буфчетата зад Океана и партито снощи се чувствам  прекрасно!
Удовлетворена  за всичко ,което им причиниха на 29.06.2017 с тази прословута рокля ,която Фе представи на сватбата си , за да ПОКАЖЕ как трябва да изглежда ТОЧНО този модел сватбена рокля на ПЕРФЕКТНО тяло като нейното !!!!!!!!!!!!!!!!

А, за това как е изглеждала снощи оставам без коментар

Момичета, здравейте,

Не разбирам защо е тази омраза или какво е към ролята на Бу в КС.  Да не си кривим душата и сърцето, там той направи силен образ и ние като интелигентни фенове на неговата любима, трябва винаги да отбелязваме този факт. Уточнявам - Не съм гледала сериала от началото до края, започнах го с мишката, до средата някъде и после ми се загуби интереса. Но и Бу и Несли бяха много добри,  Несли му бе достойна партньорка, млада, красива, супер екранна двойка си бяха.
Бу даде много труд, много време, много емоции- евалла за което.

А Фе е прекрасна както винаги. Аз тези бръчици ги виждам само като се усмихва. А кой няма, като се смее с 24 каратова усмивка. И аз да имам такива устни, зъби, такава усмивка, малеее, Joy Joy денонощно ще се смея...

# 651

Хелън така като чета и гледам  поста ти е адресиран до мен и ти отговарям  веднага!

Първо да те попитам като си фенка на Бу и Фе защо не започна от тях newsm78 от тава как изглеждат на партито снощи?
Второ, като ги харесваш като екранна двойка  Н- Бу , защо не си го гледала от-до?
Ролята на Бурак не съм коментирала никога,а колкото съм гледала/само него/ е чудесен ,но не бе достатъчен да ме задържи залепена за екрана.Толкоз.
И последно ,не харесвам Неслихан -изобщо!Натегачка ми е , и в голяма доза еснафка като поведение!Това май е достатъчно.

Няма да влизам в обяснителен режим!!!!!

# 652

Нова снимка от инста на Дорук с младоженците и приятели  smile3503

Цял ден се ровя от къде са ми познати младоженците и ето, че излязох права.
                     От сватбата на Буфчетата .
                     Ами те тук цялата тайфа са се събрали. Всички са присъствали на нашата сватба, редно е и
                     нашите гълъбчета да ги подкрепят на тяхната.  Hug

love001 love001 love001

# 653

Браво Мими bouquet голям труд си е това да преровиш целият албум от сватбата  Буфчетата  newsm10

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 21:59 от sebilMM

# 654

Хелън така като чета и гледам  поста ти е адресиран до мен и ти отговарям  веднага!

Първо да те попитам като си фенка на Бу и Фе защо не започна от тях newsm78 от тава как изглеждат на партито снощи?
Второ, като ги харесваш като екранна двойка  Н- Бу , защо не си го гледала от-до?
Ролята на Бурак не съм коментирала никога,а колкото съм гледала/само него/ е чудесен ,но не бе достатъчен да ме задържи залепена за екрана.Толкоз.
И последно ,не харесвам Неслихан -изобщо!Натегачка ми е , и в голяма доза еснафка като поведение!Това май е достатъчно.

Няма да влизам в обяснителен режим!!!!!

Себи, не се напрягай и не ми се карай с ултимативния си тон. Аз мисля, че вече те познавам донякъде и затова не ти се "връзвам". newsm53
Казах това, което мисля и не се чувствам виновна от това.
И ти благодаря, че си ми отговорила, защото както виждаш директно те цитирах, не съм казала само така нещо  по подразбиране.
Отговарям ти на свой ред newsm03

Не съм започнала с Бу и Фе, защото така ми е дошло интуитивно отвътре. Не са ме впечатлили с нещо повече от друг път, че да изкажа мнение.  Фе си е както винаги  красива, прекрасна, вие всичко това  го казвате тук, споделяте го и аз обичам да ви чета.
Второ- харесваха ми като екранна двойка и сериала до някъде. Но само заради това, че са ми допаднали не  значи и не желая да се насилвам да ги гледам в сто и кусур серии. Не съм от тез аз, дето заради любимия си актьор са способни да изтърпят цялото му дизи, защото видите ли той ми е любим. Не!
И трето- по-естествено от това, че не си длъжна да харесваш Неслихан, няма.

# 655

smile3503 smile3502 smile3503

# 656
Хелен, аз също мисля ,че те познавам -донякъде и ми стана чоглаво от поста ти  Cry Cry Cry

Съвсем не съм искала да ти се карам/коя съм аз ,че да имам това право/и моля извини ме ,ако така изглежда.
  Аз просто развих някаква чувствителност към Неслихан  и това си е.

Това тук е по- важно за мен!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 22:28 от sebilMM

# 657

Имаме си най-прекрасната, истинска двойка , с най-много фенове по света  smile3503

Нека си ги обичаме и подкрепяме. love001 Други и срещу тях да бягат пак не могат да ги стигнат.

Спокойна нощ  smile3524

# 658
    Мими Heart Eyes добре си чатихме  днес с теб. Приятно ми беше bouquet

Завръщането на   Фахрие /след аферата с роклята/ към истинското и амплоа започна от този момент!

Показа на всички, че може да  е гневна, спокойна и  подкрепяща  съпруга  си по време на Братята2.
Обикновено работещо момиче, спортно- елегантна туристка, невероятен модел и творец в КОТОН ,а снощи ни се показа като шикозната и неотразима половинка на Бурак

Да не си помисли някой , че се дразня от всяка друга жена до Бу. Не , ето красивата и секси Аслъ ме кефи много.
  Достатъчно е да се държи професионално , сдържано , интелигентно и това е всичко!
Не е нужно да си повдига раменете когато и задават конкретен въпрос и върти очи Mr. Green

Лека нощ  Hug

# 659

ПРИВЕТ  newsm03 love001

То за кафе е вече късно, затова ви каня на неделен пикник на плажа, да се насладим на
              едни от последните слънчеви дни, че лятото е към своя край.  Hug Hug Hug

Нали се говореше за филм с тези двама красавци, какво стана  newsm78 Thinking
                По сценарий във филма щели да бъдат врагове.  Joy Joy

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 11:03 от mimivj

Общи условия

Активация на акаунт