След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes

newsm51 Удоволствие бе - да Ви прочета  newsm51

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Ние не си мечтаем - да се случи нещо лошо  Embarassed Общ филм - ще е голяма радост  Heart Eyes Е, за нас  Wink със сигурност  Wink

Скрит текст:
Без да го следя - изкъсо Embarassed но Енгин се променя Thinking Не си спомням - по времето на КВФ - да е вземал отношение за един - разлят чай newsm78 А сега - колко пъти се фотна - с "капризната" си колежка  Embarassed А за подкрепата му  Wink към младия Толга newsm78 ли се казва - какво да кажем Embarassed
А и той си има - цели и задачи  Thinking лични  Wink Инвестира в недвижимости...Издава списание...
В този - меркантилен Свят  Thinking да се изживяваш като Идеалист, Самарянин  newsm78 Кому е нужно  Embarassed

Мими Heart Eyes Heart Eyes А забеляза ли - Господина зад Бурак  Wink Често го виждаме - последно време - около нашите  Wink
Бурак - в старите си интервюта споделя, че има страх от височини Thinking Уважителна причина - Дубльорът да се обяви  Wink До сега - само предполагахме  Wink

Себи Heart Eyes Heart Eyes Подписвам се под думите ти за БЛ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
И професора Джан, който летеше м/у държави и операционни зали и спасяваше  животи и имаше време само да смени костюма си , вземе душ и пак да полети........заряза , забрави всичко за да е с любимото ,макар и обречено момиче.

И по тази причина  на мен - страст - в образа на Джан не ми липсваше. Страстта му, до този момент е била насочена към работата, професията...Тази страст - го е откъснала от нормалния живот. И Зейнеп го извади от това състояние.

Thinking newsm78 Чудя се - как да Ви пожелая - Усмихнат ден  Heart Eyes С нещо красиво  Heart Eyes И с една сбъдната - фенска Embarassed - мечта  Wink

Heart Eyes Heart Eyes

# 316
  • София
Дорбо утро, дружки!  newsm51

Скоро не сме си пили кафето на Малдивите hahaha, затова днес ви го сервирам там  Wink

Себи Hug страхотен коментар за БЛ  smile3501 С руски субки го гледах 2 пъти, в оригинал - веднъж, сега ще изчакам подходящо настроение и повечко свободно време, за да му се насладя и с бг превод  newsm47 Сигурна съм, че ще великолепно усещането!

Днес ще се занимавам с лично самоусъвършенстване  Joy - хванала съм се да уча разни неща, че ми трябва една тапия  ooooh! и ще ви наглеждам от време на време тука  smile3503

Хубав и успешен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
  • Враца
Здравейте, момичета!!! Heart Eyes  Heart Eyes

Направили сте "дисекция" на наличния персонал в Кападокия. Grinning
Удоволствие ми беше да ви чета наготово. Grinning

Себи, Мими, Алекс, Гани
 Hug  Heart Eyes

А сега като един уважаващ себе си лъв, който почти никога не греши, Grinning
е време да почерпя за Рождения си ден. Heart Eyes  На който, каквото душа му иска. Hug

Целувки за всички!
(Аз, само че, съм болна - някакъв гаден вирус ме повали. Sad)

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 12:14 от mama_an_ji

# 318
Мами  newsm51 newsm51

Почерпвам се  Wink с удоволствие  Embarassed

Водя и гости  Wink

Селим Байрактар  Wink и новите - модни тенденции - може би newsm78

А, на вируса  Mr. Green Къш  Mr. Green

Heart Eyes

# 319
                                             МАМИ, Heart Eyes  ЧРД лъвице
                - бъди здрава, обичана , уважавана и успешна. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Поздравявам те с песен в изпълнение на Фахрие ОЗЧИВИТ.

# 320
 Joy hahaha Купонът - се заформя - край басейна  Joy Вижте - кой помага - в посрещането и настаняването на гостите  Embarassed Heart Eyes

И после - защо често смесваме - реала със сериала  Embarassed

Като по поръчка - подаръче  Wink лично  Embarassed

# 321
  • София
МАМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59 newsm18 Tada

Бъди здрава, щастлива, все така позитивна и много обичана!  newsm51

Днес е прекрасен ден! А ти си поредния уважаващ себе си Лъв, роден на 08.08, който почти никога не греши ( забележи, че не казвам никога, а почти никога  Joy Joy Joy ) и това сигурно е от датата newsm47 Явно на всеки 8 август звездите се подреждат така, че все готини хора се появяват  smile3501 Мога да заформя цял списък  - толкова сте много   Heart Eyes

Прекрасно да си изкараш празника! Наздраве!  Drunk

Ето ти малко любимци за компания  Hug Гани  Hug ме изпревари, ама няма да я махна снимката - Фе тебе те чака на басейна, не мене  Naughty  Joy

Енгин и той иска нещо да ти каже, май, я как хитро гледа  hahaha

и двамката от онова време .....  Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 322
Алекс Heart Eyes Heart Eyes Нека - да има  Praynig Praynig

Колко е хубаво, когато инфото Wink с което разполагаме - се потвърждава  Wink

Вече няма грешка  Wink и съмнение в подадената информация  Wink за хотела

В този ред Wink приемаме - за истина Wink че вчера - преди обед - БУФчетата са били засечени - в някакъв - дюкян  newsm78

Цитат
AquilaNera @Aylin19_03  7.08
Още
 Dükkanda Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'i gezdiriyorum  filan😎

Може би  Wink за да накупят - сламени шапки - за екипа Wink с логото на - семейната фирма Wink

Peace Аз си го - съчинявам  Peace Peace но сламените шапки - се появиха вчера  Peace вкл. и Ниджата е с подобна  Embarassed

https://www.instagram.com/p/BXf06CYlTq4/?hl=bg&taken-by=muratsari34

Thinking newsm78 Embarassed Embarassed Хотелчето си е точно - за младоженци  Embarassed

Предлага - спални - с - басейн  newsm78 Embarassed

Така че  Wink Embarassed няма нужда да гадаем - за кого е втория - шезлонг Embarassed

Рифат по вчерашната тема Wink

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 16:19 от Ganaila

# 323
  • Враца
Благодаря ви!!! Heart

Заяждат се с нашето момиче, защото се казва Фахрие и много обичат да й намират кусури Rage
Не отчитат, че това може да е виждане на фоtтографа
А хотелчето е разкошно. Беше пределно ясно, че медения месец не приключва с Малдивите.  Даже така е по-интересно според мен

Story Fahrie
https://m.vk.com/video179047496_456239453?list=2aa0e79d2bc8b0770 … l-72533396_700750

И веднага ги топнаха в басейна. Grinning

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 16:44 от mama_an_ji

# 324
Честит рожден ден,Мами!Бъди здрава,щастлива и много обичана от любимите ти хора!Скорошно възстановяване и весел празник!

# 325

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Колко е хубаво като има истински новини и събития .
Аз все се чудя  newsm78 за какъв меден месец говорят разни непросветени, Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Та те са в перманентен такъв от момента в който "магнитът" е залепил  сърцата, умовете ,телата им Hug
Та нима миналото лято в Италия не беше такова Grinning- да беше!

Май само трите дни на Малдивите  не ми допаднаха , но това си е мой проблем.
Защо им трябваше да ходят толкова далеч при тези неземни красоти и чудатости  където са сега.
Пожелавам им приятни и щастливи дни на тях , приятелите им и всички които ги обичат!

Мами Heart Eyes за сега съм само на разхладителни  Wink Laughing алкохола ще пробвам след 22ч.а сладкото само ще гледам и  ще облизвам ,защото ми предстои да се покажа по бански пред внучките си

ха ха ха .

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 17:29 от sebilMM

# 326
МамиHeart Eyes честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет! Hug bouquet

# 327

Снеже Heart Eyes Praynig

Красива е Фе  и толкова щастлива и замечтана....... :

# 328
 Heart Eyes Hug Себи  Heart Eyes Кали  Heart Eyes Снежи  Heart Eyes

Мами Heart Eyes Heart Eyes Joy hahaha Чудя се  newsm78 как да го нарека  newsm78 Плагиатстване на идея  newsm78 - в унисон с последните разисквания  Embarassed или - Сбъдната мечта  newsm78  Embarassed

Благодаря ви!!! Heart

Скрит текст:
Заяждат се с нашето момиче, защото се казва Фахрие и много обичат да й намират кусури Rage
Не отчитат, че това може да е виждане на фоtтографа
А хотелчето е разкошно. Беше пределно ясно, че медения месец не приключва с Малдивите.  Даже така е по-интересно според мен

Story Fahrie
https://m.vk.com/video179047496_456239453?list=2aa0e79d2bc8b0770 … l-72533396_700750

И веднага ги топнаха в басейна. Grinning

Този колаж - е от преди две години  Wink

Цитат
Зульфира Ачилова отговори на Leo
Leo, Лена, добрый день девчата. Как видим, медовый месяц -то продолжается, только совмещается с работой Бу!❤ Молодцы ребята, всё используют и с пользой , и для души.Эти пещеры мне напомнили такой коллаж, 👇👇👇как будто Люда ещё два года назад предвидела такой отдых нашей пары...👌👍👏😍😍😍

Цитат
Доктор Ли отговори на Нурия
Нурия, оказывается , некоторые этот отдых в Каппадокии , предвидели уже давно 😜😆. Классный Фш от Людмилы Шеховцовой👍👏👏

Embarassed  Praynig Дано отново да ни се - получи Embarassed колажодействието  Wink

Thinking Ще видим, какво ще излезе от това ново приятелство  Thinking

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 21:18 от Ganaila

# 329

Генче Heart Eyes гледам го , радвам му се на  Нинджата, ама не може да го стигне Бея дори да разклати ревнивото му равновесие..... не става! Стабилка е напоследък  БУ , пък и винаги е такъв------ което е МОЕ е мое ....Нещата стават както Аз реша!  И как не ......Фе е неотразима!!! Само се моля да е за добре за ФЕ!

Искрено и се възхищавам на  Фахрие , може го и то как с  100% мъже като Кево!

Когато играят Големи  не са необходими 128 сериала,

И два - три са достатъчни!

Гледам и пак гледам и си доставям удоволствие  с тези сцени!!!!! И не само те!!!!

Чудя се , как  наглите критикари , ще отчетат играта и в този момент на сериала...

Курт , влюбен в друга , но спи и женен  за  невинната Мюрве. А тя по своя си неповторим ФЕначин го очарова и вярваме и на двамата . Браво и на двамата!

И нещо , наистина много интересно!

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 22:55 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт