След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София

vermillion  Hug,  на какъв език и къде прочете, че Бурак не бил щастлив  #Crazy Това е едно интервю от първия сезон на КС, ако не е и интервюто с чичото на Чапи  newsm78 - не помня вече ....
Генче   Praynig помагай!

Бу винаги се е асоциирал с героя, който играе в момента, затова такъв е бил отговорът му тогава. Когато откриваше дюнерната беше Бали Бей и нищо друго  hahaha, въпреки, че вече снимаше Чучулигата!

Никъде не казва, че не е щастлив! Казва на кратко, че е търсеща личност, постоянно се занимава с нещо, не може да стои на едно място и винаги се стреми към нещо ново и различно. Казва и че щастието е нещо променливо - ми така е! Сега го има, после го няма ....... Абонамент за това няма!Ако някой не разбира руски по-добре да пита, за да не стават недоразумения!

Що търсите под вола теле не мога да разбера  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 376
Аз не разбирам руски, а там, където срещнах клипчето пишеше Бурак не е щастлив. Благодаря, че ми разясни за какво точно става въпрос.

# 377
Вер Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Ти какво очакваш от феновете на КС newsm78 по-точно - на Кемал  Wink

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Това видео ми прилича на събрани части - и то преразказани newsm78 от различни интервюта  newsm78 В основата - около премиерата на  КБ1 newsm78 и пред Изет - също Peace

Що се отнася до - нещастния Wink Бурак  Wink Сигурно някой е превел - сръбска жълта преса  Wink Щом вярват  Wink
Коя е - актрисата до него newsm78 не мога да разбера  newsm78 Но нещо за депресия newsm78 пишат  ooooh! а и - броят е нов. Като нищо - от тук да е тръгнала - мълвата

newsm78 Thinking Не мога да се сетя  ooooh! в коя група скоро се радваха, че уж Бурак бил дал интервю  за някой от комшиите newsm78 може и това да е  newsm78 Имат навика - да си натъкмяват - интервютата - подобни издания  Peace вкл. и нашите  Mr. Green
Защото видеото, споделено от Вер е ново  Thinking

Бурак не е давал интервю за Сърбите  Wink и не само  Wink Вярвайте ни  Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 16:08 от Ganaila

# 378

Чета , чудя се newsm78 дали да реагирам или не.
На кой му е нужно да търси под вола теле?
На незадоволения , а такива по форумите у нас и по света колкото щеш!
Какво им пречи?
-Красивата и очарователна Фахрие.Успешна като модел,актриса и поведение с колеги и приятели!
-На жени ,които харесват , красивия , успяващ Бурак.
-На жени, които предпочитат да е с всяка една , но не и с Фе.Защо ? И те не могат да кажат , ама на така ..... горките им мозъци и емоции.Живеят не със собствените . а с чуждите.

Не вярвам и грам на глупостите за нещастния  Бу.
Каквото  и да става от тук нататък  е въпрос на Съдбата, но до СВАТБАТА - всичко беше спокойно , нормално и с  много любов.
  Как  отегченият  и безразличен Бурак ще направи такава сватба за любимото момиче преливаща от изобилие, лукс и настроение newsm78 newsm78 newsm78
  А да си спомняте друг младоженец да смени два тоалета  на сватбата си за да е в унисон с тези на булката Аз поне в последно време -НЕ!

И сега някакви си посинели от злоба и пожълтяли  от простотия  екземпляри ще ми развалят настроението.
Не няма да им го позволя Wink Grinning момичета ,които знаем всичко за тях от три години.
Не са ни разочаровали ,но ,ако се случи ще му търсим колая тогава.

Загубих много време да търся друга гледна точка по въпроса ,която видях днес в един сайт но не мога да го открия .
"Бурак Отзивич полудял от ревност забранява на Фахрие да се  целува  с Енгин в ОК"
Перифразирам  коментари:
- Тя не може , а той в много по- любовни сцени може с Неслихан Mr. Green
-Ами турчин, неговото си  е негово ,а другото е общо.

Обещавам , че когато го открия  в оригинал ще го постна на часа.

Ето на това се казва сбъдната мечта - Бурак със старата и непрана синя  блузка в прегръдка с Неслето Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Е това е сбъднатата мечта на антите

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 19:24 от sebilMM

# 379
Привет на всички wavey

Момичета, много отдавна искам да напиша, но не го правя, за да не се разсърдите Praynig Praynig bouquet
Въпреки разногласията с Невин/ако си я спомняте/, понякога съжалявам много, че тя не пише в темата, защото с нейните преводи всичко беше по-лесно и ясно. Аз също разбирам турски, вече доста по-добре от преди и се чудя как да ви кажа, че понякога и самите вие без да разбирате подклаждате напрежението и създавате новини.  ooooh! Joy Joy
Почти по-същия начин, по подобие на Вермилион от руски- една дума и влагате коренно различен смисъл на текста-преди малко изгледах видеото и ми стана и смешно, и тъжно че търсейки новини на езици, които не разбираме си правим сами новини smile3555.
   Понякога, примерно вчера се опитвах да намеря статията, която Гани беше качила в гугле-превод Mr. Green : Joy #Crazy, ами и аз я четох на турски, когато я публикуваха и за съжаление не я намерих, за да я прочета отново, но в общи линии гласеше, че Фахрие е дала отговор или че е показала на всички, че не е дебела и си е тя-Фахрие, красива и неустоима както винаги и т.н. Разбира се не е буквално, но много пъти съм виждала подобни статии в темата и отново се извинявам и наистина не искам да се обиждате, но гугле-преводите са ужасни и нямат връзка с истината, не им се хващайте Praynig Praynig
   Да вметна само, че скоро видях постове, мисля на Мишел  newsm78 и тя май знае турски добре и щеше да хубаво да превежда от време на време Embarassed Praynig, ако има време Laughing
   Кога Бурак е споделял изобщо, че е нещастен? Ние следяхме всяка тяхна стъпка и няма начин да не помните "сладоледа" и как ни излъга, че са влюбени с Чапа Mr. Green Joy  Joy Пълни измислици са това, че Бурак е ревнувал ФЕ от Енгин, или че ФЕ е ревнувала Бу от Несли. Бурак имаше интервю, в което обяснява как Фахрие е невероятна, как го разбира и как знаейки какво е да си на снимки не го е притеснявала и срещал единствено разбиране и никога, ама никога не е споменавал, че ФЕ го ревнува и други такива, и така също никога не е крил, че Чапа го ревнува.

Нека празнословците си пишат каквото си искат и да чакат Бу да им каже кога е щастлив Praynig tooth

....много дълго стана Shocked Joy Joy

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 20:21 от lilitoKoleva

# 380

Е , това се казва пост на време и на място!

Благодаря ти ЛИЛИ Heart Eyes, чувствам се прекрасно като след охлаждащ душ в тези горещини отвсякъде!

newsm51 newsm10

Колкото до  Невин Heart Eyes винаги съм харесвала точните и сдържани постове,
Сигурно сме я обидили без да искаме ,поне тези които пишем и се вълнуваме от съдбата на Буфчетата от години наред /не искам да ги изброявам за да не пропусна и засегна някого без да искам/

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 19:52 от sebilMM

# 381

Е , това се казва пост на време и на място!

Благодаря ти ЛИЛИ Heart Eyes, чувствам се прекрасно като след охлаждащ душ в тези горещини отвсякъде!

newsm51 newsm10

Колкото до  Невин Heart Eyes винаги съм харесвала точните и сдържани постове,
Сигурно сме я обидили без да искаме ,поне тези които пишем и се вълнуваме от съдбата на Буфчетата от години наред /не искам да ги изброявам за да не пропусна и засегна някого без да искам/

Себи,  Hug bouquet

Относно Невин- сигурно съм я обидила и аз Joy, и тя мен Joy, ама това не пречи да си призная, че й харесвах  постовете, преди да намрази Фахрие Embarassed, и ако не пише гадории за ФЕ Close Shocked Wink Mr. Green Joy
А най-се радвам, че се оказахме прави ние, а не тя и Фе доказа, че не е лигла. Откакто са заедно с Бу, вървят само напред и нагоре. Браво!

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 20:05 от lilitoKoleva

# 382

Е това за отношението на Невин  към Фахрие не знаех.
Няма да реагирам..... ще се направя  на интересна Wink

Това ,което е важно за мен е съобщението на Д-р Ли

Среди всех турецких знаменитостей, по количеству подписчиков в инстаграме.
Среди женщин, Фахрие - первая. , а Бурак первый среди мужчин .

И мнение близко до моето:

Спасибо, Доктор, за такую великолепную информацию. Они действительно во всем самые-самые: красивые, любящие и любимые как поклонниками, так и друг другом, популярные, трудолюбивые, искренние, нежные, талантливые, во всем лучшие. Идеальная пара с идеальным поведением и образом жизни! Меня никогда еще и ни чем не разочаровали😍😍😍😍

И нещо от Б-2

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 20:25 от sebilMM

# 383
Себи, видях, че си качила снимка на Лейля и се сетих за едно видео с нея, ако ви е интересно  Hug

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 20:45 от lilitoKoleva

# 384

Себи, видях, че си качила снимка на Лейля и се сетих за едно видео с нея, ако ви е интересно  Hug

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedЛили Cry реших ,че е  Пънар / не я познавам много,или по- точно хич/

Видях Мурат и ЦОП.....ужас!

# 385
 Laughing

Нищо, разгледайте, ако искате - има доста снимки от Laughingбратчетата Blush

https://vk.com/leylaferay1

# 386

Аз нещо не съм в час newsm78 Колко булки ще има в Братчетата 2

Тя на кого ще е булка , ,на Мурат или на Бурак. Embarassed

Сега май нещата си идват на местата.

Това е Лейля ,а не както се съмнявахме , че е Фе или Пънар.

# 387

Аз нещо не съм в час newsm78 Колко булки ще има в Братчетата 2

Тя на кого ще е булка , ,на Мурат или на Бурак. Embarassed

Joy
И аз не съм много в час Joy newsm78
Гани ще обяснява Grinning  Blush

Знам, че е дъщеря на една светска фурия Thinking

Себи, булка е в рекламата...

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 22:09 от lilitoKoleva

# 388

Привет, момичета  Hug Hug Hug

Себи, Лили ама вие много бързо искате да научите сценария на филма.  Joy Joy Joy Та той още не е заснет. hahaha Нетърпеливки такива  hahaha Нека да има изненади както казва Бурак. bouquet
      Ама щом и двете участват, значи всеки е получил по една булка, по равно да е , да не се карат... Joy

Ето този колаж много ми хареса. Heart Eyes Много точно измислен.

# 389
Мими, не е лъжа Joy  Въпреки, че си знаем за изненадите. На първо четене никога не е така, а после се оказва, че е.
Когато питаха Бу дали ще снимат филм с Мурат, той отричаше, а няколко месеца по-късно снимаха Братчетата, че сега и Братчета 2:camera:Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт