Въпрос относно закъсняло кървене след кюртаж

• 415
  • 2
  •   1
Отговори
       Здравейте! Аз съм нова във форума и имам въпрос относто кюртажа. Имах спонтанен аборт на 10,07 и на 13,07 последва кюртаж. След процедурата имах една лъжичка кръв, но след това нищо! Дори се обадих на лекаря си, за да попитам дали това е нормално и той каза, че е напълно възможно. Ето че сега, на 17,07 ппрокървих! Визитата ми след кюртажа е на 25,07 и колкото и да искам да почакам, за да го попитам се тревожа да не още нещо да не е наред с мен. Та, на някой случвало ли му се е? Да прокърви няколко дни след процедурата? Благодаря.

# 1
  • София
Да, на мен. Както са ти разяснили лекарите: това е е голям шок за организма и в частност хормоните, защото се е готвил за бебе, а сега го няма и той не може да превключи толкова бързо (най-просто казано), затова през първите 3 месеца може МЦ да е нередовен, придружен с прокървявания, зависи и как са те почистили, докато се пооправят нещата с хормоните.
Ако много се притесняваш или имаш някои от симптомите, които са ти казали лекарите след кюретажа, отиди в спешен кабинет или се обади/пиши мейл на лекаря си, нямаш нужда от притеснения в такъв труден момент. Почивай си повече, мисли позитивно, излизай сред природата с любими хора и знай, че и това ще мине Peace

# 2
   Благодаря за отговора, чувствам се по-спокойно. Мерси

Общи условия

Активация на акаунт