Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 709
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Спокойно бре хора. Аз съм на синтром и като почне да тече, става потоп. Нищо, тъкмо се чистя по добре.

# 316
  • Варна
Сигме, не знам ти как си, обаче аз последните 2 месеца лежа по 3 дни, не мога да стана, вие ми се свят и стигам до 3 двойни пакета превръзки на Ден ...

# 317
  • В сърцето на любимия човек
Арвенче, каква е тази касапница при теб Shocked Близо 60 превръзки на Ден!!!

# 318
А бе тече, ама с двайсетина превръзки се оправям на цикъл

# 319
  • Варна
Пънче, ужас е! Такава анемия направих, че не е истина ... Стигнах до там, та да ми вливат желязо, защото организма ми не може да го приеме по друг начин. От 19-то ден започва да цапа и на 28-мия започва клането ...

# 320
Не си само за ендокринолог, а и за много добър АГ. Такова нещо не е нормално. Консултирай се и с друг лекар, ако трябва още едно хистеро направи и говори и с хематолога си, ако си на кръворазреждащи да се види дали не си предозирана.

# 321
Ама това не е нормално. Докторите какво казват.

Доколкото знам тя не е на антикоагулатни  newsm78

# 322
  • Варна
Не съм на антикоагуланти, на такива ще съм при хормонално лечение или евентуална бременност. На АГ съм другата седмица, тук мнението им е, че още не са се наместили хормоните след хистерото и заради това е такова положението, но аз не им вярвам! Ще записвам час за Калчев тези дни. Нямам нерви вече, нямам и време, нито сили. Проблем има, но във Варна не обръщат внимание, това е Sad

# 323
Арвенче иди и на хематолог. Това наистина не е нормално.

# 324
Да знаеш, че Калчев е в Репробиомед в момента, временно, докато се завърши сградата, където ще се помещава новата му клиника.

# 325
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче Б12 как е ти е?! Другото, което ми хрумва в този момент е да се види лигавицата .. при патологични разраствания такива течове са много типични .. аз тази година имах два такива цикъла, но те бяха първите след бременност, раждане и продължително кърмене .. сега съм в другия край - карам само на ежедневки, но пък се влачи дълго ..

# 326
  • Sydney
Arven_89 И аз за Б12 щях да запитам? Нещо се е разбутало със сигурност - ти май беше и с тромбофилия, Та от също нещо има... да се оправя Наско, тоя гад май пай с гентамицин се трепеше...
Фея помня, че и Ема по абсолютно същия начин се беше подредила - първо гърло и после стомах, беше 10 кила станала, после навакса, не се тревожи Hug
Умирам за сън, няма такова нещо, сутрин не мога да стана и съм като ударена...

# 327
  • Варна
По препоръка на хематолог, взимам В 12 и Неофолик мета, вит. Д и се мъча с желязото. Конкретно В 12 и ФК не изследваха, защото много ме точиха вече. Видя се, че желязото, феритин, хемоглобин и еритроцити са ниски. 1-вия цикъл след хистерото беше по-добре, сега последните 2 са си кръвоизливи направо.
Благодаря на всички за полезната информация! Като мина прегледите в София ще разкажа.

# 328
  • Северозапада
Арвен, дано открият проблема лекарите и да го решите, че това, което пишеш е нечовешко. Успех!:hugs:

# 329
  • NE
Арвенче Успех и дано вече откриеш какво не е наред, че се намъчи.

Алекс с хемоглобин 109. Педката иска да почвам месо и жълтъка. Аз съм захранила с оризова каша, тиква, батат, морков, картоф, тиквичка и пащърнак дотук. Мислех да продължа с плодове, ама сега се почудих с него хемоглобин. Само да кажс, че е изследван преди захранването, ама чак днес ми го изтърси.

Общи условия

Активация на акаунт