Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 709
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • shumen
Поспаланче,имаш право.Дано свикне Бубето без теб.
При нас днеска е минало по добре.Утре са на 3Д и каза,че иска да ходи,но да видим сутринта какво ще му дойде на ума.

# 346
  • Сливен
Поспаланчо, разбирам те с истериите на Бубето - и Иви доскоро беше така. И аз мисля, че имаш право, даже ТМ може да ти прехвърли неговите 5 от 6 месеца.
Относно нашата одисея - доколкото четох и разговарях със запознати с темата, мисля че основният виновник е: първо раните/пъпките и бактерия в морската вода. Раните от притриване/пъпките от ухапване са вход за бактерия, която причинява впоследствие гноен процес.
Сигме, при ММ притриването се получи на 01.08., операцията му я правиха на 04.08., за 3-4 дни според мен може да забере толкова гной.

# 347
  • NE
Рокси И аз си обяснявам случилото се при вас с нещо във водата, но задължително е имало някаква раничка, ухапано или както каза притрито. И за 24 часа става гной. 3-4 дни си е много време и оттам и гнойта е била толкова много.
Какво е това нашето чудо!?! От тази сутрин на фона на АБ има и отхрачваща кашлица. Баща им и той както беше добре 2 дни и пак стана с температура.

# 348
  • В сърцето на любимия човек
Поспаланче - давам му от нашия (за възрастни) кус-кус. Съдържа само пшеница и вода, на Стела е. Без яйца, мляко и др. Купих му и био на ДМ - беше потресен, но като го опитах и наистина се оказа адски безвкусен.
Въпросът ми с маслото, понеже не реагира на него, беше свързан с това дали ако го спра, а има алергия, тестът няма да е фалшиво отрицателен.

# 349
  • Варна
Пънче, няма как да е отрицателен, спирай го, защото така допълнително го алергизираш( ако има АБКМ ).
Може да се окаже отрицателен само,  ако даваш антихистамини. Преди теста, поне 1 седмица не трябва да си давала такива препарати.

# 350
Благодаря Hug

# 351
  • до едно тепе
Пънче няма да е фалшиво отрицателен. Бубето беше 5 месеца на диета когато отидохме при Димитров. Верно не без прегрешения, но на кожния тест си показа реакция. Аз затова ти казах, ако искаш,че може по-рано да си пуснеш Атопия 55 и направо с нея да отидете при Димитров да коментирате изследването и ако реши да направите кожен-пач или боцкане. Още повече че е хубаво да знаете, ако има и към нещо друго алергия да си занесеш съответната храна за пач-а. Той си слага само мляко, ако не си си занесъл храна, която подозирате,че може да е проблем.
Оххх ние въртим някакъв вирус сума време. Всички ни изреди и нали аз бях последна още кашлям гадно. На почивката даже спазъм направих ooooh!

# 352
Къде се прави Атопия 55, в Токуда ли?

# 353
  • до едно тепе
В Токуда в лабораторията.Там е по-евтин от Геника. 80лв мисля е някъде. Ние в Геника за хранителен панел за 35 алергена дадохме към 130 лв, защото беше с ваучер. Иначе е 150 някъде. Можете да си го пуснете и сами, защото вероятно Димитров така или иначе ще го назначи. Каквито и да е тестове не се поемат от касата и всичко се заплаща допълнително. А така като отидете ще сте подготвени донякъде и пак ти казвам, ако излезе още нещо на теста ще може да си занесете храната за пач-тест.

# 354
Мерси много, ще го направим другата седмица и така ще отидем Hug

# 355
  • NE
Тъй и бебето повръща на фонтан. Сложих му половин свещичка Вомакур. Големият пък кашля супер грозно и педи каза да почвам Синекод. Направо ...

# 356
Оле, Цвете, да се оправят бързо всички!

# 357
  • shumen
Ужас,Цвете.Дано се оправите скоро.
Пънче,дано излезе от какво е алергията при Вас.
Моето сега легна и каза,че го боли корем.Дано не е някакъв нов вирус сега,че ще се побъркам вече и то точно преди да заминем на Трявна на почивка.

# 358
  • Северозапада
Фея, как сте? С едно дете е трудно като е болно, а с двете..... Дано скоро се оправят.

# 359
  • NE
Алекс засега държи фронта и не повтори повръщането, но спя много неспокойно. Големият пие Синекод и май се ядва кашлицата.

Общи условия

Активация на акаунт