Днес реших да пробвам да го разсейвам като започне да пищи, има частичен ефект, да видим...
Т.е. като го изправя на крака и подбутна, прави по 10-ина крачки. Но иначе не се сеща да тръгне сам и се придвижва пълзейки.... трябва да свикне с мисълта, явно. Ходихме с баткото до новата му детска градина, да вземем бележка какви изследвания искат, уж му хареса, но според мен още не разбира какво му се пише. Иначе сутринта заля лаптопа на баща си с вода (последва Содом и Гомор), разрева брат си към 5267 пъти, но пък след това стоя с мен 45 минути в банката!!! Не вярвах, че е възможно. Вярна, че накрая вече издивя и охраната го носеше на конче, за да го разнообрази, но то и мен ме хвана съклета от чакане
На мен Димитров ми каза днес да изчакам 6 месеца след първоначалната реакция към мляко и след това да влезем за насищане при него. На 13.09. имаме записан час да правим тест с надраскване за белтък, та пак ще коментираме де. 

И предният път бях така и като се успокоих - стана
Сега, след като при ММ всичко излезе в норма, смятам да се насладим на процеса. Още нямам лелка, но пък ми остават 3 дена по календар.
Сеаг оства да разбере, че може да става сам 
С по-големите деца варианта е да се говори и обяснява, но с малките - нямам идея. Те и от наказания не разбират и от обясняване с думи...
Препоръчани теми