Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • Северозапада
Рокси, дано се свършва вече тази серия Hug

# 571
  • В къщурката на хълма на феите
Мец, Емка поуспокои ли се?
доколкото е възможно - да речем да ..

# 572
  • В сърцето на любимия човек
Егати ужаса, Рокси Sad Дано се оправя вече детето!
Арвенче - сигурна съм, че Насето ще влезе в релси, но не знам дали не е по-добре да поговорите пак с детския психиатър. Явно нещо в градината много го стресира, за да избива по този агресивен начин.
Форестче - браво за хубавите резултати! Стискам палци скоро да успеете!

Йоан се е научил да пищи и последните дни се държи безобразно - ако не стане на неговото пищи и се тръшка, нервен е и ме прави на луда калинка. Това поведение е откакто бяхме на рожден ден на детето на кумовете и ММ твърди, че е видял друго момченце на неговата възраст да се държи така и вероятно синковеца копира. И преди се е инатил, но не по този ужасен начин. Дайте съвети как да го вкарам обратно в релси, защото днес следобед си изпуснах нервите и го плеснах по дупето и сега ми е мега криво. 5 минути го гоних по голо дупе по леглото, за да му сложа чист памперс, огъва се в ръцете ми, пищи, рита ме, щеше да падне на пода от инат и накрая го шляпнах по кълката, за да се сепне малко и да кротне и сега съжалявам. Много е малък, не искам да го възпитавам така, а в същото време виждам, че започва да става много палав. Отделно е много силен и понякога дори баща му трудно го удържа.
Когато е в добро настроение е чудесно дете - усмихва се, бърбори, яде, спи, играе си, обаче реши ли, че не е на кеф става абсолютно различен и ще бера ядове, ако не успея да го вкарам в релси. И нямам предвид моментите, в които не се чувства добре от зъби или нещо друго, тогава като се отстрани причината се успокоява. Говоря за чиста доза инат - да стане неговото и ако не стане - настава драма.

# 573
  • Варна
Пънче, ние с психиатър не сме говорили, само с психолог. Но няма нужда от това, жената сама си каза при последните срещи ... Палав е, хитър, с много силен характер и иска той да е лидер, и да командва. Като не успее в градината, опитва вкъщи 😵 
Атанас правеше същите неща като Йоан, още от 8 месечен. 1-во копира, 2-ро не може да говори все още и така си изразява емоциите на недоволство, протестира и т.н. Иска ми се да ти кажа, че е период, но не мога. Всяко дете си е различно, дано Йоан е по-разбран от Насето 😁

# 574
  • shumen
Рокси,ужас.Дано скоро свърши тази черна серия при Вас и се оправи Тео.
Арвенче,все едно описваш Дени.На моменти е най послушното дете,но на моменти сякаш отглеждам тазманийски дявол.
Пънче,това с пищенето ми е до болка познато.
Форестче,дано е по добре Габи и да е мине скоро крачето.
Дени е добре.Задната хрема изчезна,както и дойде.
Моме,и ние сме на Балкана още и взе да ни харесва.Дени тук има страшен апетит,а и съня му се оправи.На пролет живот и здраве съм решила пак да дойдем,ако ще и за седмица.

# 575
Ох, Рокси, какъв е този кошмар? Да лекуват, ама да не знаят какво точно лекуват.... Бързо да минава поне.
Аз забравих да споделя, че водихме малкото на алерголог в Сф. Кръвният и единият кожен тест за мляко са отрицателни, което алергологът го очакваше - каза, че според него няма АБКМ. Но пък друго има - помните като ви се оплаках, че се зачерви гръбчето при намазване със суров белтък. Е, според д-ра това показва алергия към кокоши белтък. Кръвният е отрицателен обаче и сигурно ще правим кожен с надраскване - още не съм успяла да се свържа с д-ра, за да коментираме резултатите и начертаем план за действие.
За палави деца.... вече нямам сили да пиша Simple Smile 6 дни бяхме трима възрастни с две деца и беше поносимо, починах си поне малко. От днес сме пак на тръстиката.

# 576
  • Sydney
roxxana не знам защо, но като четях какво минавате се сетих за хламидия - тая гад има навика да се скатава и да удря на невъобразими места... а доста често се предава точно по водни басейни и тнт места... просто хрумване, бързо да се оправят всички Hug

# 577
  • Варна
Пънче,
на 10 месеца как да си изрази мнението, освен с пищене и гънене Laughing Нищо ново под слънцето. Аз като беше на тази възраст виках като луда, не че ме разбираше де. Не мисля, че можеш да направиш кой знае какво.
Arven_89,
ами супер за прогестерона Simple Smile
Форест,
успех!

# 578
  • София
пънче, сега е момента да покажеш че врясъците, тръшкането и писъците не носят полза. старай се да не му обръщаш внимание или поне да не получава каквото е решил чрез този метод.

# 579
  • Варна
Абе всички деца почват да бягат от памперса на тая възраст, нищо страшно и странно не виждам. Стават по-подвижни и го демонстрират, забавляват се, проявяват характер и предпочитания. Чак инатене не бих го нарекла точно това. И Борислав се въртеше като шило, беше невъзможно да му сложа памперс. Реших си проблема с памперс-гащи в един момент.

# 580
Добро утро!

Сутринта се събудих от познатата прорязваща болка ниско долу, която за 10 мин еволюира до такава степен, че ме обля студена пот. Пих 2 хапчета но-шпа, полежах 20мин и съм на работа. Сигурно скоро ще ме връхлети лелката Confounded Аз нямах особена надежда за този месец, щото баш в деня не правихме нищо и според моите усещания, изпуснахме момента, но здраве да е Simple Smile Следващият ще сме по-сериозни Simple Smile

Габчето днес има изява на летния концерт в детския център в моята работа и от 17:30 ще ходим с ММ Simple Smile

Успешен ден Animal BeetleAnimal BeetleAnimal Beetle

# 581
Пънче просто го игнорирай .. Здравко копира Ема и достига висоти понякога в тръшкането, като ревне, го отлепям от желания, опасен предмет и го оставям да попищи, да поплаче, предлагам други неща, които да му отвлекат вниманието и той като продължава, просто го оставям сам, липсата на публика е най-успокоително ..

# 582
  • Варна
Хахаха, помня Атанас като го оставях още повече надуваше гайдата, сега пак е така на моменти, само дето гласището му е още по-силно и пронизващо 😁  Тъкмо събирам смелост да излизаме ...
Форест, вие от колко време опитвате? Не се притеснявай толкова Wink

# 583
колкото иска да си вика .. като започне да ми говори тихо ще обърна внимание .. точно толкова проклета съм да го оставя да се обезводни от проклетия и пак няма да обърна внимание .. аз нервите си не съм ги намерила на пътя, нито пък са за един ден ..

# 584
  • NE
Според мен нищо му няма на Насето, инат си е и иска да води парада. Вилизар не е по-различен. Вчера като го наказах на леглото след като ме въртя както си иска над час и събуди брат си два пъти, бързо разбра че няма никой да го спаси, ще стои там цял ден и бързо реши, че ще спи. Това обаче е борба всеки ден и почти съм приела, че така ще си и откара.
Бебето също почна да си показва рогцата. Снощи ме събуди агейн в 5:30 ч. и кукна в 8:00 ч. Постоянно иска да лази и обикаля пода. Естествено не иска памперс, ама то са си нормални неща.
Пънче Пробвай с памперс гащички, ще се родиш.
Рокси Намъчихте се с Тео. Дано бързо се повлияе от лечението.
Форестче Според мен още нищо не е загубено този месец.

Общи условия

Активация на акаунт