Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • NE
Арвенче Един англичанин ми беше казал, че непослушното дете е умно дете. С тази страст към летенето нищо чудно някой пилот или космонавт да стане.

Днес няма лабаво. Двамата са просто ужасни. Бебето вади зъб, батко му послен връх, а аз не помня от кога съм спала.

# 556
  • В къщурката на хълма на феите
Да знаете, има нещо във въздуха .. моите и двамата днес са под всякаква критика, особено Ема .. тя просто не се е спряла за една секунда .. пак ме боли гърлото и овикване пред блока ..

# 557
Форест,голяма неприятност,но важното е, че Габи вече е по-добре.Белите идват от където си те искаш.
Арвенче,стискай зъби,мила.Всичко разбират,но явно още не е настъпил момента да слуша.
Цветенце,кега пък зъб ли тръгна,няма хлабаво при вас,милите.Дано скоро успееш да са наспиш Hug
Меци,как е Ема?
Да ви кажа и аз не знам къде грешим с Дари.При мен и ММ ке глези,не иска са се храни,гълта като месирка всичко,което се дава с лъжица,рядко иска да се облича сама,а може.Карам се, наказвам я,ефек виждам само като се разкрещя.Сега с майка ми на морето е много послушна,дъвче храната.Майка ми е начален учител и определено има подход. Искам и с нас да е така послушна,но не знам как да го постигнем.Мрън.Инъче е много умна,говори като възрастен, разбираемо,жестикурирайки обяснява всичко.Дъртуша.

# 558
  • Варна
Като е сам с други хора се стяга, хвалят го колко послушно дете е, появим ли се с баща му се отпуска и става ужасен. Дядо ми, лека му пръст, все казваше: " Палавите деца са умни и здрави, радвайте се! " Не искам да стане неуправляем хулиган, от това ме е страх и разбира се искам да го опазя жив и здрав, като всяка майка, а е толкова трудно. Комшиите ме гледат със съжаление, не че техните деца са кротки, но моето надминава всички, няма спирачки ...
Форест, много стресираща случка, добре че сте се разминали сравнително леко. Много хубаво, че на ТМ резултатите са хубави! Скорошен успех ви пожелавам!
Бени, секрети пускахте ли, кой знае, може да си отглеждате някоя гадина ...

# 559
  • Sydney
Arven_89 май е за др това Simple Smile? Ако е за нашата кашлица и сопол - знам от къде е - от училище е всичко, те си въртят бацилите...
Форест браво за резултатите му Simple Smile дано скоро се похвалиш Simple Smile

За яденето - колко нерви строших, никакъв ефект, за мен храненето й беше драма от новородено... после като откри динята и суровоядството си прояде и до ден днешен е така...
А моето е цялото в синини от бяс, там от където падна пак се качва, няма спокойствие еййй...

# 560
  • Бургас
Форестче, много хубаво че резултатите са ок, пожелавам ти още след 10тина дни да видиш магистралката  Hug Wink

А относно инцидента, пожелавам детенцето бързо да се възстанови, аз така и не разбрах , какво всъщност е направила, къде го е наранила?  newsm78 На вратата ли или не е ясно?

Относно непослушанието и неяденето, няма какво да посъветвам или да кажа, Ивейн се държи в рамките на поносимото, а за апетита със сигурност не липсва, яде всичко без чушки и лук. Само знам , че по принцип се израства, доста истории съм чула за злояди малки деца и като достигнат тийн възраст бързо бързо прояждат  hahaha

При нас най- сетне заваля. Да си призная малко се поуморих аз от жегите. Чакам сега сестра ми да дойде събота и неделя да походим на плаж и след това съм готова да посрещна есента. Добре ми е дошла. Обичам го много този сезон, топъл и уютен ми е един. Вчера напазарих дрешки за мен и за дребното, обзаведохме се с блузки, маратонки, затворени обувки, жилетчици, готови сме за сезона.......

Снощи пекох и патладжан, червени чушки, и сварих 5 буркана сладко от смокини  Heart Eyes Heart Eyes  Като цяло съм домошар и ги обичам тези сезони, които предполагат седене вкъщи със семейството  Heart Eyes

# 561
  • Сливен
И при нас поразхлади и поваля през нощта, сега е приятно навън.
Съжалявам за несгодите на всички   Hug
При нас също няма край - в неделя сутринта Тео се събуди с 38гр., свалихме я /решихме, че отново забира гной крачето, защото през седмицата около раната имаше 2 гнойни пъпки и мислехме до понеделник да го закрепим и тогава пак да отидем при хирурга/, но на обяд и то само час след доза панадол вдигна до 39,3гр. Звъннахме на хирурга, приеха ни веднага в болницата /специализирана хирургична болница/, свикаха екип и отново му отвориха крачето - но гной нямаше, назначиха терапия с лекарства , каквато предния път нямаше и май това е големия проблем. Вечерта с него останахме в отделението, а пустата му температура  така и не падаше, до сутринта в понеделник му преляха 3 банки с натриев хорид и в крачето имаше 4 инжекции с температуропонижаващо лекарство. Вчера му направиха и кръвни изследвания/ почти всичко е в норма, или с леки изменения/ , рентгеновата снимка на крачето е идеална /изключиха възпаление на костта/, но на белия дроб показа пневмония отляво   Shocked, шок и ужас - без кашлица , без хрипове, без храчки, без сополи, без червено гърло, нищо, само пустата му температура, която не пада. От вчера сме и в детското отделение на многопрофилната болница, продължават с лечението, но и те не чуват нищо на слушалки и никой не е убеден , че изобщо има пневмония. Според мен е супер неадекватно лечението още първия път и бактерията е ударила и на друго място. Сега вече трети ден продължава да вдига температура, снощи в 3 ч. пак беше 39 гр. Днес най-много до 38, но си има, само сваляме и после той я вдига. Вчера направиха и изследване на кръвта - за насищане с кислород и др. подобни,  всичко е в норма, направо шах и мат.
Това е, един път да мине всичко, само за това се моля  Praynig

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 17:35 от roxanna

# 562
  • Варна
Рокси,
според мен щом кръвните са в норма и толкова време след неприятностите с крачето и дума не може да става за бактерия и връзка между двете Rolling Eyes Ако е пневмония наистина, по-скоро е вирусна, иначе няма начин да не се отрази на кръвните, така мисля... А и така внезапно, без симптоми също навежда на вирусна история... Щом вече не вдига толкова висока т, значи върви към оправяне, дано Hug

# 563
  • Бургас
Посявка направиха ли?Проба взеха ли да видят каква е бактерията и какъв антибиотик я мори?

# 564
Рокси, бързо да се оправя малчо! Щом е разредил Т, минава вече. 🤗
Арвен, само не се обвинявай за нищо, дано скоро се кротне този калпазан 🤗
Гуш за всички 🤗

# 565
  • В къщурката на хълма на феите
ох, Рокси и твоята не е лесна .. що не направят още един преглед на дробчето?! как може да ви лекуват за нещо, което я го има, я не ..

# 566
Рокси, какво е това чудо вече Sad Съчувствам ти! Да минава тази болест и да сте всички здрави! Two Hearts

Поспаланчо, Маги, Арвен, Чери - благодаря ви Flowers Hibiscus

Арвен, ще дивее сега, а като порасне ще е спокоен и отговорен младеж Bowtie

Чери, инцидента стана, защото крачето й е мъничко и остана между вратата и мозайката. Вратата отдолу има метана пластина, която явно е срязана и по този начин й е порязала пръстите. Днес е супер. Беше си на детския център Simple Smile
Аз съм 5 дена преди Ц, нямам симптоми, ама и предния път така нямах и накрая ми дойде Imp И така да стане, ще действаме следващия път. ММ е спокоен сега като знае, че резултатите са му добри.

Спокойна вечер на всички Heart Exl

# 567
  • Варна
Рокси, голям ужас Sad Чела съм за такива пневмонии, само с Т. Без други симптоми, предполагам, че първоначалната бактерия, е ударила и в дробчето. Ти, видя ли снимката? Сянката голяма ли е или като резка? Щом смъква Т.е добре, ще се справите. ТМ и Иви, как са ?
Бени, не съм се объркала Simple Smile От училището е, ясно, но поне проверихте ли какво е?
Форест, не се пренавивай Simple Smile Много свеж е ентусиазмът ти, ще стане, дай си малко време!
Дани, как е Дени?
Кокос, кажи нещо за Кокоска 😁
Мец, Емка поуспокои ли се?
При мен новото 20 еее, че на 7- ми ден след О.прогестерона е даже малко над горната граница 😵  Съвсем се опетлах, аз очаквах дефицит, поне няма да пия Дуфастон.

# 568
  • Бургас
Има ли шанс да си бременна  Crazy Crazy Crazy

# 569
  • Варна
Не, Прахче, поне според моите виждания...

Общи условия

Активация на акаунт