Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • NE
В леене на куршум и баене не съм се убеждавала. Не вярвам в такива неща, но неволята учи, така че не си позволявам да казвам каквото и да е било. Само да сме здрави.
Дани Извинявай, но в своята уплаха си изплашила толкова много Дени. Дай му време, не го оставяй да се връща без теб, качвайте стъпалата. Времето лекува. Той си е ранима душичка.
Рокси Вилито беше на 1,6 г. в болницата и по същия начин инжекции, абокати. Преодоля го за седмица, чак и аз не повярвах.
Ние сме добре. Засега децата са здрави. Алекс яко лази, Вилито почна малко по малко да го закача.
Притеснявам се че Вилизар е много неспокоен вечер. Надявам се да се успокои и да го пратя на градина от началото на септември.

# 676
  • Варна
В леене на куршум и баене не съм се убеждавала. Не вярвам в такива неща, но неволята учи, така че не си позволявам да казвам каквото и да е било. Само да сме здрави.
+1
И аз не вярвам в такива неща и честно казано изпитвам някаква органическа неприязненост към такива ритуали. Но пък на който му помага лошо няма, в крайна сметка това е идеята. Между другото за прераждането къде бях чела тези дни, тук във форума или във ФБ, че на Никейския събор Църквата е решила да го отрече и премахне от религията, защото човек, който се страхува от смъртта се управлява лесно. Така че и това какво отрича и приема Църквата не е гаранция каква е истината, аз искам да вярвам в прераждането и че това тук не е краят иначе какъв е смисълът от всичко?

# 677
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Разбира се, че всеки има право да вярва в каквото иск и смята за правилно. Тук става въпрос обаче, че Прах категорично заяви, че едва ли не тези неща са пълни глупости и всичко се свежда до спокойствието на майката ...
Цветенце, на Вилката избиха ли му всичките зъби вече?
Рокси, не знам какво да те посъветвам, дано най-накрая му помогнат на ТМ. Лошото е, че след толкова много АБ, дори и да има бактерия все още, могат да не успеят да я изолират ( на мен ми се е случвало ).
Месечинке, как е Борето, пребори ли сутрешните си притеснения?
Сигмеее, нищо не казваш за Желязната лейди, как е?

# 678
  • Бургас
Изказах мнение, за това започнах и според мен/както и започвам всички останали постове, защото не се смятам за инстанция, изказвам си само мнението и толкоз, това че някой решава че казвам нещо и отсичам, че е меродавно за всички, си е само в неговата глава/ ......Не ви ли писна с мен все да се заяждате  newsm78 newsm78 То човек да не смее да напише лично мнение, което се различава, за мезе ме взехте....няма лошо де, щом те забавлява...

# 679
  • Бургас
Тона на Сигма, беше 3 пъти по-подигравателен, за който го разбра....тя не зададе въпрос... hahaha hahaha

# 680
Напротив. Зададох.

# 681
  • Бургас
Добре, зададе.....ама следвайки първото изречение, почти си беше риторичен.....

Карай, няма лошо да се заяждаме, ама лично мен подобен начин на кълване не ме кефи и вече трябва да е ясно, че нито смятам да продължа нито нищо, толкоз от мен  Peace

# 682
Да де, ама аз спрях. Не вярвам, ама след поста на Арвенчето реших, че съм сбъркала и не продължих. А ти гледам имаш редактирани постове.  Малко е тъпо да се оправдаваш с мен.

# 683
  • Бургас
Имам редактирани постове, заради грешки, нищо не съм дописвала или трила смислово, не ми е в стила да го правя, ако това е намека, че съм се опитала да се подиграя и съм го изтрила след това, както си е написано, така си е било. Продължи единствено, защото ми писва лекичко да ми се слагат думи и дейности, които нито съм искала да кажа, нито да напиша, единствените нюанси и свободни разсъждения са в ума на четящият.   Peace

Не се оправдавам Сигме, просто пример, как човек ако си нарочи някой и за буква А, може да се хване и да го разчекне, ама айде няма нужда, напоследък съм и доста нервна, та съвсем ми писна на шапката от подобни намеци или директни кълванета.

Както и ми е в стила да дописвам постове, за да не натрупвам темата.....ама не и да обиждам, никога и за нищо не съм позволявала да обидя някого, да го нарека глупак или нещо подобно директно или индиректно, не смятам че заслужавам и подобни остри думи, признавам си не ми е приятно и не смятам , че е нужно, има си интелигентен  начин, да кажеш на някого че не е прав или че твоето мнение не съвпада с неговото. 

# 684
ОК. Мир.

# 685
  • NE
Арвенче При последното ровене видях всички зъби без едно връхче. Нервен е доста тези дни и явно го мъчи. Ще избие, къде ще ходи?

# 686
  • shumen
Цвете,той сам изяви желание да се качи,макар че му казах да ме изчака,а аз останах да му прибера играчките и тротинетката.Той и брат ми малко го уплашил се оказа и затова е ревнал,защото като е питал Дени къде е мама,защо се бави,той със всичкия си акъл му казал я виж да не е останала пак.
Бени,не ме питай аз като излязох как бях прежълтяла цялата и треперех като лист.Сега се качвам,но вече имам едно наум и гледам да не съм без телефон поне.
Аз днеска го пуснах на градина след почивката.Сутринта ме изненада приятно и влезе без да плаче.Да видим довечера като го взема как ще е.

# 687
  • В къщурката на хълма на феите
Между другото за прераждането къде бях чела тези дни, тук във форума или във ФБ, че на Никейския събор Църквата е решила да го отрече и премахне от религията, защото човек, който се страхува от смъртта се управлява лесно. Така че и това какво отрича и приема Църквата не е гаранция каква е истината, аз искам да вярвам в прераждането и че това тук не е краят иначе какъв е смисълът от всичко?
да не говорим, че през средновековието, всеки имащ нужната сума се е откупувал с нам си колко си индулгенции, все едно парите значат нещо на оня свят или пък инквивзицията, която ако по това време беше стигнала до Индия, вероятно Азия още щеше да гори от кладите на грешниците ..

хора, сериозно ви казах .. оооооооооооммммммммм .. вие сте дзен .. давайте нататък, че иначе пак затънахме в л*йна до шия ..

п.с. от днес съм на лекции, тази година я подхванахме със социална психология .. мнооого интересен предмет .. дава много интересен поглед върху някои неща .. например защо караме децата да споделят играчките си?

# 688
Привет от морето.Тук е супер.Брат ми успя да ни уреди за два дни в хотел на плажа.Бяхме в апартамент на последен етаж с невероятна гледка. Едната цялата страна беше с прозорци, гледащи към морето-точно като в петдесет нюанса сиво.Починахме и поплажувахме 1 ден само с Виктор и сега пак сме на скорост. Децата се държат добре.Дари прояде дъвчейки,днес дори пожела да яде таратора сама,което си е голям напредък.Ще видим до кога ще продължи.
Цветенце,радвам се,че сте здрави. Измъчихте се много,дано повече не стигате до такива ситуации.
Рокси,голяма беля си докарахте.Дано последва хо-адекватно лечение и ке отървете от тази гадна бактерия.
Дани,ужас,това е много неприятна случка.И на мен ми се е случвало с Дари като бебе.Добре,че ММ беше с нас в акансьора,че не знам.Ти си се изплашила и си го предала и на Дени.Ходете малко по стълбите за известно време-тъкмо ще поспортувате.

# 689
Ай ся с тия нюанси се класираш за трето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт