Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 66 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета  Hug
Приземих се благополучно  Peace
Скрит текст:
Бурята ми е скъсала едното перде на терасата, част от мушкатата са изпочупени - може би им е помогнал и един горен калъф, който бях закачила да прави сянка - овършан, скъсан и беше върху цветята...Останали са невредими сакъзчетата на цветарника, макар, че за тях най-много се страхувах да не са изпопадали, но явно, че са били на завет....
С природата не можем да се борим....Ако бях тук след бурята щях да ги пооправя...но каквото е станало, станало....Важното е ние да сме живи и здрави....

Боби  Hug Гости  Hug Злати  Hug
Мерси за инфото, което сте сложили  HugРадвам се, че Невестата ще започне седмица по-рано  newsm18
Гости честит да е рождения ден на твоето пораснало момче  bdbaloni Да е жив и здрав и с лекота да постига мечтите си  newsm10 Какъвто е чаровник ще има много обожателки....дано да има късмет  smile3521

Скрит текст:
За щастливата мама....

Мерси за почерпката  Hug

Злати казваш Ипек като още е бременна, значи са минали 3-4 месеца....
Мисля си...Какъв удар е било за Фарук, когато разбра, че Сюрея е разкрила сама истината за миналото му и е заминала, за да побелее и да се състари за толкова кратко време.... Thinking

# 601
  • Стара Загора
Злати Hugи от мен благодаря за снимките,които си поснала bouquet

Скрит текст:
Чул те Господ да се оправя по-скоро,че като ме боли и гърлото хич не ми е хубаво ooooh!

Ани  waveyдобре си се завърнала в къщи Hug
Не се ядосвай за пораженията от бурята...Пак ще си оправиш цветята Peace

Коментираме как Фарук се е съсипал и е побелял от мъка по Сюреа,ами като се срещнат след няколко месеца и тя го види в такъв вид,
много ми е интересно каква ще бъде нейната реакция... newsm12

Този плакат с Еркан според вас истински ли е или някакъв монтаж newsm78
Нали "Без протокол" щe е по FOX Thinking

Цитат
Кадим Яшар присоединился к касту сериала "Без Протокола"

# 602
Ани Hug,добре завърнала се! Hug Съжалявам за поразиите!Ще си разсадиш други цветя! Peace
Цитат
Боби Hug,да по FOX ще е!За плаката не знам! Thinking

Ето и на този кадър пише....

Цитат
У Али Кемаля все шло по плану, до встречи с Зейнеп

Тази вечер съм с Пълнолуние,още не е започнал...

# 603
Цитат

пропуснах  Embarassed
Боби бързо оздравяване скъпа  Hug

Написах поста преди повече от час, след това ходих да пазарувам, приготвях вечеря...а той незнайно защо не се е публикувал...И сега повтарям снимката, която е пуснала Злати, но ще я сложа в цитат, за да не я дразня....

ПП - вече направих заглавните колажи за двата сериала за новата тема.....Браво на мен  Grinning

# 604
Здравейте момичета  Hug Благодарности за всичко споделено  bouquet

да видим тази вечер промото на канала  Hug

Боби бързо възстановяване  Praynig Ани  само природата е непридвидима промени се напълно и то в световен мащаб.Какво ли ни чака ? ooooh! Гости а на теб весел празник утре ще наваксваш със сериалчетата .
Злати и аз тази вечер ще съм на Пълнолуние и през компа и навън  Hug

Лека и спокойна момичета в очакване на следващия петък   Praynig newsm51

# 605
  • Стара Загора
Злати waveyАни HugМиме Hugмерси за пожеланията Hug

Senin Starın Eylül'de Star'da!

# 606
Ани Hug,добре завърнала се! Hug Съжалявам за поразиите!Ще си разсадиш други цветя! Peace
Цитат
Боби Hug,да по FOX ще е!За плаката не знам! Thinking

Ето и на този кадър пише....

Цитат

Тази вечер съм с Пълнолуние,още не е започнал...

Здравейте мили момичета вечерно.  Приятна вечер.

Гостенце, сладурченце,
  ЧИД на детето ти. На цялото семейство от сърце  желая  много здраве, много обич и много щастие.
Нека любовта ви никога да не угасне и с нея  цялото семейство да живее дълго и дълго.

Подарък за любимата майчица.

Боби, Слънчице, ще оздравееш бързо и пак работа и работа. Това сме козирозите -от начало до край  работа.  Сега поне малко си почини.  Има време ще си почистиш, ама помисли за себе си. Бог насила те
принуди да спреш и ти  пак почваш. Сега помисли за себе си. Благодаря ти за пожеланията и
 поздравленията, както и за новините.

Ани, добре дошла. наистина от единия  край на България до другия  си  прекосила. Толкова имаш  нужда от почивка. Майната им на цветята. Напролет  нови.  Сега е време да помислиш  за здравето  си.
Моля те пиши Котю как е, жив ли е, още ли е порасъл????

Златинчето ми, Миме,благодаря
за  хаберите и постовете ви. Много ми харесват. Благодаря !

Ивман - добре дошла при нас и от  мен. Тук ще бъдеш  обичана, уважавана и щастлива. При нас не съществуват дрязги и лоши  реплики.
Темата ни е  "Островче на  щастието".
Приятна  вечер.

А,.....забравих да ви пиша - сериала  ИБ  ще има много щастлив  край. Заплюх  го още  през май.
Така че не се косете.  Споко....  Аз  въобще не се съмнявам в това. Финала ще  бъде  фурор !!!
Не искам  никое момиче да се ядосва.....Така де!!!....Ще завърши  като в приказките: "Три дни яли, пили и се веселили!"
Приятна  вечер.

# 607
Миме  Hug Сиси  Hug

Отново се рових за някакво инфо за Протокола и не знам дали правилно разбрах, но героинята, която ще бъде съпруга на Али Кемал в Протокола май ще се казва Есра.... Thinking
Дано да не ви подвеждам..или вече ако сте писали за това....ще трябва да си направя сепуко  box

Али Кемал

Зейнеп

Есра

# 608
Това май е ново,много ми хареса,сякаш е реклама на стартв
https://www.instagram.com/p/BYq2GT4ltgu/

# 609

Супер са  newsm10 smile3521 smile3501

# 610
Пълнолуние свърши и наминавам!Видях и промото на Стар тв. в 21ч.! PeaceБоби Hug вече го е пуснала! newsm10

Цитат
И сега повтарям снимката, която е пуснала Злати, но ще я сложа в цитат, за да не я дразня....
Ани Hug,явно не си разбрала правилно написаното в поста ми от вчера сутринта! Peace
Ще се самоцитирам....
Цитат
Някои неща от инфото съм ги пускала...,но като не четете редовно какво да ви правя! 35 Отнася се за сериала с Еркан-"Без протокол''!За сега обявиха,че ще започне на 1 октомври(неделя),и снимките с актьорите пусках,дори коментирахме Сердар Орчин(Онур в Перла) колко се е изменил! Peace
Отнасяше се за инфото,което пусна за началото на сериала,тъй като го бяхме коментирали! Peace А  снимката-свързана с актьорите не беше пусната от теб,а от Боби Hug Peace
Ето тази-тъй като също бяхме коментирали всички актьори познати и непознати....
Цитат
Не искам да бъда разбрана неправилно и през няколко поста да се намеква! Peace А за другите снимки няма как да не ги повтаряме и потретваме,тъй като за сега са малко! Peace

Сиси Hug

Това е част от промото на Стар тв.,което е пуснала Боби Hug за всички сериали за този сезон! Peace

# 611
# 612
6-ти септември, Честит ден на Съединението  bg

132 години Съединение! Нека бъдем горди, нека бъдем единни, нека вървим смело и заедно напред! Само така ще бъдем силни, ще преуспяваме и пребъдваме!
Поклон пред всички истински българи!
Поклон  пред тези, които помнят и никога няма забравят цената на Свободата!

И в духа на днешния празник, нека и ние тук в темата да следваме призива "Съединението прави силата"....Всеки има предпочитания към един или друг актьор, но да се хванем за това, което ни обединява, а не за това, което ни разделя.
Желая на всички прекрасен празничен ден  Hug
Да изпием заедно по едно кафе и да изпушим лулата на мира  newsm10 smile3521

# 613
  • Стара Загора
Сряда е тук,
носеща със себе си
нови предизвикателства
куп вълшебства
и празничен дух...
Днес изпълнете деня с усмивки, подарете му доброто си настроение,
дарете на хората около вас обич и топлота...
и не забравяйте, че можем да дадем на другите само онова,
което имаме в себе си...
Пожелавам ви щастлив и много празничен ден,момичета

Еркан да ни попее... Grinning

Ани Hugмерси за кафето и пожеланията bouquet

Злати Hug
Скрит текст:
Когато нямам време и не съм прочела постове -го казвам(пиша)... Naughty
Много добре помня,че ти постна снимката и обсъждахме,актьорите,които ще участват Naughty
Онази вечер Ани waveyспомена,че в новата тема ще трябва да има инфо за новия сериал"Без протокол"и аз затова повторих снимката...
Не разбирам защо стана толкова голям проблем doh

# 614
Боби Честит празник  bg

Тъкмо влязох да помоля теб или Кралицата ако имате възможност да направите две гифчета от промото на Невестата, за да ги сложа на началната страница на новата тема....
От 5 сутринта се пинкам...и все не ми спори....Но с частта на Невестата съм готова - попълнила пропуските, които имах и останаха само гифчетата които слагам в края....Вече има едно...ако имаш възможност направи още едно в същия размер....Предварително благодаря  Hug

И една много неочаквана новина...може и да е партенка.....

Цитат
Неожиданный сюрприз от Озджана..

Неожиданное решение принял и прекрасный актер Озджан Дениз.
Теперь актер,который снимается в сериале "Стамбульская невеста" среди тех,кто решил жениться.
Озджан Дениз и Шейда Актан приняли решения узаконить свой отношения.

Перевод:Инара Теоман.

Това на снимката не беше ли племенницата на Ози.... Thinking Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт