Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 19

• 38 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Менча -пенсионира учителка

# 541
  • Пловдив
Православа
Найк
Леонти
Здравослав
Майкъл Марек Мареков

# 542
  • Телиш/Плевен
Флория

# 543
  • Варна
Като прочетох Православа, ами то си има и Християна, на галено Християнка. Та еднакво странни са ми, въпреки че Х(К)ристиян/а си е доста масово и възприето.

# 544
Каменка

# 545
  • Варна
Йовослава

# 546
  • Countryside
На някои хора не им пука как ще се чувства детето с такова име като Савонеда ,важното е бабата и дядото да са доволни.
И да се извлекат съответните дивиденти от това.

# 547
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На някои хора не им пука как ще се чувства детето с такова име като Савонеда ,важното е бабата и дядото да са доволни.

В повечто случаи това е основната цел  Tired

# 548

Да, звучи доста зле. Забравих да спомена, че това име не е на малко дете, а го видях от некролог.

# 549
И така да е, пак някога е била дете с необичайно име.

Йонислав, признавам си, че като му свикнах не ми звучи зле.
Навина. Никога не съм го срещала. Майката каза, че просто им е хрумнало.

А Православа и Здравослав да не са случайно брат и сестра?

# 550
Извличането на дивиденти с името на детето за мен лично си е чиста игра на късмета. Ще ви дам пример - моя позната кръсти детето си Стоян (лично ми е споделяла, че смята името за грозно, но....), на баща си, който цял живот е изпълнявал функциите си на неин баща отгоре-отгоре. Доколкото знам с майка и са се развели, защото той е прекалявал с алкохола и е посягал. Та кръстиха го Стоян, дядото беше много заинтересован от внучето още преди да се роди и беше купил креватче и количка май, а моята приятелка вече предвкусваше и облагите в дългосрочен план. Няколко месеца след това баща и се гътна в следствие на алкохолизирането си в продължение на 30 години. Останаха си без облагите, а детето си остана с грозното име.

# 551
Аз лично не намирам нищо грозно в името Стоян. Не е модерно, но не ми е грозно или неприятно. Името е пожелателно и защитно.
И с най-хубавото име да е (по моите критерии) не бих си кръстила детето на такъв човек.

# 552
  • Countryside
Какво му е на името Стоян? Име като име, пожелателно.
Пошло и жалко е да кръстиш дете на някого със задната мисъл да извлечеш материални облаги, а и всякакви. Но ето в случая, описан тук е имало възмездие свише. Да стиска палци да не стане алкохолик като дядо си, на когото е кръстено.

# 553
  • Пловдив
Аз лично не намирам нищо грозно в името Стоян. Не е модерно, но не ми е грозно или неприятно. Името е пожелателно и защитно.
И с най-хубавото име да е (по моите критерии) не бих си кръстила детето на такъв човек.
+1. Особено за първата част. И с втората съм съгласна по принцип, но името си е име, не само дядото се казва така.
Сега, ако майката го смята за грозно, е проблем. Но си е неин. Wink

# 554
  • София
Сандриня - млада жена Close
Богданка
Личка
Бранислав

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 09:11 от miamim

Общи условия

Активация на акаунт