От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Не мисля, че някой чака отговор в рамките на 5-10 минути, но 1 работен ден ми се струва нормален срок.

# 421
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Честно казано, тук ми се струва, че някой хора пишат от името на фирми или са близки до определени фирми, как Лерон ще ти доставят пратките, след като са на един адрес в Англия (поне бяха, мисля че още са) с ГГБГ. Реално ГГБГ карат пратките на Лерон, който на мен пък ми бяха объркали пратка, оправиха ги де, обаче тва е все едно да имаш една мандра за кашкавал, и да ходиш да купуваш от местния магазин, и да казваш че местния магазин е по - добър, след като и те купуват от същата мандра. Не че нещо, обаче Лерон нямат как да си возят пратките сами, което значи че ако ГГБГ се бавят, то и Лерон се бавят, ако ГГБГ ти загуби пратката по пътя, то Лерон няма как да ти я дадат. Лерон са приятна компания, просто моят принцип е колкото повече посредници, толкова по зле за крайния клиент.
anna711 По документи Лерон ми доставят пратката, разписвам се на документ с името на Лерон и давам пояснение на пратката Leron. А вече кой я кара, какъв склад ползват си е тяхна работа, и под Биг Бенд да си събират мен ме интересува да си получа пратката от Англия на по ниска цена.  Peace 
И ако някой пише от името на някоя фирма това престъпление ли е  Whistling Да се обадим на съответната служба да го арестуват, но след като са разпределили курсът, да не изгори някоя пратка  Mr. Green
Честно казано не ме успокои за пратката ти по БГ Пощи и дано да ми разбра иронията в написаното  Twisted Evil Не държа да ми отговаряш. Но вече мисля, че се превърна темата в панаир с твоите постове  Peace
Извинявам се ако съм грубо. Темата е много полезна, всеки здраво мислещ може да си прочете и отбере информацията, която му е необходима.

# 422
Честно казано, тук ми се струва, че някой хора пишат от името на фирми или са близки до определени фирми, как Лерон ще ти доставят пратките, след като са на един адрес в Англия (поне бяха, мисля че още са) с ГГБГ. Реално ГГБГ карат пратките на Лерон, който на мен пък ми бяха объркали пратка, оправиха ги де, обаче тва е все едно да имаш една мандра за кашкавал, и да ходиш да купуваш от местния магазин, и да казваш че местния магазин е по - добър, след като и те купуват от същата мандра. Не че нещо, обаче Лерон нямат как да си возят пратките сами, което значи че ако ГГБГ се бавят, то и Лерон се бавят, ако ГГБГ ти загуби пратката по пътя, то Лерон няма как да ти я дадат. Лерон са приятна компания, просто моят принцип е колкото повече посредници, толкова по зле за крайния клиент.
anna711 По документи Лерон ми доставят пратката, разписвам се на документ с името на Лерон и давам пояснение на пратката Leron. А вече кой я кара, какъв склад ползват си е тяхна работа, и под Биг Бенд да си събират мен ме интересува да си получа пратката от Англия на по ниска цена.  Peace 
И ако някой пише от името на някоя фирма това престъпление ли е  Whistling Да се обадим на съответната служба да го арестуват, но след като са разпределили курсът, да не изгори някоя пратка  Mr. Green
Честно казано не ме успокои за пратката ти по БГ Пощи и дано да ми разбра иронията в написаното  Twisted Evil Не държа да ми отговаряш. Но вече мисля, че се превърна темата в панаир с твоите постове  Peace
Извинявам се ако съм грубо. Темата е много полезна, всеки здраво мислещ може да си прочете и отбере информацията, която му е необходима.
Идеята е, че ако аз ти транспортирам пратката, а ти си я чакаш от Асен от Сливен, докато аз не ти докарам пратката от UK до БГ, ти няма да си я получиш, пък Асен, Петкан, Драган и т.н. дето са по веригата могат да ти казват каквото си искат, нали пратката ти физически е при мен по пътя, не при тях. Аз си мисля, че може да си ползваш мозъка преди да пишеш, как ще ти маскират фирмата в България няма значение, въпроса е че като казвате проблеми с Лерон - няма, а с ГГБГ - имахме сериозни, някак си на мен ми звучи "несериозно", при положение че има един човек в Англия дето ги приема пратките и на двете фирми, и една компания дето ги транспортира реално ГГБГ. Тоест ползвате си ГГБГ за 70% от доставката и накрая искате да повярваме, че ГГБГ са били проблемни, а с Лерон всичко ви е песен, пак да се повторя на Лерон доставката от UK си е чистo ГГБГ 70% от транспорта, сега може да ме извините ама ние не сме на 5 годинки, за да Ви вярваме.

# 423
  • София
Хайде да се спрете вече, кой на кого доставя пратките.
Мен изобщо не ме интересува кой превозва пратките на Лерон или на ГГБГ, конкретно ме интересува от кого ги получавам. Ако имам проблем с даден превозвач, ще се опитам с него да го реша, а не с тези, които му превозват пратките. В случая ГГБГ и Лерон имат някакви отношения, те са си за тях, аз не съм страна по този договор и аз не мога да отида в ГГБГ да си искам пратката от тях, ако използвам Лерон. Както и обратното - ако използвам ГГБГ, не мога да отида при Лерон да си искам пратката от тях. Кой им превозва пратките - ми и на Габко им ги превозваха Спийди преди много време (сега не знам), ама е факт, че със Спийди само проблеми съм имала, докато с Габко - никакви.

# 424
  • Пловдив
Здравейте, някой да е успял да се свърже с Габиели и има яснота кога ще се раздава последния курс?

# 425
Здравейте, някой да е успял да се свърже с Габиели и има яснота кога ще се раздава последния курс?
И аз това се чудя. Все по- дълго пътуват техните пратки, преди пристигаха за 6 дни, сега минават 10 и още ги няма.

# 426
  • Пловдив
И аз това се чудя. Все по- дълго пътуват техните пратки, преди пристигаха за 6 дни, сега минават 10 и още ги няма.

Това е заради празниците. Вече ги регулираха. Аз успях в крайна сметка да се свържа. За Пловдив ще започнат да раздават днес след 15ч.

# 427
  • София
имам мейли аз, раздават вече.

# 428
Габко също не отговарят на имейли напоследък.
Аз досега съм ползвала само тях, но нещо ме разочароват и ще ги сменя.

# 429
Габко преди 5-6 месеца изключително грубо ми отговориха на имейл със запитване защо не раздават курса в деня, в който сами са обозначили на профила на сайта. Казаха ми да ги сменя щом не съм доволна. Simple Smile И аз ги смених.

# 430
  • София-Младост
Някой, който чака поръчка в съботно-неделния камион(13-14.01) на GGBG от Англия...имате ли известие, че е пристигнал в България?

# 431
Някой, който чака поръчка в съботно-неделния камион(13-14.01) на GGBG от Англия...имате ли известие, че е пристигнал в България?

Аз чакам поръчка от George с този курс. Днес им се обадих  - казаха ми, че камионът  е пристигнал късно снощи и още разтоварват и затова е по-добре да отида утре за пратката.

# 432
  • София-Младост

Аз чакам поръчка от George с този курс. Днес им се обадих  - казаха ми, че камионът  е пристигнал късно снощи и още разтоварват и затова е по-добре да отида утре за пратката.
Аз все пак им написах един мейл, да вържат името с ID, че не ми даде да го впиша при поъчката, отговориха че веднага щом оправят пратките ще дадат и повече информация.

# 433
За първи път поръчах с GGBG, избрах услугата да ми го доставят до дома в София. Пратката е тръгнала с курса на 14.01, знаете ли кога да очаквам доставка или трябва да им звъня?

# 434
  • София-Младост
За първи път поръчах с GGBG, избрах услугата да ми го доставят до дома в София. Пратката е тръгнала с курса на 14.01, знаете ли кога да очаквам доставка или трябва да им звъня?
Обработват ги. Но за да избереш доставката трябва вече да си получила мейл, че е тук в склада и очаква доставка. Тогава в сайта в профила избираш начин на доставка.

Общи условия

Активация на акаунт