Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Враца
Пуфи при нас е същото със шишето, дъвче и вади от устата и пак слага, с триста мъки си изяжда всичко след 20 мин игра. Хората и ние си имаме предпочитания на кой да се смеем и на кой да се мръщим и много зависи в какво настроение ще е като и се радват

# 331
Когато е в настроение малкия (наспан и нахранен) се смее много на чужди хора, вика пищи радва се, обаче не е ли на кеф вади едни страшни физиономии. Ппц баща му когато е сърдит изглежда страшен, а усмихне ли се вади две големи тръпчинки и бяла широка усмивка (за това се влюбих в него) и много се радвам, че детето е взело тръпчинките на тати си Blush абе като цяло е взел всичко от него - адски си приличат и то от толкова малък хих
Колкото до секса при нас от 20ден не е мираж и дето се казва сега е още по- хубаво и от преди, въпреки че трябва тихичко Grinning Даже мъжа ми снощи искаше на една тъмна площадка докато бебо спинка в количката Grinning ееее викам к'во да правя давай Joy че после като порастне и не ни оставя на мира, ще искаме ама.... Joy

# 332
  • Враца
Хаха абе където може там Simple Smile ние сега пак имаме казус с мм, от няколко дни детето вечери след ядене плаче, видимо не и стига яденето, защото давам и водичка и тя си пие, на кутията на АМ пише по 170мл и ядехме през 5 часа, да но на обяд и вечери не може да издържи 5 часа, та мм казва да и вдигнем дозата вечери. Мен ме е страх да не и разширя коремчето, макар, че тя квото и е било в повече си го е връщала или бута шишето, какво ще ме посъветвате

# 333
  • ЕН
nelegalnata2 когато се оплаках на 2 лекарки, че връща винаги след хранене ми казаха, че е хапнала повече от колкото има нужда и за това го прави. май наистина е така. както казах сега все още не си изяжда млякото, но вече спря да връща на всяко хранене. опитвам се да и вдигна дозата когато пък изяде всичките 120, но повече от 120 засега не иска. когато бъде готова за повече сама ще си го покаже.
щом при вас не издържа до следващия час на хранене пробвай с 1 доза повече и виж как ще е до следващото хранене

# 334
  • София
Пуфи, а вие как сте като конструкция с мъжа си? Да не би просто да си е ген... Щото една приятелка така-не наддава, та не наддава. Минаха на АМ, младежът пак толкова си наддаваше. И сега си е слаб. Ама те и двамата с мъжа й са дребни, то просто няма на кого това бебе да наддава по кило на месец.

# 335
Ние се обзаведохме с жълти сополи и кашлица. Аз нещо съм изстинала и явно го предадох на дребното. Педи ни изписа правени капки за носа и Имунокинд на Маманатура. Яд ме е на себе си, поне една маска можех да си взема, но от друга страна гледам да не се обвинявам, ние сме си като скачени съдове.
Пуфи, моята качва по 700-800 гр на месец, а е на кърмене на поискване. Има периоди, в които яде и на два часа и денем и нощем.
В крайна сметка всички са си малки човечета и затова са си различни. Минимума по учебници е към 500 гр на месец.

# 336
  • София
Аз днес въведох и пащърнака. Много се хареса и още няколко дни това ще се хапва. Бяхме на консултация вчера на морето, качил е 800 грама за един месец (8300 е вече) ,но нещо ми се струва нисичък 69, пък ние с баща му определено сме над средния ръст. Може пък да дръпне с времето.

nelegalnata2, защо просто не даваш по по-малко по-често? Хем бебето ще е спокойно, хем няма да се притесняваш за стомахчето, пък и вечер по себе си съдя като се наям прекалено после много кофти спя...та да не му е тежко на детето...

# 337
  • ЕН
не сме от високите, но не сме и от дребните, средна работа. като деца и двамата сме били кльощави до счупване, на мен ребрата ми се виждаха хахахха баба ми все ги четеше да не би да паднело някое аххихи
момчетата много добре наддаваха, големия се роди 4070г и първите 3мес наддаваше 1800, 1500 и 1300 - и е бил само на кърма, дори вода не искаше, а малкия и той по толкова качваше но пък беше на ХА мляко заради тъпите алергии към белтъка на млякото. бяха дундьовци, а сега са кльощави както ние с баща им сме били на техните години. големия вече е над 175см (може и над 180 да е вече, защото е минал и баща си) и е 60кг, а малкия е над 155см, и 40кг. но не ме питайте колко ми мрънкаха докторите какви дебелаци щели да останат ако продължавам да им давам по толкова много храна когато бяха малки. по на 1г бяха около 13-14кг, а на 2г - около 20кг. от там нататък само на височина растяха. близо 3г си седяха на тези кила. много се промениха.
надявам се това мишле да ви догони по скоро и да спрат някои хора да и казват колко малка била. не искам да я сравнявам с момчетата или пък с другите мишлета на нейната възраст, но се ядосвам като ми кажат това. все пак се роди само 2070г. всички знаем, че след раждане се връщат малко грамчета. на 10дни я изписаха 2100г, на 30дни беше 2500г, но бавно и славно качваме грамчетата

# 338
  • Враца
Ditmade ами нали трябва по рядко да яде и по повече, сега видях, че на кутията на АМ пише, че от 5 месец се вдига на 200мл, а ние след 2 седмици започваме 5 месец, та явно наистина детето си показва. Тя винаги по рано от написаното е увеличавала дозата, но все пак всички деца са различни.  Пуфи я не се ядосвай бе жена, принцеската да ти е жива и здрава па да говорят квото искат околните, само ти си знаеш какво си преживяла с това малко бебче и че всеки грам е постижение за нея, гордей се с нея и си я храни по колкото иска Simple Smile

# 339
  • София
Обожавам пащърнак, мнямм!!!
Пуфи, не си добре да се впечатляваш от хорските коментари😁 Щом всички вкъщи сте били кльощави като деца, не знам какво очакваш. Все пак важно е детето да се развива здраво, а пухкавината е за кеф на мама, друга функция няма.

# 340
  • ЕН
по принцип не ми дреме какво говорят хората, добре че няма какво да местя от единия в другия крачол, че все щях да местя, но от както излизаме и ме видят познати и приятели и все това им е на устата .... уф много рано си родила, уф много малка .... еми малка малка, ама дяволита от сега. да не съм искала да родя толкова рано. всяка бъдеща майка иска да изкара колкото се може до термина си, да има прекрасна бременност без рискове, да роди нормално де се вика по мед и масло и да има голямо и здраво бебе накрая .... да ама не всичко де лети се яде, не всичко протича като в готините филми .... но здраве да е ... важното е, че сме живи и здрави всички, в къщи сме си хапваме, серем, ревем, тръшкаме се, тук там приспиваме по 15-20мин колкото да си мисля, че спи дълбоко ... и те такива бебешки работи 

# 341
Пуфи, важното е бебчо да е живо и здраво. Моя позната има девойка и тя така- кърми на пойскване и детето си е видимо доволно, но не наддава кой знае колко. Аз родих бебе 3,450 и 50 см и разбира се за свекърва ми беше малко бебе, всеки път когато ми го кажеше откачах и сега като пита колко е качил ММ и вика колкото толкова Grinning Интересното е, че вече не качва като преди, за 3тия месец беше качил 550 гр. Не се впрягам, като виждам, че е доволен след ядене значи всичко е ок.
ЛилиРоуз, това с пъшкането и при нас го има и всеки път за по лесно се озовава в нашето легло.
Вашите бебчовци спят ли при вас?
Пърпълче, бързо да се оправяте с малката, не се обвинявай, така е трябвало да се случи, пък и маската не е гаранция. Вие като сте постоянно заедно си пускате бацили една на друга.

# 342
  • Враца
nnanna моята хубавица си спа в креватчето месец и половина и от тогава спи между нас, а и аз не давам зор да я местя, все пак тези времена никога няма да се върнат

# 343
  • София
И ние спим заедно, винаги Blue Heart
Пърпълче, гуш!

# 344
Аз не смея да сложа моя бебко при нас. ММ има много бурен сън, много се мята и ме е страх. Само следобедната дрямка е при мен, тати като е на работа. 😁

Общи условия

Активация на акаунт