Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 132
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Сидни
Мен и Дани, Джон и Санса ме издразниха..., че Даже и Варис и Тирион..., па и Церсей...все едни и същи мурафети.
Мисандей и Червея....кому е нужно, честно? Сюжета печели ли с техните сцени?
Юрон е мега смешен! В книгите ми е интересен, а тук е неква смешна откачалка. Края на епизода не го гледах като хората, превъртях и не видях кой точно убиват. Някой да ми каже в скрит текст?! Теон....аххх Теон...страхливец.

# 121
Мен и Дани, Джон и Санса ме издразниха..., че Даже и Варис и Тирион..., па и Церсей...все едни и същи мурафети.
Мисандей и Червея....кому е нужно, честно? Сюжета печели ли с техните сцени?
Юрон е мега смешен! В книгите ми е интересен, а тук е неква смешна откачалка. Края на епизода не го гледах като хората, превъртях и не видях кой точно убиват. Някой да ми каже в скрит текст?! Теон....аххх Теон...страхливец.

Скрит текст:
Ми имаше жена обесена на носа и друга прикована след това (или вързана?) Мисля, че Яра беше обесената, а другата Елария, но съвсем не съм сигурна. Още повече,че в трейлъра за следващия епизод Юрон води на въже като че ли Яра.  newsm78

# 122
Скрит текст:
И аз в първия момент си помислих, че е Яра, ама май не е, изгледах го пак

# 123
Как и защо гледате през 5 сцени не знам...
Скрит текст:
Убитите са Обара и Нимерия.  Пленените са Тиен и Елария от долу, и Яра от горе.

# 124
  • Сидни
Скрит текст:
Да и аз точно за това се чудех, щото ги мернах тези висящите, но не бях сигурна кои са точно.Яра ще да е едната най-вероятно , за съжаление. Но пък иначе кой ще води, само дъртата змия?? Малките е ясно, че са ги избили.

# 125
  • Сидни
Гледах през 5 сцени, щото като цяло ми беше скучно, а точно тези сцени с убийствата ми бяха леко гадни.

# 126
Не.
Скрит текст:
Виси Обара, лежи върху носа Нимерия. Пленени са Тиен, Елария и Яра.

# 127
Кое промо гледате за епизод 3? О това, което има в Ютуб, аз не виждам кораб изобщо, камо ли някой да лежи на носа му....  newsm78

Довечера ще гледам епизода (днешния), но тъй като съм мръсна и нетърпелива гад, не се стърпях да си пусна поне сцената, която чакам 6 сезона Simple Smile

Скрит текст:
Възможно ли е това да не е Нимерия, а нейна дъщеря/син? Аря накрая каза - "Не си ти" и се усмихна. Да не би да имаше предвид точно това?

# 128
Скрит текст:
Дани и Варис трябваше да го водят тоя разговор по рано. Пък и той със същите мурафети като при брат и. Тя за това не ги послуша Олена и Елария, щотот те искат омъщение, ще изметат чертога, ще избият ланистърите и са готови. После Денерис да се оправя с народ който не я иска. Сега поне го сложи на място Варис да си знае.
Тарли се дърпа, но ще обърне плаща, тежко му.
За Сам се оказах прав, Ще излекува Джора и сигурно ще го изгонят Simple Smile
Мисандей и Сив Червей, ненужна сцена, но пък готина. Стига с тая платоническа любов, мъжката публика е останала доволна Simple Smile. Дано само не умре безмислено и той.
Аря как набързо тръгна към ЗХ. Щеше да е хубаво да е със вълчище, но....
В тая черна нощ, как се разпизнаваха кой железнородени на кого са, идея си нямам.
Теон има голяма травма от Рамзи, а чичо му е още по луд, тежко решение.
И накрая на Джон не му е лесно, готви ги северняците за някаква битка с враг който никой от тях не е виждал. И се опитва да угоди на всеки.

# 129
гледах току що - много слаб епизод.
Скрит текст:
Добре, че бе морската битка, та малко да изплканем очи, там добре се е получило
Сцените с Аря продължавата да ми пълнят душата,
А и  Питър Дънклидж е на ниво.
Денерис ми изгледа малко по-зряла.
Обаче появата на Мелисандра ужасно ме раздразни, досега разпрравяше на Станис, че е ОП, после се опитавше са прилскае Джон, и упорито твърдеше, че Дани няма нищо общо, а като я изпъдиха - прилепи се за Дани с твърдението че е ОП. И как пък нкой не се изненада коя е Мелисандра, или кой е Р''хлор или  веднага се намериха хора да са чували за легендата. Пък Дани,  толкова заклеймяваше Станис и Баратеоните, пък сега веднага опрости Мел.
Сцената с Варис я чаках поне преди пет епизода, още в предния сезон, като се появи пред Дани, сега когато пътува половината свят с нея, кому бе нужно тепърва да му иска сметка?
и в крайна сметак Варис служи на кралството, не на владетеля.
Сексуална сцена между Аря и Елария; секс между Мисандей и Сив Червей - кому е нужно това?
Елария пък я изкараха много слаба, а уж е "змия"
А караниците между Джон и Санса ме побъркват  #Cussing out
първо - наистина не бе нужна задължителон да ходи той самият. Спокойно можеше да прати Санса.
Като Сестра на Краля на Севера, владетелка на Дредфорт  и бивша съпруга на Тирион - ръката на Денерис, щеше да има голяма тежест пред Денерис, Роб как прати Кейтлин при Ренли?
Второ - изумително е, че не се разбират предварително, преди  да обявяват решеният си пред лордовете.
трето - Невероятно е, че Кутрето, който в книгата е така потаен така си свали спатиите и обяви направо пред джон интереса си пред Санса, този герой просто го съсипаха.
четвърто - колкото и да не харесвам Кутрето е прав - Джон едно "благодаря" можеше да каже, че К. докара армията.
Много искам Джон да вдигне мегаскандал на Мел пред Дани.
П.С. май наистина париете ще са запазени за последниет серии - в тази серия видяхме вълчище и впечатляваща морска битка. Тръпна какво ще видим в следващата серия като ефект, въпреки, че сюжетът е много плосък
искам само да споделя също чеspoiler
Скрит текст:
сцените с Церсей ме побъркват. Заплашват я вргове отвсякъде,а тя  вместо да отрича слуховете, че Денерис има дракони ги подхранва. Тъпа гъска. Така сама подхранав дезертьорството.  а и се е фиксирала върху убийството на дракони, когато от север идва по-голяма заплаах свързана със студа. Джайм пък насърчава предателството и отстъпничеството, нима може да се има вяра на хора, които предават господарите си. само отчаяни хора използват такива средства. Сам този път ми хареса, но при него  продължава да се точи непосилено бавно действието, очаквам скорошна развръзка с Джора Мормон. не бих се изненадал, ако накрая Мормон стане новият ЛК, след Дж. СН. П.С. Тия железни на корабите нямат ли си часовои - един човек не извика, един рог не надуха, Юрон сигурно се е виждал от две мили, обаче  нападана десет кораба "изненадващо"

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 11:41 от Джон Сняг

# 130
Много ме радва "новата" Аря. За мен поне е като нова, голямо развитие претърпя персонажът.
Скрит текст:
Как ми олекна само  Grinning В първия епизод Юрон като обеща безценен подарък и се връцна с кожените гащи навън, викам лелеее, този само да не утрепе някой дракон. Ама друго било. За Елария няма да страдам, тя донякъде си заслужава наказание.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 13:43 от Тъмнозелена

# 131
Не.
Скрит текст:
Виси Обара, лежи върху носа Нимерия. Пленени са Тиен, Елария и Яра.

Скрит текст:
Тиен е симпатяга, за нея ми е някак мъчно, за разлика от майка ѝ. Но ми се струва, че като ги отведат в чертога Брон ще ѝ помогне по някакъв начин, имаха си заигравка двамата предишния сезон. И Яра е готина, дано се отърве...

# 132
А къде бяха белите бродници досега?

Зад Вала, в къщи. Не са имали повод да нападат.
Може просто да не им понася топлото, все пак са мъртви, и да са чакали Зимата. Макар че ако бяха нападнали по топлото време, освен всичко друго щяха да поразяват и със смрад.  Shocked

# 133
 не мисля. Обикновено където се повявят бродниците идав студа, ли където идва студа се появяват бродниците. Двете неща са свързани.   така че не би трябвало да имат проблем  с топлината, просто ще донесат студа със себе си.

за Елария пък на мен ми е жал.
Скрит текст:
Убиха Елия,, децата й, посел Оберин, сега децата на на Елария. Цялата работа тръгва от безпричинното  изнасилване и  жестокото убийство на ЕЛия, откъдето се въвлече и Оберин . Брат й беше - нормално беше. Елария пък му е любовница и майка на децата му.

От  книжните змии на мен най-симпатичав в книгите ми е Нимерия. Обара ми е твъред "мъжествена" и "войнствена", а Тиен - най -плаха. Нимерия като че ли е някакъв усреднен вариант. Във филма ми е трудна да харесам която и да е от тях, нямат ясно обособен характер, както имаха в книгите-.

# 134
Скрит текст:
Прави сте, че разговорът между Дани и Евнуха закъсна с няколко месеца  Mr. Green Отде го вмъкнаха сега?

Общи условия

Активация на акаунт