Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Наистина сценариите не са така прецизни като в минали сезони,когато всяка дума беше изпипана.Примерно Джон каза,че дядо му и чичо му са изгорени от Ерис,а чичо му е обесен.Не че има значение това конкретно,но като знам как беше преди...
В първата серия на сезона Кутрето казва на Санса, че Бриен е победила Хрътката в двубой. Откъде ТОЙ знае това?
Няма как да е от Аря, Бриен ако сподели това с някого вероятно ще е със самата Санса , не с Кутрето...
Дразнещи са тези недомислици..

# 526
Хареса ми епизода. Не чета спойлери, не съм чела книгите та да очаквам нещо определено.
Много ме е яд за моята любимка Олена. Достойна до края. Хареса ми, че призна на Джайм и то след като изпи чашата.
Само едно не мога да разбера - каква е ролята на Бран. Добре, триока врана, вижда всичко, което се е случило или се случва в настоящето, но не вижда бъдещето. За чий праз им е тогава, с какво може да помогне Rolling Eyes

# 527
  • Варна
Хареса ми епизода. Не чета спойлери, не съм чела книгите та да очаквам нещо определено.
Много ме е яд за моята любимка Олена. Достойна до края. Хареса ми, че призна на Джайм и то след като изпи чашата.
Само едно не мога да разбера - каква е ролята на Бран. Добре, триока врана, вижда всичко, което се е случило или се случва в настоящето, но не вижда бъдещето. За чий праз им е тогава, с какво може да помогне Rolling Eyes
Бъдещето още не се е случило за да го види.  Wink
Може само да провокира събития, да ги дирижира, без гаранции какво ще стане в крайна сметка.
Как за какъв праз им е? newsm78 да го убият ли, нали им е брат?

# 528

hahaha

Нееее, за какъв праз трябва да има персонаж "триока врана"
Аз малко бавно схващам Mr. Green

# 529
Т'ва е от типа мъдрец: аз съм живял много и видял много, аз имам мъдрост. Общо взето прави нищо.

# 530
  • Варна
hahaha
Нееее, за какъв праз трябва да има персонаж "триока врана"
Аз малко бавно схващам Mr. Green
Ами..  според теориите ни на база книгите, Бран в качеството си на триока врана е в основата на много от събитията още от царуването на Егон4.
Ако не е така, най-малкото ще е полезен в шпионирането къде са позициите на Другите по време на войната.

# 531
Тая снимка от темата може да е жокер нещо. Леден дракон - демек и КН ще се сдобие с дракон, който Церсей ще му подари.

Джайм стои откъм Вала.

Церсей + КН примерно. Достатъчно луда е.
Тази картинка си е направо мега-спойлер, не бях ѝ обърнала внимание.

Скрит текст:
половината от предположенията ти след тирето са правилни  Wink

# 532
Бъдещето още не се е случило за да го види.  Wink
Може само да провокира събития, да ги дирижира, без гаранции какво ще стане в крайна сметка.
Какви ли не теории има за Бран, включително това, че той ще може да се материализира в миналото и като нищо някой от героите, които вече са ни известни, ще вземе да се окаже самия Бран, чак някъде разискваха дали КН не е Бран. Това не са спойлери, подчертавам, нищо такова няма написано в сценария до края на сезона, това са просто разсъждения на феновете. Изхождат от това, че баща му във видението, преди да се качи в кулата, сякаш почти го чу като го повика, а в друга сцена КН успя да го хване за ръката. Бъдещето не, ама може да се окаже, че ще може да променя миналото, съответно настоящето. Ще видим.(Впрочем, това би било много банално според мен)

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 16:37 от Тъмнозелена

# 533
# 534

Какви ли не теории има за Бран, включително това, че той ще може да се материализира в миналото и като нищо някой от героите, които вече са ни известни, ще вземе да се окаже самия Бран, чак някъде разискваха дали КН не е Бран. Това не са спойлери, подчертавам, нищо такова няма написано в сценария до края на сезона, това са просто разсъждения на феновете. Изхождат от това, че баща му във видението, преди да се качи в кулата, сякаш почти го чу като го повика, а в друга сцена КН успя да го хване за ръката. Бъдещето не, ама може да се окаже, че ще може да променя миналото, съответно настоящето. Ще видим.(Впрочем, това би било много банално според мен)
Достатъчно показателна беше историята с Ходор и това, че е влязъл в него в миналото и му е объркал съзнанието оттогава до блестящата финална сцена в сезон 6

# 535
  • София
Най-готиното фентъзи, а седми сезон започва супер интересно Simple Smile !

# 536

Достатъчно показателна беше историята с Ходор и това, че е влязъл в него в миналото и му е объркал съзнанието оттогава до блестящата финална сцена в сезон 6

Да, това също.

# 537
  • Вестерос
Бран е в основата на всичко! Много важен персонаж! По- важен от Ари, Санси и сие любимки

# 538
Бран нали каза, че трябва да е готов когато настъпи Дългата нощ.

# 539
Здравейте
Досега не съм писала никога в темата на Троновете-нито в тази, нито в предишни и не знам как тече дискусията, затова ме извинете нахлуването. 😀

Този сезон е много добър! Да ви призная, всяка серия досега ми се е сторила много силна, репликите също много ми харесват. Кутрето (така ли се казва на български? Гледам сериала без субтитри) става наставник на Санса и това ми е от голям интерес-как ще се развие историята там.
Но от последната серия признанието за отровения Джофри беше голяма изненада за мен. Тоест за това кой всъщност е отговорен.

Общи условия

Активация на акаунт