Базедова болест - тема 6

• 53 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И аз съм за ревматолог, на всичката хубост, от време на време все едно ми забиват горещи игли по кокалчетата на ръцете и краката.
Какво е екстрасистоли?
Прескачане на сърцето.

# 376
На мен изключително рядко ми се е случвало това прескачане. Иначе, първоначално доста време ми беше висок пулса, не се чувствах добре, дори и след като пих три месеца бетаблокер, и ендото и кардиолога ме убеждаваха, че всичко ми е наред, и трябва да го спра.

# 377
Много е неприятно.Преди години съм имала единични такива прескачания,вечер като си легна.И съм го отдавала на умората от деня.Но сега е почти целодневно,чувствам се отвратително.Сигурно на домашните им е писнало да се оплаквам. ooooh!

# 378
Ходи ли на кардиолог?

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 10:12 от Lemy

# 379
Не съм ходила на кардиолг.Отдавах всичко на хормоните...Но този месец мисля да си взема направление и да отида.. Blush

# 380
Макар, че обикновено казват, че нищо няма на сърцето и всичко е от жлезата, все пак, трябва да се отиде, да се види какво е положението.

# 381
  • София
ТРАК е 26.30 Anguished
Рефврентна 1.5.
Ужас!

# 382
Тъкмо във фейса ти отговорих. Този ТРАК не оставя вече съмнения, че си е чистак Базед.
Ехографията остана да направиш. Не за друго, просто да видят и затвърдят. Случайно да няма някой възел, макар при Базед да не се срещат и да са по-скоро изключение, а находката при Базеда е типична поствъзлеста структура на жлезата. Бавно и постепенно ще спада ТРАК с лечението. На по-висока доза малко по-бързо в началото, а накрая по-бавно ще спада.

I love love, вероятно Т3 е паднал и оттам има прескачанията, които чувстваш. Аз и сега чат-пат ги имам, но в началото на лечението бяха по-чести, и то след включване на терапия, докато играеха хормоните и нацелим дозата. После вече се успокоиха нещата.
Наближава ли време за контрола при теб?
Твоето май накрая ще си излезе Хашимото.

# 383
Merelenda,здравей!
Днес ми е 5-ти ден от започването на Метизол-а.Викат ме на контрола чак 24.03-далечна работа.
В края на седмицата  ще ходя за изследване на ПКК.
Екстрасистолите ги имам отдавна.Даже и като бях с тсх-12.Но после след предозирането на хормона много зачестиха.Сега много ги усещам ако се преуморя,и след нахранване,което ме притеснява допълнително..
Момичета,а вие как ходите на работа,ако не се чувствате добре от заболяването?

# 384
  • София
Благодаря ти!
И ендокринологът каза за, че няма изненади.
Надявам се, днес да успеем да я видим на ехограф.
Тъкмо във фейса ти отговорих. Този ТРАК не оставя вече съмнения, че си е чистак Базед.
Ехографията остана да направиш. Не за друго, просто да видят и затвърдят. Случайно да няма някой възел, макар при Базед да не се срещат и да са по-скоро изключение, а находката при Базеда е типична поствъзлеста структура на жлезата. Бавно и постепенно ще спада ТРАК с лечението. На по-висока доза малко по-бързо в началото, а накрая по-бавно ще спада.

# 385
На мен в началото ми бяха дали месец и нещо болнични, после си взех отпуска.  Но, за Базед четох, че и по 3 месеца болнични давали. При теб обаче, не зная как ще е. Питай личната и кардиолога, ако искаш, да ти измислят нещо.

# 386
На мен в началото ми бяха дали месец и нещо болнични, после си взех отпуска.  Но, за Базед четох, че и по 3 месеца болнични давали. При теб обаче, не зная как ще е. Питай личната и кардиолога, ако искаш, да ти измислят нещо.
Аз съм по майчинство в момента.Но се притеснявам от сега,че работата ми е напрегната,с клиенти,и как ще ми се отрази на здравето..

# 387
  • София
И аз съм по майчинство. Мисля го и аз, за работата. Работя с много хора, интензивно, и не знам как ще е.

# 388
И аз съм по майчинство. Мисля го и аз, за работата. Работя с много хора, интензивно, и не знам как ще е.
smile3518

# 389
Как ще е, трудно. Трябва да се избягва стреса.
Обаче, аз като го елиминирах моят, и какво, пак същото. Та май май, общо взето е каквото ни е писано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт