Софиямед - тема №2

• 110 324
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, след много търсене на болници и доктори за раждане, се спрях на Софиямед. На 4.10.2022 родих естествено  при Д-р Наталия Узунова и съм безкрайно доволна от целия екип на болницата и всички положени грижи за мен и бебето ми. В родилна зала ме изчакаха 4 часа да си мине целия процес на раждане без напрежение. Бебето ми беше дадено на 2рия час, като е осигурено всичко необходимо за него. Избрах да бъда в самостоятелна стая, за да ми е по-спокойно. Храната става-тип столова храна-супички, пилешко, картофи, ориз, не очаквайте специалитети. От неонатологията ми показаха кърмене, повиване, смяна на памперси, къпане и ми отговориха на всички въпроси. По време на бременността имах бъбречни инфекции и си мислех, че ще оставят мен и бебето на антибиотик за 7 дни, дори профилактично, но нищо подобно...Изследванията бях наред и след 3тия ден си бяхме вкъщи. Невероятни професионалисти са от АГ отделнието и много ми помогнаха за успешното раждане. Цените за раждането са обявени в сайта на болницата и всеки може да си сметне какви разходи го очакват. При нас беше около 3200лв с епидурална упойка, самостоятелна стая, неонатологичен пакет и др. Огромни благодарности на целия екип!

# 586
Здравейте, а някой има ли информация за педиатрите в СофияМед и дали записват нови пациенти?

Д-р Ели Спасова Захариева, педиатър
Д-р Саша Динева Порязова, педиатър
Д-р Розалина Янкова,педиатър

Това е от страницата на СофияМед.

# 587
Доколкото знам - не. Общо взето си трябват връзки, но и тогава рядко се получава.

# 588
Здравейте! Интересувам се от следящ лекар по ЗК в СофияМед. Може ли някой да препоръча? Искам да се следя там, но НЕ и да раждам там. Има ли такава опция? Колко се доплаща за ехограф по време на ЖК?

# 589
Няма никакъв проблем да се следите, но да не родите там, но все пак имайте предвид, че следящия Ви лекар ще познава най-добре бременността Ви,  така че ако няма да Ви изражда, трябва да сте подготвена и да си пазите всички документи, изследвания и тн за болницата, в която ще раждате.
Не препоръчвам д-р Колева, следих се при нея, но не родих при нея, тъй като се наложи да родя спешно секцио, а тя отказа дори да ме приеме/прегледа. Като отношение е много мила и предразполагаща, но се оказа че със седмици не е видяла, че бебето изостава и че имам прееклампсия, едно кръвно не ми измери за цялата бременност, добре че беше една акушерка, тя ми го измери два пъти и ме успокои, че всичко е наред, явно е било още ниско тогава. Е да, но се оказа, че съм постоянно с над 160 горна граница чак, когато спрях да виждам добре…
За щастие бебето е добре благодарение на прекрасните специалисти в Майчин Дом. Относно доплащането - всеки преглед ми струваше още 50 лв., в последствие - 60, когато започна и доплер, а тоновете - 20.
Успех Ви желая и бъдете настоятелна за всяко едно изследване и преглед, който трябва да Ви се извърши.

# 590
А някой дали има актуална информация, ако се следиш на частно в Софиямед  дали и по колко се заплаща издаване на първичен болничен от АГ и в последствие болничен от ЛКК?

# 591
А някой дали има актуална информация, ако се следиш на частно в Софиямед  дали и по колко се заплаща издаване на първичен болничен от АГ и в последствие болничен от ЛКК?

Не са ми взимали допълнително за издаване на болничен. Всичко е включено към цената на прегледа 50/60лв. Вече за болничен от лекарска комисия не съм запозната.

# 592
Здравейте! Някоя скоро да е раждала в Софиямед? Как са условията? При кой лекар? Секцио или нормално? Дават ли свиждания? Таткото вижда ли детето и вас в деня на раждане?Как се държат АГто и неонатологията?

# 593
Скрит текст:
Здравейте! Някоя скоро да е раждала в Софиямед? Как са условията? При кой лекар? Секцио или нормално? Дават ли свиждания? Таткото вижда ли детето и вас в деня на раждане?Как се държат АГто и неонатологията?

Да, аз все още съм в болницата и трябва да ни изпишат тези дни.
Условията са окей, чисто и топло. Не е супер лукс. Храната е малко гадна, но се преживява. Аз родих при д-р Узунова. Таткото може да види вас извън отделението, бебето чак на изписването.
АГ-то са прекрасни, много са мили всички. Неонатологията са малко по-дръпнати, но обясняват и помагат при нужда.

# 594
huligan.ka, честито и бързо възстановяване!
Аз съм с въпрос дали успяхте да намерите педиатър в Софиямед?

# 595
huligan.ka, честито и от мен!
Скоро и на мен ми предстои раждане в Софиямед при доктор Узунова и ще се радвам да споделиш как е минало всичко. Секцио или нормално роди? Колко струва раждането и защо не пускат бащата?

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 20:49 от Bechko_to

# 596
Скрит текст:

Да, аз все още съм в болницата и трябва да ни изпишат тези дни.
Условията са окей, чисто и топло. Не е супер лукс. Храната е малко гадна, но се преживява. Аз родих при д-р Узунова. Таткото може да види вас извън отделението, бебето чак на изписването.
АГ-то са прекрасни, много са мили всички. Неонатологията са малко по-дръпнати, но обясняват и помагат при нужда.
Честито! Естествено или секцио? Бебчето при вас ли стои? Може ли някоя снимка на стаята и тоалетната?

# 597
Здравейте!
Наскоро има ли нормални раждания в болницата? Ако да, при кой лекар?
Нови впечатления от АГто и неонатологията?
Благодаря!

# 598
Здравейте, след много търсене на болници и доктори за раждане, се спрях на Софиямед. На 4.10.2022 родих естествено  при Д-р Наталия Узунова и съм безкрайно доволна от целия екип на болницата и всички положени грижи за мен и бебето ми. В родилна зала ме изчакаха 4 часа да си мине целия процес на раждане без напрежение. Бебето ми беше дадено на 2рия час, като е осигурено всичко необходимо за него. Избрах да бъда в самостоятелна стая, за да ми е по-спокойно. Храната става-тип столова храна-супички, пилешко, картофи, ориз, не очаквайте специалитети. От неонатологията ми показаха кърмене, повиване, смяна на памперси, къпане и ми отговориха на всички въпроси. По време на бременността имах бъбречни инфекции и си мислех, че ще оставят мен и бебето на антибиотик за 7 дни, дори профилактично, но нищо подобно...Изследванията бях наред и след 3тия ден си бяхме вкъщи. Невероятни професионалисти са от АГ отделнието и много ми помогнаха за успешното раждане. Цените за раждането са обявени в сайта на болницата и всеки може да си сметне какви разходи го очакват. При нас беше около 3200лв с епидурална упойка, самостоятелна стая, неонатологичен пакет и др. Огромни благодарности на целия екип!

Здравейте, плаща ли се допълнително избор на екип, тъй като прочетох в сайта, че  самото раждане е 1750 + 80 за преданестезиологичен преглед и 350 за неонтологичен пакет, който е задължителен , а при вас е сумата е доста над тази ?

# 599

Здравейте, плаща ли се допълнително избор на екип, тъй като прочетох в сайта, че  самото раждане е 1750 + 80 за преданестезиологичен преглед и 350 за неонтологичен пакет, който е задължителен , а при вас е сумата е доста над тази ?

Самостоятелната стая е по 150лв на вечер. Вероятно от там идва по-високата сума накрая.

Общи условия

Активация на акаунт