Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 89 640
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
До мен има около 1600 номерца,  дано да продължават с това темпо да раздават заповеди. Надеждата ми за декември става все по голяма. Simple Smile

Змачи ли,  че мога да се надявам за ноември ? До мен има около  1150 номерца

# 106
  • София/Севлиево
До мен има около 1600 номерца,  дано да продължават с това темпо да раздават заповеди. Надеждата ми за декември става все по голяма. Simple Smile

Според мен ако дават по около 600 на месец може и да вземеш ноември,но зависи с какво темпо ще продължат работата си в следващите месеци.

# 107
  • София

Ами ако минават по около 500/600 на месец мисля, че имаме доста голям шанс да се включим преди НГ Simple Smile

# 108
Момичета, Успех на всички 🤗
Аз подадох документите на 31.07 , и си чакам номера. Съвсем в началото съм още Simple Smile

# 109
  • София
Live_Love, стискам ти много палци!

# 110
  • София
Качвам коригираната статистика:

# 111
  • София
Ауууу, днес фонда кърти. Остават около 150 номерца до мен. И мен започва да ме обзема треска, въпреки, че ми е 4-ти опит и трети по фонда.
Успех момичета на всички Simple Smile

# 112
Момичета и на мен днес ми се обадиха от фонда, но аз толкова се развълнувах ( очаквах да ми звъннат края на месеца), че като ме питаха сменяли ли сте лични карти казах НЕ, а всъщност съм. Осъзнах го като затворих. И сега доста се притесних. Аз утре ще звънна да си призная грешката. Но някой знае ли каква е процедурата щом си сменил документи?

# 113
Момичета и на мен днес ми се обадиха от фонда, но аз толкова се развълнувах ( очаквах да ми звъннат края на месеца), че като ме питаха сменяли ли сте лични карти казах НЕ, а всъщност съм. Осъзнах го като затворих. И сега доста се притесних. Аз утре ще звънна да си призная грешката. Но някой знае ли каква е процедурата щом си сменил документи?

Кой номер сте?
За ЛК не мисля, че ще има проблем за един ден. Предполагам ще искат да носите копие, като отидете за заповедта. Успех!

# 114

Кой номер сте?
За ЛК не мисля, че ще има проблем за един ден. Предполагам ще искат да носите копие, като отидете за заповедта. Успех!

35 792

# 115
Илиана, аз също бях със сменена ЛК като отидохме за заповедта, носих само копие на новата, приложиха го към заявлението и си взех заповедта без проблем Simple Smile

# 116
Здравейте момичета, за статистиката 35981от 12/2/2017 на 14/9 за заповед. Отложих заради бременност.

# 117
Затишие е днес.....дали това бяха обажданията до отпуската на фонда? До мен остават 126 номера и вече нямам търпение да получа дългоочакваното обаждане.

# 118
  • София
Е, вчера прозвъняха 60-70 номерца, днес само 5-6 ли?

# 119
35981 е последният похвалил се, но не всички пишат тук или във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт