Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 90 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, дами! Вчера и днес никой ли не е получил обаждане от фонда за получаване на заповед?

# 676
  • София
Имам усещането, че приключихме за ноември....  Unamused

# 677
  • София/Севлиево
То е ясно, че за ноември трябва да са приключили, ама да почват с обажданията за декември вече.Днес е 26.10,до края на октомври има 4 работни дни ,биха могли да звъннат на около 100-150 човека...

# 678
Здравейте,Натали ме посъветва и днес звъннах във фонда.Вече си имам номерче-38939. Щастлива съм много,знам че нищо не е сигурно още и все пак е началото.....Sunglasses

# 679
Здравейте,Натали ме посъветва и днес звъннах във фонда.Вече си имам номерче-38939. Щастлива съм много,знам че нищо не е сигурно още и все пак е началото.....Sunglasses

Радвам се, че съм ти била полезна .Успех ти желая Simple Smile

# 680
  • Varna
Честито номерче, много късмет да ти донесе. По-малко от 300 номерца разлика имаме с теб.

# 681
Честито номерче, много късмет да ти донесе. По-малко от 300 номерца разлика имаме с теб.
Благодаря,на теб твоето също.Значи ,похвалиш ли се ти,идва и моя ред:grinning:

# 682
То е ясно, че за ноември трябва да са приключили, ама да почват с обажданията за декември вече.Днес е 26.10,до края на октомври има 4 работни дни ,биха могли да звъннат на около 100-150 човека...
За декември ще започнат да се обаждат около 10 ноември.

# 683
Момичета, свърши ли раздаването за ноември според вас?

# 684
Явно е приключило, щом толкова дни има мълчание. И аз се надявам да взема заповедта декември, но май няма шанс Sad

# 685
  • София/Севлиево
За ноември звъняха от 1.10, ама пък така като гледам последните дни няма раздвижване, затова предпочитам пак от 1-ви да почнат да звънят Simple Smile

# 686
  • Пловдив
Здравейте дами Simple Smile аз съм номер 38638 , Успех на всички и само + тестчета

# 687
Момичета, аз те първа ще подавам документи. Може ли да ми кажете какво става, ако си одобрен и не си вземеш молбата? Дали я пазят и после може да се възползваш пак от нея или се кандидатства отново и се чака?

# 688
  • София
Пази се до навършване на 43г.
Ама все пак трябва да знаят, че я отлагаш

# 689
  • Бургас
С новите промени, няма да е така, давността ще е 3м, ако не се вземе се кандидатства наново......ако влезе все пак новият вариант на закона  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт