Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 26

• 89 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Мога да отложа заповедта, нали? Ако да, на какво основание? И след като решим, че е време - месец ли се чака за взимането?
Можеш да я отложиш, разбира се. Мен не ме попитаха защо я отлагам, просто казах, че засега отлагаме взимането. Казаха ми около месец преди желаната дата за вземане да им се обадя, за да ми я преиздадат.

# 31
Благодаря, Жана!

# 32
  • София
Информация от ФБ: номер 35674 от дата 8.01.17 отива на 28.08.17

# 33
Обадиха се! Номер 35692 от 10.01.2017, отива за заповед на 28.08.

# 34
  • София
да не са решили да закриват фонда  newsm78
чета някакви пресконференции, някакви нападки.

# 35
То само това остава...

# 36
  • Sofia
Ама как така, Бамба къде четеш това?

# 37
Стаменов помоли за подкрепа във фейсбук чрез споделяне на отвореното му писмо.

# 38
  • София/Севлиево
То на тази демографска криза остава и да го закрият...Едни хора нападат други и не се знае кой е крив,кой прав, но силно се надявам това по никакъв начин да не доведе до закриването на фонда...

# 39
Не защитавам Стаменов, само защото го харесвам и защото благодарение на него имам дете. Защитавам го и защото за всички тези години съм видяла колко е отдаден на това, което върши. Да, не е безгрешен и да, с времето сигурно е по-изморен. Но съм сигурна, че не търси парите в цялата работа. Познавайки координаторката в Надежда за дарителките, също ме навежда на мисълта, че е нагласено обвинение. В крайна сметка аз бих била перфектната кандидатка, пък не ме оферираха. Що ли?! Напротив - екипът до последно се бори да стане Мушмул с моя яйцеклетка.

# 40
няма да закрият фонда - не се паникьосвайте.

# 41
 Момичета фонда да не е в отпуска. На 3 юли подадох документи в избраната от мен клиника в Пловдив (имат си отдел и те движат документите)  казаха ми че до 2 седмици ще ми се обадят за номера.Минаха 2 седмици ни вест ни кост и звънах аз. От там ми казаха че вече ЦАР не им дават номерата и трябва в сайта на ЦАР с ЕГН да си го видя и ми дадоха телефонен номер 028953146 на, който  от 17 юли никой не вдига.
Незнам какво да направя и от къде да си разбера номера . Ако някой има инфо ще съм мвого благодарна:blush:

# 42
обади се в кликата от там ще ти дадът номерчето

# 43
  • София
Момичета, колко ноемрца минаха през юли, смисъл колко получиха обаждане?

# 44
  • София
Буена, около 580 са по моята таблица..

Общи условия

Активация на акаунт