Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за Golden Age - Бодрум?
Какви са впечатленията от хотел Spice в Белек?
Какви са впечатленията на потребителя от TUI MAGIK LIFE Jacaranда в Сиде?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за Golden Age - Бодрум?
Отзивите за Golden Age - Бодрум са смесени. Някои хора са чули отрицателни отзиви, докато други не са били там. Един потребител споделя, че не е чувал добри отзиви, но сам не е бил там. Друг потребител успокоява всички, като споделя, че през 2015 г. той посети Бодрум след наводнението и не усети никакви проблеми. Вместо това те изразяват интерес към отзивите за Golden Age - Бодрум и искат да ги чуят, преди да вземат решение за почивка.
-
Какви са впечатленията от хотел Spice в Белек?
-
Какви са впечатленията на потребителя от TUI MAGIK LIFE Jacaranда в Сиде?
Потребител сподели своите впечатления от престоя си в TUI MAGIK LIFE Jacaranda в Сиде. Те споменаха, че пътуването е било гладко, хотелът е чист, персоналът е любезен и храната е обилна и разнообразна. Те също така отбелязаха, че плажът е малък, но морето е чисто. Въпреки това не са предоставени ясни отговори за анимацията и други аспекти на престоя в хотела.
-
Какви са впечатленията от почивката в Palm Unions Diдим?
-
Кой хотел да избера в Анталия за семейство с дете на година и половина?

Дневната анимация не ми допадна, тъй като е на френски, същото важи и за вечерното шоу в амфитеатъра. Ето какво беше имал предвид един друг човек от групата, който преди мен беше писал за анимацията. Абсолютно съм съгласна с него, че е много слаба и само на френски! Като цяло гостите на хотела са над 90% французи и сигурно на тях им е перфектно, но на мен целия тоя френски ми дойде в повече. За разлика в Атлантик холидей Клуб, анимацията беше невероятна и дневната и вечерното шоу, всички говореха минимум английски, а водещия, който е вече много години там говори чудесно английски, немски, френски и руски и имаше страхотни хореографии, забавни скечове и като цяло там аниматорите бяха много забавни и сядаха да си говорят с нас. Тук това ми липсваше, освен това гледахме само първата и втората вечер шоуто и беше скучно, а по принцип аз гледам шоуто всяка вечер в Атлантик, но тук не струваше. Първия ден беше с танци и беше интересно, тъй като танцуваха добре, признавам, особено един, който танцуваше като Майкъл Джексън и показваше нагледно, че владее лунната стъпка. Но втората вечер беше много зле - Best Couple, изцяло на френски и много скучно...Поглеждах за друга вечер - много тъпо караоке и то на френски. Надявах се поне на турска вечер, но за 7 нощувки такава нямаше. Последната ни вечер мислех, че ще има, тъй като беше сложено голямо турско знаме, но не! Много разочароващо за мен.
Аквапаркът ми хареса повече от Тортуга на Атлантик.
Плажа е малко мъничък, но платформата е голяма и по всяко време имаше места и на басейна също. Морето беше изключително чисто, но първите дни беше много студено, което си беше шок, защото сме били и през юни в Турция, но никога не е било студено. Иначе жегата беше голяма - под 40 градуса не е падала температурата, даже един ден беше 48 градуса. Храната беше изобилна и разнообразна. Всяка сутрин имаше портокали за фрешове + стандартните вкусотии, на обяд и вечеря всеки ден имаше риба, телешко, пуешко месо + скара. Много салатаи и разядки, сирена и плодове вкл. грозде, ягоди, диня, пъпеш, сливи и т.н. Сладките неща също бяха много разнообразни - торти, кремове, разни сиропирани + баклави, на турската вечер имаше и други традиционни сладки неща + сушени плодове, захаросани ябълки и т.н. Следобед имаше сладки неща, картофки и сладолед. Турско кафе също. Вероятно пропускам нещо, но