Борба с ранното остаряване... Как? – 4

• 117 105
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Чиста реклама , има си блогъри дава им се по някой лев да напишат в определени места положителни коментари.
От опит казвам НЕ помагат

# 541
И според мен са "мижи да те лАжем". Няма такива ампули дето да пиеш и да се подмладиш, хеле пък за два месеца. В най-добрият случай са хубава хранителна добавка, но дори за това имам съмнения.

# 542
Не подценявайте хранителните добавки. Аз приемам колаген и има видима разлика в кожата. Става по освежена и озарена. Без да променям друго в режима си, хората ми казват, че изглеждам свежа.

# 543
Свежа може, подмладена, не.

# 544
  • София по рождение
Не подценявайте хранителните добавки. Аз приемам колаген и има видима разлика в кожата. Става по освежена и озарена. Без да променям друго в режима си, хората ми казват, че изглеждам свежа.
кой колаген приемате? Чух, че имало разлика.

# 545
Бръчките няма да изчезнат от добавки, но свежата кожа, изглежда подмладена.
Приемам Purelogicol. Приемала съм различни марки, от този съм най-доволна. На Допелхерц също е хубав, но има пидсладители и оцветители в него.

# 546
  • София
Краткосрочният глад действа подмладяващо.

# 547
Краткосрочният глад действа подмладяващо.
Съгласна, както и ликвидирането на захарта от диетата.  Peace

# 548
Незнам дали е за тази тема, но ще ме извините. Не успях да прочета цялата тема, на кратко препоръки за тъмни кръгове под очите, нямам подпухване. Не са с отоци, а като че ли по скоро хлътване. От година може би го забелязах. Спя достатъчно, не е от недоспиване. Околоочен крем задължително слагам, коректор плескам но пак си ги виждам тези вдлъбнатини и тъмни кръгове😞 Препоръки някакви бихте ли ми дали? Благодаря ви!

# 549
Някой има ли лични впечатления от ВВ крема на Талго?

# 550
Какви процедури(и по-драстични) се препоръчват за около 30 год кожа с цел превенция?

# 551
Попитай в темата за естетичните корекции, мисля че там ще ти дадат най-изчерпателен отговор!

# 552
На 30 годишна кожа обикновени процедури, не драстични. Добър козметик редовно и нямаш проблеми.
Аз съм на 53 и много съм доволна от радиочестотен лифтинг. Невероятно е колко бързо, сравнително евтино и безпроблемно променя релефа. Една серия 3-4 процедури годишно и съм като нова. Хидратация, може и мезотерапия, пак два три пъти годишно. Нищо по-лесно.

# 553
Момичета, някоя от вас правила ли си е IPL фотоподмладяване на лицето? И как се комбинира с радиочестотен лифтинг - преди или след него се прави?

# 554

Фри, може ли да споделиш къде си правила радиочестотния лифтинг? Гледам, че салоните си го кръщават по друг начин, например Exilis, Venus Legacy...

Общи условия

Активация на акаунт