На море в Гърция 2017 - III

• 106 961
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Simple Smile може ли който е бил скоро в Керамоти да сподели как са цените? Вярно ли е,че всичко е двойно по-скъпо от цените на Кавала?Наши приятели скоро бяха там и казват  например дюнер в Кавала е 2евро,а в Керамоти 4 евро,така ли е наистина!?

# 391
Здравейте!

Мисля да резервирам в Stavros Beach Hotel Ставрос от 21.08.2017 за 5 нощувки с закуски и вечери. Интересува ме някой посещавал ли е хотела, плажа близо ли е, става ли за малки деца и има ли къде да се разходи човек в района.Разбрах че бил реновиран тази година.

Хотела е приличен. Нищо повече обаче!
Плаж има на 50 метра, но по-хубавият е на повечко, разходката ще е необходимо "зло".
А местата за посещение си зависят от интересите. Иначе има "лунапарк" в центъра на Ставрос, но на мен ми е малко панаирджийски, та не ми харесва.

С две  думи да разбирам че не става. Кой е по хубавия плаж и къде се намира?

# 392
Имате ли информация какво се случва в Гърция след забраната на дивото къмпингуване?
Срещат ли се палатки или кемпери?
Ние винаги сме били на диво къмпингуване в Гърция...
Не ми е за таксите на къмпингите, просто обичам безлюдни плажове и не мога да си представя да се затворим в някой къмпинг...Cry

# 393
Здравейте!

Мисля да резервирам в Stavros Beach Hotel Ставрос от 21.08.2017 за 5 нощувки с закуски и вечери. Интересува ме някой посещавал ли е хотела, плажа близо ли е, става ли за малки деца и има ли къде да се разходи човек в района.Разбрах че бил реновиран тази година.

Плаж има на 50 метра, но по-хубавият е на повечко, разходката ще е необходимо "зло".
А местата за посещение си зависят от интересите. Иначе има "лунапарк" в центъра на Ставрос, но на мен ми е малко панаирджийски, та не ми харесва.
Има хубави неорганизирани плажове към Олимпиада. Но трябва да се търси, да се експериментира. Ние миналата година си намерихме един такъв точно след Олимпиада, като се тръгне към разкопките на хълма Стагира. И пътувахме всеки ден от Ставрос до този плаж. Но трябва да уточня, че за малки деца въпросният плаж не е подходящ, но пък тези на самото селце Олимпиада са с чадъри и са хубави. На Ставрос нещата биват като цяло, малко е тип Китен Wink. Плажът в южната част на курорта сякаш е по-хубав, ние в началото бяхме в северната част на града. Но имайте предвид, че хванахме онова лошото време и морето и на двата плажа беше мътно. А на Олимпиада беше бистра.

# 394
Здравейте!

С две  думи да разбирам че не става. Кой е по хубавия плаж и къде се намира?
Аз не знам къде е хотелът, в който ст резервирали, но като цяло в Ставрос има два големи плажа, които без да са нещо невероятно, са хубави, с много пространство, пясък и са плитки. Така че идете, вижте, орентирайте се, ще намерите начин да си прекарате добре Simple Smile.

# 395
  • София
Благодаря на всички,  които ми дадоха съвети и напътствия за Пелион. Най-накрая резервирах студио в Лефокастро. Нямам търпение да идва 1 септември Simple Smile Дано и малкото човече понесе леко пътуването. Мислим да тръгнем рано сутринта,  ще съм благодарна за идея за почивка и хапване по пътя.

# 396
  • София
Имате ли информация какво се случва в Гърция след забраната на дивото къмпингуване?
Срещат ли се палатки или кемпери?
Ние винаги сме били на диво къмпингуване в Гърция...
Не ми е за таксите на къмпингите, просто обичам безлюдни плажове и не мога да си представя да се затворим в някой къмпинг...Cry

С палатка рискуваш много, с кемпер е различно.
Опънеш ли палатката, вече си в нарушение. Докато с кемпера няма съществени проблеми, ако не опънеш "сергията" отпред. Предполагам, че знаеш, че има ли контакт със земята на нещо различно от гумите, то вече се води, че си се разпънал. Дори клиновете за нивелиране са достатъчни.

# 397
Змия, благодаря за отговора.
И аз се надявам, че ако не паркираме за дълго и не се разпъваме, ще минем с номера, че отпочиваме от пътя...

# 398
Пиша от Неа Ираклица.Очарована съм от селцето и плажа.Прозрачна,  плитка и топла вода.Ситен пясък и добри цени и на плажа, и по заведенията. За семейства с малки деца,  търсещи спокойствие е разкошно

# 399
Пиша от Неа Ираклица.Очарована съм от селцето и плажа.Прозрачна,  плитка и топла вода.Ситен пясък и добри цени и на плажа, и по заведенията. За семейства с малки деца,  търсещи спокойствие е разкошно
На същото мнение съм, Ираклица е нашия семеен фаворит. Къде сте отседнали?

# 400
Запазих през букинг,  на 200 м от плажа.Апартамент от 55 кв., собственичката е българка.Има какво да се желае. Добре оборудван с всичко необходимо, все едно си си в къщи.Диваните в хола имат спешна нужда от подмяна.Иначе е чистичко.Локацията компенсира недостатъците.

# 401
  • SOFIA
Ние в момента сме в Неа Перамос. Тръгнахме наслуки-без резервация в неделя. След кратко търсене попаднахме на хотелче на супер място, но откъм хигиена😟. Ще трябва да го преживея.Ние не се задържаме изобщо вътре. А и за 50е става. Иначе цените са си точно като миналата година. Както и в таверните, така и по бийч баровете на Амолофи.

# 402
Утре мислим да посетим Амолофи.Толкова ли е пренаселен плажа?Заговорихме се днес с едни сънародници, буквално се изразиха"глава до г'з"и обратното

# 403
Ние в момента сме в Неа Перамос. Тръгнахме наслуки-без резервация в неделя. След кратко търсене попаднахме на хотелче на супер място, но откъм хигиена😟. Ще трябва да го преживея.Ние не се задържаме изобщо вътре. А и за 50е става. Иначе цените са си точно като миналата година. Както и в таверните, така и по бийч баровете на Амолофи.
Възможно ли е да се намери стая  без резервация в района на Аспровалта за този петък и събота примерно?

# 404
  • SOFIA
От неделя до днес ми направи впечаление, че в днешният ден беше най-пренаселено. Не си го обясних,след като  днес свършваха трите почивни  дни на гърците. И си мисля, че трябва да се прибират , а не да стоят по плажовете до 20 ч.Това в кръга на майтапа. В интерес на истината важно  е на кой от баровете ще отиде човек. Първият ден седнахме на Ammos. Е няма такъв гмеч. Чадърите са през метър, на всеки чадър по четири шезлонга и се получава една безкрайна редица от г*з до г*з. Тъпото беше, че ни домързя да се местим, е разбира се повече не повторихме. От следващия ден - пак само на" Koo". Както и предни год. Предпоследен е,и не е толкова "наджъчкан"  . Винаги има място на първа/втора линия. Ние сме с дете на десет год и предпочитам да съм спокойна като  играе или  колко народ ще засипе с пясък до като дойде при нас.

Общи условия

Активация на акаунт