Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 512
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 765
  • постоянно
Сбъдвща , завиждам ти за Сарафово, там и Солниците са ни плажният терен.
Весела ваканция ви пожелавам.  Hug

Какви са изискванията за членуване ?  Peace

# 766
  • София
Хер, поне една рецепта за тиквички трябва да знаеш Simple Smile Simple Smile

# 767
Харесах една рецепта за кокоските и ще я пробвам утре. Ще е нещо подобно на бонбони Рафаело, а тях ги обичам много. Crazy

Ша, къде заминавате?  Simple Smile

# 768
  • Sofia
Хер, подробен отчет-мъж, деца, снимчица 🤔😁.

# 769
  • В Космоса
Ша, измъкна ми се ти. Не ми каза зодията и аз под прикритие отворих друга лежерна тема, с надеждата да ти изкопчат тази ценна информация, но лошия гущер и той те протектира. Праща насам, тук пък членски внос, изобщо навсякъде мафия.😂

# 770
Здравейте, минавам на бързо.
Видях, че рожденик има - Белинда, жив и здрав да е :biuquet:

На Болата само веднъж сме ходили - ми мръсничко беше. Иначе нямаше твърде много хора. Може просто такъв момент да сме уцелили. За сметка на това Калиакра ми плени сърцето.
Ако има как веднъж годишно да се разхождам там ще е супер.

Запазих час за специалист. За вторник, дано всичко е наред.

# 771
  • постоянно

Знам !  Тиквички+ домати гратан  Hug

Брой мъже - 1
Брой деца -2-1 ( ангелче  ) и 10 годишен тиин  Sick
Снимки - ? защо да ви развалям настоението , но ще пусна като ми се мерне добра такава , иначе на детето съм пускала и трила  Mr. Green

# 772
  • постоянно
Ша, измъкна ми се ти. Не ми каза зодията и аз под прикритие отворих друга лежерна тема, с надеждата да ти изкопчат тази ценна информация, но лошия гущер и той те протектира. Праща насам, тук пък членски внос, изобщо навсякъде мафия.😂

Мисля , че казваше рожден ден август , но може и да се лъжа.  Peace

# 773
  • София
Джена, ти си скрита лимонка Crossing Arms
Раздаваш го много лежерно, а как авторитетно строяваш новите за отчет? Веднага отговарят като по устав Rolling Eyes

# 774
  • Бургас
Руми, ти с мебели ли се занимаваш?

# 775
Ша не е Лъвица Grinning

Как ви се вижда тоя диван?
https://www.google.bg/search?q=%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2+%D … c=amLJpllBkMVrQM:

Днес без въглехидрати, тесто имам предвид и вече вия от глад Tired

# 776
  • София
Сбъдваща, не съм, пък и ще тръгваме вече, че плевенската рода опищя орталъка да им заведа малко бебето, големият батко и той вряка, че му писнало морето...Изобщо, угодия няма, писнА ми и на мене, ама кой ме пита...
Нищо, догодина!

Руми, първата крачка е направена. Всички ще се оправи, ще видиш!

Добре дошла на хъ(е)р☺

# 777
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Joy Joy Joy Joy
Тъй, тъй! И да не се повтарят!

Честито на Белинда доброто дете, здравичък да е, на другото му се намира колая.
Честит и братът (забравих чий, ама много сте писали от сабалем, бре, едвам изчетох), жив и здрав да е!

Мари, на теб кога да стискаме палци - днес или утре?

Жаки, пращай ги тийнките, много се разбирам с тях.

Мони, не знам какво му е било на детето, но се радвам, че вече сте си отдъхнали и всичко е добре вече. Оттук нататък само така да бъде.

Аз консервирах досега боровинки. Моята Госпожица Прекрасна и майка й имат проблеми със зрението и докторът казал, че сега е моментът да се запасят с боровинки за зимата. Та това правих - само боровинки, без абсолютно нищо, стеризирани в собствен сок.

Трябва да си купя стенен часовник, моят се прецака, а така съм свикнала да имам на стената мятам един поглед и знам колко е часът. Обаче повечето са китайски боклуци, та не знам къде да търся по-читав.

Искам да кажа, че имаме излишно детско креватче с решетки и чекмеджета, дървено. Ако някой го иска - да свирка. Но трябва да дойде да с го вземе от вкъщи, това е уловката. Също и две тъмносини кошари-креватчета, сгъваеми.

# 778
  • Sofia
Жълто цвете, 🙃... да се знаЙ!
Вие сте стари пушки, отчели сте се 🤗. Новите да берат страх 😆.
На Хер и  усмихнатият младеж съм виждала.
Светълчо, много елегантен стенен часовник купих от Икеа,преди година-две..
Аз пък чупя кайсиеви ядки 😃. От скука ш'съ разработя чак. Много са вкусни като се препекат,досущ-бадеми...и много вино пият 🙄.

# 779
С тез тиквички направо ме уцелихте в сърцето. Нямах си работа и на вилата посадих 10 корена тиквички. Кой да ми каже, че раждат толкова много. Сега- сутрин, обед, вечер...у дома има тиквички- на кюфтета, пържени, огретен, пълнени с ориз ,без ориз, с кайма със зеленчуци...Вчера дори съседа се направи, че не ме познава, защото всяка седмица му подарявам по една торба и на него от тиквичките  Joy

Общи условия

Активация на акаунт