София, жк Младост - тема 29

• 85 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От 1.10 започват допълнителните занимания в дг.До края на септември трябва да са избрани фирмите, които провеждат ДПУ в дг.

# 121
Здравейте, къде в Младост мога да си купя резервно краче за шевна машина? Спешно ми е....

# 122
  • София-Младост
Скрит текст:
Здравейте, къде в Младост мога да си купя резервно краче за шевна машина? Спешно ми е....
Провери в кинкалерията в Младост-2, блока на кръстовището на метростанция Малинов...макар, че крачето си е за  по-специфичен магазин. Иначе това ми излезе при търсене, ако ти е удобно
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/pages/contacts.html
на Графа се сещам също за един магазин(близо до канала), а с метрото ще ти е удобно...забравих му името обаче

# 123
Много ти благодаря! Мисля, че в този магазин на Малинов няма такива неща, а само конци, копчета и подобни. В крайна сметка ще се ходи  до там, ако не намеря някъде по-близо? Дали на пътеките няма да има нещо подобно?

# 124
  • София
Скрит текст:
Провери в кинкалерията в Младост-2, блока на кръстовището на метростанция Малинов...макар, че крачето си е за  по-специфичен магазин. Иначе това ми излезе при търсене, ако ти е удобно
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/pages/contacts.html
на Графа се сещам също за един магазин(близо до канала), а с метрото ще ти е удобно...забравих му името обаче
Това е магазинът на Пфаф, но и там не винаги имат нужните резервни части. Аз търсех ремък за двигателя и ме пратиха в сервиза им, който е на Дундуков. Накрая намерих в една малка ремонтна работилничка на Симеон. Кинкалерия има и на пешеходния светофар на метростанци я Мл. 1. На пътеките имаше няколко кинкалерии, но дали работят...?

# 125
Да ви дам отчет: На пътеките има два магазина за шивашки материали, но няма части за машини. В единия магазин бяха много нелюбезни /първият откъм спирката нагоре/. Пратих ММ в специализиран магазин на Хладилника - завод Витоша, но точно тази част я нямат.  Tired Cry
В магазина, който ми пусна Ала-Бала, нямали такива части.
Чудя се вече какво да правя. Става въпрос за краче за машина Anker.  newsm78 Tired

# 126
Да ви дам отчет: На пътеките има два магазина за шивашки материали, но няма части за машини. В единия магазин бяха много нелюбезни /първият откъм спирката нагоре/. Пратих ММ в специализиран магазин на Хладилника - завод Витоша, но точно тази част я нямат.  Tired Cry
В магазина, който ми пусна Ала-Бала, нямали такива части.
Чудя се вече какво да правя. Става въпрос за краче за машина Anker.  newsm78 Tired
Не е в младост, но може да ви помогне http://vladi95.com/site/za_nas.html
Човекът дава добри съвети, сигурно ще има и краче.

# 127
Здравейте , къде из Младостите мога да намеря всичко необходимо за първокласник ? Издирвам най-вече едни пластмасови пръчици , които ги има в списъка и вече на няколко места ме погледнаха странно щом питах за тях.
арт плюс до т-маркет в младост 2 срещу Bravo pizza имаха такива пръчици/ преди година купих/, ако не сте намерили още.

# 128
Много благодаря, мама Али, утре ще звънна по телефона да видя дали има такова. bouquet

# 129
Здравейте,

Незнам дали е коментирано - прочетох две седмици назад, но не видях, та да питам:
Знаете ли какво се строи на края на Младост 3/1А в поляната към магазин Метро? От две седмици забелязявам един багер постоянно обикаля и камиони изсипват пръст.

Благодаря.

# 130
Включвам се по два въпроса, постнати преди време, но все пак може да е полезно за някой.
Зумба - лятото ходих в студентски град в Зимният дворец, MVJ студио. Тренировките по Зумба Фитнес са през ден и са от 20:30 ч. От септември имат и Strong by Zumba. Бях на отворената тренировка и ми хареса, от високоинтензивните тренировки с яка и нахъсваща музика. Тъй като децата се прибраха ще ми е трудно да ги посещавам и смятам да пробвам Зумбата във фитнеса до Сборенка (Младост 2). Доколкото съм чувала залата е малка Disappointed Relieved
Зъболекар - д-р Тасков, отново в Младост 2 до Сборенка. Отскоро съм при него, но впечатленията ми са много добри. Много е стрателен и изпитва нещата, работи до късно (което на мен ми е много удобно). Кабинетът е много добре оборудван. Прави 3D компютърна графика (или както се нарича) на коронки, които пасват идеално. Харесва ми и отношението му към пациентите. Единствено цените  са ми по-високи, отколкото съм склонна да плащам, но явно другите неща надделяват щом продължавам да ходя при него заедно с децата Simple Smile

# 131
  • София
Колко излиза коронката с подготовката на зъба при Тасков?

# 132
дами, къде има ветеринарна аптека в квартала?

# 133
в блока на аптека МЕдея, мисля, че комплекса се казваше Гардения, Има вет магазин и аптека .

# 134
в коя младост е този комплекс?

Общи условия

Активация на акаунт