София, жк Младост - тема 29

• 84 641
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
За малки деца в Младост 4, до дрогерия Лили, под фитнеса има клуб, но не помня името.

# 661
За малки деца в Младост 4, до дрогерия Лили, под фитнеса има клуб, но не помня името.
Wiki Kids' House

# 662
  • София
Wiki's house. Иначе ние сега бяхме в Островът и беше добре, много хубаво си изкарахме, обслужване и анимация беше супер. Пухената къща не ви препоръчвам, отказаха ни рд седмица преди рд защото нямали персонал

# 663
  • София
Момичета, шивач в Младост не просто за поправка, а за стесняване на дрехи- има ли изпробван и можете ли да ми препоръчате?
Сърдечно благодаря!

# 664
  • София
В Младост 2 днес видях, че са открили ново клубче. Намира се в блока зад Браво пица. Нямам отзиви, просто познато комшийче беше поканено рд там и случайно видях. Ако искате проверете го.

# 665
Някой ползва ли услугите на жена за помощ в почистването? Бихте ли ми препоръчали?

# 666
  • София
Някой ползва ли услугите на жена за помощ в почистването? Бихте ли ми препоръчали?

Аз ползвам, много съм доволна вече 2 г чисти в нас, жената е много съвестна и може да и се има доверие, стига вие да и вярвате. Живее в Дружба така че Младост би я устройвало като локация, сестра и също чисти. При нас идва 1 път седмично и чисти всичко без прозорците и не глади, има си ключ от нас. Сумата я определя тя според размера на апартамента и сложноста. Пиши ми на лични ако искаш за контакт, ако тя не може да ви поеме, ще препоръча друг

# 667
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате клубче за Рожден Ден предпочитам да е в Младост 1 /евентуално Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мусагеница, Дружба/.
SUGAR&SPICE в Студ. град

# 668
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате клубче за Рожден Ден предпочитам да е в Младост 1 /евентуално Младост 2, Младост 3, Младост 4, Мусагеница, Дружба/.
Детето ще става на 4 години.
В Младост 1 знам Островът на съкровищата, но съм малко резервирана. Прочетох добри отзиви за Къщичката Дахаус обаче там ми казаха, че в повечето случаи са по 2 рождени дни, което не ме зарадва. Поради тази причина опциите, които имах се изчерпаха и сега търся и друг клуб.

Зад Пътеките в Младост 1 имаше много приятно детско клубче Слон Балон

# 669
Освен Слон Балон в Младост 1А, има и детско клубче Лъвчетата, но нямам лични впечатления, детето ми е много малко още.

# 670
  • София
Wiki's house. Иначе ние сега бяхме в Островът и беше добре, много хубаво си изкарахме, обслужване и анимация беше супер. Пухената къща не ви препоръчвам, отказаха ни рд седмица преди рд защото нямали персонал

Маце, сериозно ли?! Сигурно когато е за РД става готино, но иначе ... Sad Не че не водим диванетата поне два пъти в седмицата да се набеснеят там, обаче аз лично имам забележки и веднъж писах във ФБ страницата им, явно ще трябва пак да пиша. Всъщност това, което най ме дразни е мръсотията - все пак клубчето е малко и не изисква много усилия да почистват. Особено под батута е някакъв ужас от "съкровища" тип кълбо от косми и прахоляк, счупени пружини и т.н. Пак за въпросния батут - има доста повредени пружини и на тяхно място зеят дупки (едното дете веднъж пропадна) и също така предпазителите хич не предпазват.
Иначе като активности наистина е добре.
То това с мръсотията май е проблем на много места, защото в парти-центъра в аутлета зад ХИТ е още по-зле

# 671
  • София
Ами добре си беше, само тая масата вулкан беше гадна и неудобна. За мен Вики си е по добре особено за малки деца, ама докато се натуткаме не бяха останали часове. Но в Островът ми беше спокойно и честно с 3г дете не усетих напрежение нито съм стояла в часта с  батута, аниматорките ги забаваляваха

# 672
От къде мога да купя прясно и хубаво агнешко в Младост?

# 673
Сигурно в Прартньори на пътеките

# 674
Сигурно в Прартньори на пътеките

Благодаря, това е магазинчето на ъгъла на един от блоковете зад пътеките, нали?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт