Как се преборих с бялото течение ?

• 505 087
  • 523
  •   1
Отговори
# 120
az sam mnogo malka o6te no imam taka nare4enoto bqlo te4enie.na 10 sam i nz kakvo da pravq.sram me e da kaja na maika mi.iskam syvet.

# 121
Мило момиче Бабабаба не трябва да се притесняваш от майка си, защото един ден ще се упрекваш, че не си и споделила. Течение можеш да имаш поради ред причини. Сподели с нея и тя ще ти помогне в решението на този въпрос.

# 122
ОЛИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАСТА ЗА ЗЪБИ АМА ТО ЩЕ ПАРИ ЗВЕРСКИ ТАКА СИ МИСЛЯ НЕЩА ДА ПРОБВАМ  People No Good  People No Good  People No Good
ПРАВЯ СИ ПРОМИВКИ СЪС СМРАДЛИКА И ЛАЙКА ПО ОТДЕЛНО  ЕДИН ПЪТ С ЕДНОТО И ДРУГ ПЪТ С ДРУГОТО. В ЛАЙКАТА СЛАГАМ ЕДНО ДВЕ ЗЪРНА КАЛИЕВ ПЕРМАНГАНАТ НО НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С НЕГО/КАЛ. ПАРМАНГ./ ЛЕЧЕБЕН Е НОООООООООО
smile3517 smile3517 smile3517

# 123
това покаэва също и ако нямаш цикал эначи скоро ще имаш но аэ имам бяло течение от 2 години и нямам цикал  Sad момичетата на моита въэрас имат бяло течение но  след  това и идва цикала  Sad НЕЭНАМ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА ТЕЧЕНИЕ Sad

# 124
Аз вече не помня от кога имам бяло течение, обаче от доста време /5 год./ пия противозачатъчни и гинеколожката ми каза, че заради тях е нормално да имам. Освен това винаги като ходя на гинеколог ми казват - да наистина имаш повече, но като ми направят цитонамазка или микробиология ми няма нищо. Последният път изследването ми показа кожен флуор - което било напълно нормално.

# 125
А между другото, наистина много помага - 1 тампон се потапя в мед и след това се овалва в сода бикарбонат, слага се за няколко минути и много прочиства.. Аз обаче не бих посмяла да си го направя докато правя бебе.

# 126
При мен резултата е временен.Всеки път с различни глобули,защото и причинителите са различни-кога гъбички,трихомонас,бактерии...и т.н.А гинекологът ми каза,че някои жени са повече предразположени към това гадно течение(в случая аз) и така ще си е до менопаузата-ЗА ЖАЛОСТ!!! Weary

# 127
някой пробвал ли е това за тампона с мед и сода newsm78
И пречи ли на бебеправенето Embarassed
Това явно е от бабино време тъй като и майка ми каза да пробвам ама ме е страх Embarassed

# 128
  • Sofia
здравейте. Имам течение от точно десет години. Толкова ме е било срам и страх от него, че направо изпадах в депресия. ПРеди четири години започнах уж да го лекувам с разни глобули и вече не се чувствах гузна, че нищо не правя и, че сама ще съм си виновна ако си докарам някакво възпаление. Е, нищо не ми помогна. Вече дори гинеколозите не се впечатляват. Резултатите от изследванията ми винаги са почти перфектни. Но на мен ми е дошло до гуша. Някои казват, че като родиш се "изчистваш" каквото и да значи това. е, надявам се да стане. Simple Smile))

# 129
Аз лично не бих пробвала това с тампона Naughty

# 130
  • В голямото море...Живот
За меда.....смело.Имах преди години няколко рецепти с мед,но се загубиха някъде.Та там доктори и баби го препоръ4ваха.И аз ще го пробвам...бях го забравила това.Содата не вреди/ако е наистина за малко,10 мин/,зна4и само може да помогне.И после ще пиша как е,ама няма да е скоро,4е съм в МЦ Embarassed

# 131
Напоследък съм доста притеснена от това бяло течение или както там се нарича.На моменти не ми прави впечатление и дори спира, но на моменти е прекалено гъсто и с неприятен мирис.Наскоро разбрах че вдлъбването на зърната(което аз имам) е притеснителен знак за заболяване и незнам дали двете неща не са обвързани Cry Не съм ходила досега на гинеколог и много се притеснявам от самия преглед и от това какво ще обясня на гинеколожката.Та ако някой има подобни оплаквания и се е консултирал вече моля да сподели Rolling Eyes

# 132
Няма какво да се притесняваш от прегледа. Отиваш и казваш "Искам да ми пуснете микробиология, защото имам течение с неприятен мирис. Притеснява ме и хлътването на зърната". Толкова.

# 133
Здравейте.Аз от както се помня имам течене.Като по-малка постоянно имах гъби и знам колко е уйасно усещането на сарбеж и дикомфорт.От доста време тези усещания ги няма, но течение продължавам да имам, но по-различно.Скоро си правих цитонамазка и хламидия и беще отрицателна, а цитонамазката всичко беше ок.Четейки из форума започнах да си мисля, че това е цервикална слуз и няма от какво да се притеснявам(чак ме е срам, че съм толкова непросветена  Embarassed), защото нямам никакви други симптоми като парене, сърбеж, дискомфорт или нещо подобно.Тогава изникна един въпрос. Понеже аз досега винаги преди секс съм се измивала и отвътре понеже ме е срам с това течение и не мога да си представя да правя секс без да се измия и отвътре,а прочетох, че тази слуз придвижва сперматозоидите до яйцеклетката.Въпросът ми е при вас как е и колко е нормално да е това течение.Съжелявам, че стана толкова дълго и объркано.Много благодаря, ако някой може да ми отговори  bouquet

# 134
Тинче, на колко години си мила, виждам, че от 8 години сте заедно с твоя човек.
Би трябвало някой неща да са ти ясни, ако ли пък не прочети малко ПОВЕЧЕ из форума
има заковани теми за овулация, церв. слуз и т.н. и нещата ще ти се изяснят повече.
Ако ли пък нещо не разбираш и не ти е ясно питай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт