Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 199
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
  • Германия
Да ви питам някой знае ли какво се случи с  Последният повелител на въздуха (The Last Airbender) 2рата част? Трябваше да излезе 2015г, но така и не го откривам още. Не че е много интересен, ама поне да видя как свършва

# 226
  • Варна
Здравейте!
Търся едно късометражно анимационно филмче за едно куче, което живее прекрасно със стопанина си ерген . В момента в който стопанина си хваща приятелка , живота на кучето се променя.
Филмчето показва живота през погледа на кучето. Не помня дали от Замунда го бях теглила или в you tube съм го гледала,но беше страхотно . Не знам как се казва обаче ,а искам да го гледам отново!
Дано някой го е гледал и се сети !
Мисля, че има някакви награди филмчето. Около 5 ли, 10 минути беше дълго.

# 227
Да ви питам някой знае ли какво се случи с  Последният повелител на въздуха (The Last Airbender) 2рата част? Трябваше да излезе 2015г, но така и не го откривам още. Не че е много интересен, ама поне да видя как свършва
Първата част беше с лоши отзиви от критика и публика и бяха решили да не го продължават. Сега обаче гледам в IMBD, че все пак се говори за втора част, но не е насрочен като година.

# 228
Да ми препоръчате филм подобен на Перфектните непознати. Интересен и лек. Или някоя лека комедийка. Италиански, испански нещо такова Simple Smile

# 229
  • Ямбол
Да ми препоръчате филм подобен на Перфектните непознати. Интересен и лек. Или някоя лека комедийка. Италиански, испански нещо такова Simple Smile
Не съм гледала "Перфектните непознати", но мога да ти предложа комедии, които са ми харесали  Simple Smile

Фен съм на испанското кино, затова тук предложенията са повечко:

Не знам дали харесваш френски филми, но тези двата за изключително забавни Grinning
http://www.imdb.com/title/tt2075141/?ref_=rt_li_tt
http://www.imdb.com/title/tt2800240/?ref_=rt_li_tt

И един италиански, който също ми допадна.
http://www.imdb.com/title/tt1529235/?ref_=rt_li_tt

# 230
Защо не опиташ с Гости от миналото Simple Smile

# 231
  • На брега на реката
Има ли тема, в която се публикуват линкове към торенти или това е в разрез с правилата. Защото аз буквално търся филм Grinning
Пепеляшка, но озвучен на български. Ако на някой му е попадал, може и на лс да ми драсне, ще съм му изключително признателна Simple Smile Гугъл мълчи по въпроса, арена и замунда също.

# 232
  • в морето до колене
Кой точно филм за Пепеляшка търсите? Има стотици филми - разни разнообразни екранизации, адаптации, вариации "по мотиви от"...
Относно линковете към торенти - от известно време форумът филтрира такива линкове, но не всички.
Можем да опитаме да помогнем - само кажете, какво точно търсите.
Защото едно е ако търсите последната екранизация на Дисни от 2015 с Лили Джеймс, друго е ако търсите анимационния филм (класическия, пак на Дисни, от 1950), а трето, ако търсите чешката екранизация от 1973 с българско аудио. Wink

# 233
  • На брега на реката
Моля да ме извините, че не съм уточнила. Става въпрос за този от 2015 с Лили Джеймс Simple Smile

# 234
Къде мога да гледам онлайн българския Връзки, изгледах първи епизод на първи сезон и сега на втори удрям на камък? Мога ли изобщо да го открия някъде?

# 235
Написах в Гугъл Връзки сезон 2 и първото нещо, което ми излезна е ютуб. Има ги там качени целите епизоди.

# 236
Аз търся първи сезон, прегледах повечето връзки, които водят към подобни описания, по-специално ми трябва втори епизод, но всички са изтрити явно. Не втори сезон, макар че и до него се надявам да стигна, дано тогава да нямам проблем.

# 237
Проверих в noviseriali.com го има 2 епизод на 1 сезон. Ако не можеш да го намериш ми пиши на лично да ти пратя линк, че доколкото разбрах в сайта не може да се препращат линкове към други сайтове. Blush

# 238
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Мама – ТОП сериал по FOX стартира отново през 2018г. - http://dobrinovini.com/mama-top-serial-po-fox-startira-otnovo-prez-2018g/

# 239
Супер, един от любимите ми комедийни сериали... Peace

Общи условия

Активация на акаунт