Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 212
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте ! Търся един стар детски игрален филм. Като малка нашите са ми го взимали от видео рентата (вмомента съм на 23) . Това което си спомням от филма е че бащата на момиченцето е войник и я оставя в едно девическо училище с една доста строга директорка. В последствие бащата на момиченцето умира и директорката решава да я направи чистачка, защото вече няма кой да и плаща обучението. В краят на филма момиченцето бягаша от едни полицай и влезе в съседната къща кадето се оказа, че е баща и . Пострадал от войната и без памет за нея, накрая разбира се се сети коя е тя. Много трогателен филм, но за жалост не мога да се сетя името му. Sad Sad Sad

# 196
  • Пловдив
"Малката принцеса" - наскоро го даваха по някоя телевизия. Правен е по романа на Франсис Ходжсън Бърнет със същото име

# 197
Гледах го като малка тоя филм и сега като го даваха пак... И се чудя - сега нова екранизация ли беше или същата? Едно време ми се беше видял много по-драматичен, а сега... детско филмче Confused
Или разликата не е във филма, а в тоя дето го гледа? Grinning

# 198
  • Пловдив
Преди 20+ години съм гледала минисериал по книгата, вероятно продукция от 80-те години. Този филм е от средата на 90-те години като производство и вероятно е същият, за който говорим и трите.

# 199
  • Бургас
Здравейте момичета,много ще се радвам да ми помогнете да намеря един филм,който се състоеше от 2-3 серии само. Гледала съм го преди години и е много интересен.На религиозно-историческа тематика и малко фентъзи е.Мисля,че беше германска продукция или с нейно очатие.Действието се развива в съвременен Израел и на едни археологически разкопки,попадат на една видео-камера.Безкрайно учудени,археолозите гледайки записа,разбират,че заснетото е разпъването на Исус Христос на кръста.Главния герой, който е от групата на  учените,взима записа искайки да разбере цялата истина и да разнищи историята. Срещу него започва едно лудо преследване из Ерусалим, където му помага една жена-служителка в израелската армия.Като тя му съдейства и в търсенето на истината относно находката.Много е и динамичен филма.
Горещи благодарности предварително Hug

# 200
Здравейте момичета,много ще се радвам да ми помогнете да намеря един филм,който се състоеше от 2-3 серии само. Гледала съм го преди години и е много интересен.На религиозно-историческа тематика и малко фентъзи е.Мисля,че беше германска продукция или с нейно очатие.Действието се развива в съвременен Израел и на едни археологически разкопки,попадат на една видео-камера.Безкрайно учудени,археолозите гледайки записа,разбират,че заснетото е разпъването на Исус Христос на кръста.Главния герой, който е от групата на  учените,взима записа искайки да разбере цялата истина и да разнищи историята. Срещу него започва едно лудо преследване из Ерусалим, където му помага една жена-служителка в израелската армия.Като тя му съдейства и в търсенето на истината относно находката.Много е и динамичен филма.
Мисля, че е този
http://www.imdb.com/title/tt0314226/

# 201
  • Бургас
Мисля, че е този
http://www.imdb.com/title/tt0314226/
Много,много благодаря!Точно този е!

# 202
Tърся сериала невъзможна любов , беше перуански има някакви откъси в нета  , но нищо на БГ , ще се радвам ако ми помогнете.пишеше се Pobre diabla

# 203
Аз пък търся субтитри за "Mollys Game" - Играта на Моли  или Принцесата на покера. Филма се появи  в Замунда на 03.02.2018 без превод. Изтеглих го, но към днешна дата и филма го няма, и субки няма. Похвалиха ми го, та за това питам.

# 204
Аз пък търся субтитри за "Mollys Game" - Играта на Моли  или Принцесата на покера. Филма се появи  в Замунда на 03.02.2018 без превод. Изтеглих го, но към днешна дата и филма го няма, и субки няма. Похвалиха ми го, та за това питам.

Филмът е качен в зелката и арена, а субтитри в субсанакс.

Номиниран за "Оскар" 2018 в категорията за най-добър адаптиран сценарий.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:37 от мозак

# 205
Благодаря, мозак , много благодаря !

# 206
  • Бургас
Аз пък търся субтитри за "Mollys Game" - Играта на Моли  или Принцесата на покера. Филма се появи  в Замунда на 03.02.2018 без превод. Изтеглих го, но към днешна дата и филма го няма, и субки няма. Похвалиха ми го, та за това питам.
Филма го има и онлайн

# 207
Не знам дали тук трябва да си задам въпроса, но аз търся комедийка подобна на филма Свекървище.

# 208
https://m.vbox7.com/play:dce1ef7d. Някой знае ли какво е това Джак се завръща титаник 2 ?

# 209
  • Германия

ако ги търсиш само за да го изгледаш ей така- има го онлайн, аз само онлайн гледам филми, че най често през телефона  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт