Спинална анестезия и последващо главоболие

• 3 257
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ти, Дорис Hug
Да, започнах с компота - ще давам постоянно, докато премине всичко.
Личната не искам да я коментирам ( толкова необразован лекар, на всичкото отгоре и самонадеян, не съм срещала). Трябва да се направи превръзка и след 2 седмици да се свалят конците - ами тя и това каза, че не е нейна работа( била работа на ортопеда, който го е оперирал). А в епикризата изрично е написано кое, кога и от кого да се направи.
Извинявам се, че се отплеснах, но имах нужда да споделя.
Мадам тиква,
сърдечно благодаря и на теб  Hug
Благодаря на всички, които са съпричастни към проблема ни.
Той днес се чувства по-добре. Каза, че съвсем слабо го боли главата. Но ортопеда каза да продължи да лежи и да пие течности, докато съвсем се почувства добре.

# 16
Lirena, абсолютно Simple Smile и аз съм доста слаба и висока, вероятно ни предозират упойката и ни е необходим по-дълъг период за изчистване. Детенце ти е, знам че няма как да не го мислиш  и да се притесняваш. Разбирам те. Днес се подсетих и за сок от червено цвекло/знам, че пречиства кръвта/ с ябълки и моркови .Ако, нямаш къде да си го приготвиш, вариант е да му направиш и на салата с много магданоз. Овкуси я с лимонов сок. Съжалявам, но само такива неща ми идват на ум.

# 17
Надявам се днес момчето съвсем да е добре.

Все пак внимавайте - кръвното все още не е стабилно. Нека не ходи много по слънцето. Пак да полежава и да щади очите.  Peace

Пишете как е като иамте време.

Относно сока от цвекло - много хора знаят, че той е полезен, но малко хора знаят, че е доста силен. Примерно ако  два три дни пиете по половин чаша сок от цвекло вероятно е да ви стане зле - това е така, защото сока от цвекло вдига всички утайки в органите. Първа алармира жлъчката и се опитва да изхвърли камъните и пясъка си. Жлъчната криза е почти сигурна. Но и крушите правят същото - чистят първо жлъчката. После обаче цвеклото вдига всичко от черния дроб. Товага усещането е за токсициране на организма. Следват други органи и се започва и пречистване на кръвоносните съдове. Това всичко хич не е безобидно.  Сока от цвекло се започва по лъжичка на ден, разреден в сок от ябълки и моркови. Постепенно се увеличва докато стане 50/50.
Със салата от цвекло можете да сте по-смели. Пиенете на сокове и яденето на зеленчуците се усвояват различно от организма Simple Smile 

# 18
Здравейте,
Марио вече е значително по-добре, благодарение на вас Hug
От вчера започна да се храни( не беше хапвал нищо 5 дни). Днес стана сам ( преди това не можеше да се изправи от световъртеж).
Давахме много ябълков сок, студен чай Нестии и сок от компот от череши плюс много вода. Салата от червено цвекло не съм правила, защото той самия каза, че е опитвал, но изобщо не му харесва и няма да я яде.
Благодаря на всички от сърце за съветите и съпричастността. Без вас не зная как бихме се справили.   

Бъдете благословени! Hug

Общи условия

Активация на акаунт