Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
По принцип нормалното положение е да няма зацапване. При малък процент от жените е възможно да има. Аз имах една капка точно. Уж го описват като рядко явление, но чета, че при доста жени има...Все пак няма за какво да се притесняваш.

# 601
Благодаря ви момичета. Надявам се само всичко да е наред. Успех и на вас .  А кога ви започнаха по сериозните промени като миризмата, гаденето .

# 602
В 12 с. и 5 дни съм и нямам никакви промени в храна и миризми.. не ми става лошо, нищо ми няма Grinning (пу-пу)
Само ставам през нощта по 1 до тоалетна. Имах сънливост по едно време (по в началото), но като се замисля май е било от това, че започнах да пия по 1 кафе (от 4). Дори и настроенията бих казала, че са ми добре.. имам много редки моменти на комбинация от плач и смях Grinning , но за сега са 1-2

# 603
Да и аз съм почти така. Без кафе по принцип не мога , но сега нещо не мога да го пия и си правя 3в1. При неуспешната ми бременност беше по различно.

# 604
Posh99 аз не съм имала зацапване, обикновено гърдите ми стават болезнени преди цикъл и точно преди да ми дойде спираха да ме болят, обаче когато забременях гърдите ми останаха напрегнати доста дълго време почти до теста.
За съжаление успях да се порадвам на Б само 2-3 седмици, веднага след първия преглед започна обилно повръщане, което продължи така обилно до 14г.с., сега съм в 17 г.с. и все още ми се случва но търпимо, до няколко пъти на ден.
Много ми се спеше до средата на 3 месец, но не мога да кажа дали от Б или от ниското ТСХ което бях докарала до 0.02, защото след като открих проблема с ТСХ и сънливостта се нормализира заедно с него.
Все още нямам сили за нормални неща, но явно съм от тези които са изтвглили най- късите клечки.
Дано на никой не му се налага такава Б, като моята.

# 605
Мен от време на време ме и наболява кръста като при цикъл , но съвсем леко. Нз на вас случвало ли ви се е. Dream16  Пожелавам ти всичко да е наред.

# 606
Аз също не съм имала зацапване, макар че често се описва като симптом на много ранна бременност. Даже бях се уплашила да не е ИМБ точно заради това. Повръщах от 7г.с. до 18 г.с. беше някакъв ужас. Сега съм добре даже от пет седмици пия кафе, защото много го обичам. Просто в един момент от отвращение към него, изведнъж взе да ми се пие. През седмиците, които повръщах имах изключително бедно меню, защото от повечето храни ми се гадеше. Сега ям абсолютно всичко, даже проявявам лакомия. Доскоро ядях и нощем, сега се отучвам от навика. Напълнях значително от един месец. Всички дрехи ми отесняха изведнъж. 😂 Всичко отминава и се забравя.

# 607
Аз също не съм имала зацапване, макар че често се описва като симптом на много ранна бременност. Даже бях се уплашила да не е ИМБ точно заради това. Повръщах от 7г.с. до 18 г.с. беше някакъв ужас. Сега съм добре даже от пет седмици пия кафе, защото много го обичам. Просто в един момент от отвращение към него, изведнъж взе да ми се пие. През седмиците, които повръщах имах изключително бедно меню, защото от повечето храни ми се гадеше. Сега ям абсолютно всичко, даже проявявам лакомия. Доскоро ядях и нощем, сега се отучвам от навика. Напълнях значително от един месец. Всички дрехи ми отесняха изведнъж. 😂 Всичко отминава и се забравя.
В коя седмица си сега?

# 608
В 25 г. с. съм.

# 609
Аз съм 17 г.с., и отще трудно пия кафе, а ми се пие. Rolling Eyes

# 610
Ох, аз още не съм започнала да се мажа... това ми беше доста неприятно, но пък нямам нито една стрия от преди. Толкова много дрехи захабих, но по-добре дрехите отколкото самата мен.

Аз също нямах имплантационно, но всеки месец се надявах идвашия  ми цикъл да е всъщност това имплантационно.. е не беше при мен поне Simple Smile

Аз да ви попитам нещо.... малко е неудобно, но отколкото вече коремчето ми нараства имам странен приблем. Преди го нямах, но и преди имах мн по-малък корем в същите седмици, та когато ми се приходи по малка или голяма нужда започва едни ужасни болки в корема, все едно няма място и всичко ми изтръпва като на бодлички. Дори не мога да се завъртя докато не отида до тоалетна малко да го облекча. Постоянно го чувствам като преяла и е много неприятно това чувство. Все едно съм изпила 3 литра вода на екс ... вчера се усъмних за контракции даже, но отидах в тоалетната, облекчих се и всичко мина ... съжалявам за подробното описание 

# 611
Аз имах зацапване. Даже мислех, че е цикъл, но беше еднократно.Бях  спряла кафето, въобще не ми се пиеше. И сладкото по същия начин. Но сега си пия сутрин фрапенце и хапвам сладичко.
Относно ходенето до тоалетната- когато отида, бебо така подскача и се врътка, все едно се радва, че съм у освободила място Simple Smile И аз усещам голямо напреженние ако се забавя.Може да е за 6 капки, но не отида ли-мъка!!

# 612
Това с ходенето по голяма нужда е така. Няма нищо притеснително. Даже съм се събуждала вечер. Но си я усещам болката и спазмите само в червата и пикочния мехур. Просто явно по-трудно се преодоляват бариерите в червата. Но като отида до тоалетната всичко се оправя. Зора е само докато стигна до там

# 613
Здравейте, попадали ли сте на съвременни електронни книги за бебета? Търся например на д-р Сиърс, но ме интересуват и други актуални. В Читанка има на д-р Спок, но е от 1978г.

# 614
И при мен ги има болките при ходене по голяма нужда.
Аз имам две електронни, но те са по-психологически насочени, не толкова за първи грижи.

Общи условия

Активация на акаунт