ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 537
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Bo0o аз дохранвам с хип комбиотик НА1, още от родилния, понася го добре-хипоалергенно е, нашият рев е от трудно заспиване, опитвала ли си да приспиваш до адсорбатора-пускам на най-висока степен и както се дере от рев, млъква и заспива веднага

# 241
Триш не съм се сещала, но непременно ще пробвам  Hug

Аз пак влизам да дам отчет и да се оплача, днес сутринта зорлем запазих час в Токуда при гастроентеролог ходихме жената обясни, че малката има повишена перисталтика и силно изразени колики, препоръча ми преди хранене да я слагам по корем за да може да се освободи напълно от газовете и след това да я храня с комбинация от Аптамил Комфорт и Фризовом, заради честите изхожданя от Фризовома, също така изписа капки Био Амика и Про комбо Бейби, е дано се повлияе вече от нещо защото не знам  Cry ..

Иначе забелязах и друг проблем ако може да се нарече така при бебка, от както започнах да давам АМ когато лежи а и не само започва да издава звук все едно не и стига въздух и се случва в момента в който си поема въздух същевременно на гърдите по средата и се получава като вдлъбнатина доста очевадна, свързахме се с педиатърката каза че за тази седмица нямала часове, но другата седмица в понеленик да сме ходели  #2gunfire , не ми стига всичко на главата ами и тя с нейните часове, за мен това си е доста сериозно нещо и си мисля, че трябва да му се обърне внимание възможно най-скоро  #Cussing out ...

Пък тези домочадия какво да ги правя не знам одеве ме питат ходили ли сме на лекар и какво са казали, аз обяснявам най-подробно че са колики силно изразени и тн и тн.. и след 20минути слизат да ме питат, аама бебка защо толкова много плака  ooooh! Close

# 242
Bo0о,миличката дано преминат вече тези колики,че като знам какъв ужас е 😔 Дано бебка е добре!
Момичета,моята госпожица всяка нощ реве преди да се събуди.Направо вече не знам какво да правя.Примерно храни се в 21,после към 2 започва да се върти,да реве-храня я,заспива и след това към 6 или 7 отново започва да плаче,докато си отвори очичките.
На вас случвало ли ви се е?При нас постоянно е така 😞

# 243
Салли, при нас по принцип дребния заспиваше към 9 и спа до 5. Сега пак се буди в 1, а после в 8.30. Сам си е променил режима. Пробвай с Дормикинд.

# 244
Sally, и ние сме от тези дето реват преди да се събуди. Аз установих че е от глад , в комбинация с дразнене от венците. От седмица насам само иска нещо да смуче , нервничи и се плюнчи.

# 245
Момичета, дребния преди се е будил 1-2 пъти през ноща. Сега на 3 часа. Защо така се случва?

# 246
  • София
Може да е скок в растежа. При нас се случва също. Имаше дни, в които искаше да яде на всеки час Flushed

# 247
Офф, дано да отмине, че с тези събуждания аз направо съм прибита. Sad

# 248
Момичета, сложиха ли вече втората ваксина на вашите бебоци? Как я понесоха - като първия път или има разлика, на бебка на 21 й предстои ваксина.  И да попитам дали на някоя от вас се е случвало бебо да си дърпа възглавницата около главата, все едно иска да се завие. Моята от една седмица си мушка ръцете под възглавницата, хваща двата края и ги дърпа все едно иска да си покрие очите. махнах възглавницата, остана само калъфчето - според мен усети промяната, разсърди  се, напълних калъфчето с една пелена и се пак се е омотала. Не знам на какво се дължи това:hushed:                        

# 249
  • Sofia
Момичета, сложиха ли вече втората ваксина на вашите бебоци? Как я понесоха - като първия път или има разлика, на бебка на 21 й предстои ваксина.  И да попитам дали на някоя от вас се е случвало бебо да си дърпа възглавницата около главата, все едно иска да се завие. Моята от една седмица си мушка ръцете под възглавницата, хваща двата края и ги дърпа все едно иска да си покрие очите. махнах възглавницата, остана само калъфчето - според мен усети промяната, разсърди  се, напълних калъфчето с една пелена и се пак се е омотала. Не знам на какво се дължи това:hushed:                        

След вторите ваксини бебчо вдигна малко температура (първият път нямаше). Иначеч според мен твоето детеце си дърпа възглавницата, защото сега като са се научили да хващат предмети, искат всичко да продърпат към тях Simple Smile

# 250
Ние сложихме 2 през 15 дни - от общо 6-те ваксини - след втората има запушен нос, с физиологичен разтвор излизат сополи. Температура нямаше, но много неспокоен, нервен и рев... В края на месеца ще слагаме 3-тата.

# 251
 trish, ние първите две от общо 6 ги сложихме миналия месец с една седмица между двете. Сега предстои втория прием на Симфлорикса и шествалентната (ваксини 3 и 4, които пак мисля да ги сложим поотделно, с една седмица между тях), а някъде бях чела, че по-гадно ги понасят при втория прием. Утре ще пиша как е, спичам, защото идват 3 почивни дни.

# 252
Момичета,  имате ли косопада? При мен е нещо страшно.  Имам чувство че направо ще я изгубя.  Сега ползвам Алпецин, но не виждам да помага. Sad

# 253
Karjala  имам страшен косопад - и по възглавницата остават, отделно задръствам банята, нищо не помага, мажа сега с кокосово масло

# 254
Ana  И аз така разбрах - става наслагване и по-трудно се понасят, особено последните, но идва зимен сезон и няма за кога да се отлагат 

Общи условия

Активация на акаунт