Боо, можеш ли да споделиш как се казва хомеопатията която ти е исписана?
Ние наближаваме сигурно 6 кг, но цялата тежест отива в дължина, така че бебо изглежда като спортист.
Шуслерови соли, преди малко се зачетох на талончето което са ми дали
от седмица вече и гука, и е много смешна в усилието си да го прави
Иначе аз мъкна сешоара в банята и като свършим с къпането го пускам и мога да го облека спокойно. На ръце вече не приспивам, направих тази грешка с първото дете, сега-не. А и сега ме боли доста кръста и да искам не мога по много да го нося. От 2 седмици му хванах чалъма с приспиването. Моят бебок обича да има нещо на главата ..и като се вкисне, защото му се спи, му слагам нещо върху главата (върху очите по скоро..да не гледа) - тънка пелена или някоя моя тениска + биберон. Биберона го държа с ръка известно време, за да не го плюе. Винаги действа. Естествено винаги го наблюдавам и като се успокои махам пелената, че ме е страх да спи със захлюпена глава.
Обаче наглавата му не съм опитвала да слагам. Това с увиване, ако е силен рев не винаги действа. Но щом от реване мине на скимтене значи всичкото е ок
. Когато е доволен издава някакви прискимтяващи звуци. Много е забавен.
Мноого тежки бяха тия 3 месеца! Все се надявах, че с второто ще е по-леко, но не... Такъв ми бил късмета
, а след това се буди на всект час и реве. За първия път е така. Даже съм го взимала принас да спи. Маха с ръце, подсвива краченца, мята с глава. Мой е колики. Нопреди той е спал добре през ноща и пак сме ималиколики. Не знам какво е станало на детето.
Моят бебок обича да има нещо на главата ..и като се вкисне, защото му се спи, му слагам нещо върху главата (върху очите по скоро..да не гледа) - тънка пелена или някоя моя тениска + биберон. Биберона го държа с ръка известно време, за да не го плюе. Винаги действа. Естествено винаги го наблюдавам и като се успокои махам пелената, че ме е страх да спи със захлюпена глава. 
Що не съм сетила порано. Стигнах с завиване до шийка, а за очите не съм сетила. Иначе като му се спи го галя по лицето от челото к устата и така карам го да затвори очите.