Супермаркети ЦБА?

• 6 368
  • 24
  •   1
Отговори
Какво Ви е мнението за тази верига?
Като място за пазаруване и за работа?
Ходя там от 13 години напоследък все по нарядко.
Продавачките напоследък изглеждат зле и бързо ги сменят. Не говори добре за тях.
Не ми отговориха на въпроса , както и на други.
Има ли ли сте проблеми с тях. В бгработодателя пише лоши неща. Пробвах да звъня на телефона на отдел правен. И наистина както е описано ми зададе няколко въпроса и затвори ядосано.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 00:54 от bubanka

# 1
Няма как конкретно да се обобщи, защото са много супермаркети и в различни градове. За Бургас мога да кажа, че съм супер доволна, като клиент говоря. Имат добри промоции, често пъти по-изгодни от тези на най-големите вериги. Доставят български плодове и зеленуци, и са отбелязани като такива, което ме улеснява в избора. Не пазарувам от тяхната марка и не мога да дам отзив за качеството. За квартален магазин са на доста добро ниво. Продавачките са отзивчиви, но то си зависи от човека.

# 2
  • Варна
Във Варна съм доволна от магазина зад Гардън бар, където е било Бурлекс преди. Добре е зареден.

# 3
  • София
Ами ЦБА са магазини в които заплатите са ниски, по моя информация. Някои продавачи са любезни, други сърдити на целия свят, навсякъде има такива. Лично аз имах сблъсак с една такава сърдита продавачка и въпреки че съм много спокойна, успя така да ме ядоса, че написах оплакване в сайта им. След няколко дни управителя на магазина ми се обади да разбере какво точно е станало и ми се извини неколкократно. Става въпрос за София. Не се учудвам, че се сменят често продавачите, защото работата по тези магазини е тежка и когато заплащането е ниско, просто бързо си даваш сметка, че не си струва и напускаш Grinning

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 04:43 от zverino

# 4
Единият ми квартален магазин е СВА; рядко го посещавам, защото е малък и зле снабден. Има си всичко, но ако човек търси нещо ново и конкретно (т.е. определен вид бисквитки или шоколад или нещо такова, наскоро излязло на пазара) има голяма вероятност да го няма. Освен това всичко е сбутано натясно и хората едва се разминават. Ходя само когато нямам алтернатива и ми трябва нещо малко, което съм забравила да купя от друго място. Продавачките са възрастни жени, любезни са и нямам оплаквания, освен, че понякога се бутат (когато подреждат някой щанд) и пречат на клиентите.
От друга страна ми харесва, че магазинът участва в разни игри и промоции и плакатите винаги се слагат на видно място. Имат и от съответните награди (когато промоцията е такава, че наградата трябва да се даде от касиерката).Например, миналата година от тях взех доста чаши и тениски на кока кола (имаше промоция с награда под капачката). Сега ще имат игра на сладоледи и заради това мисля да ги посетя извънредно няколко пъти. Само се надявам да са заредили фризера, защото последният път когато ходих (преди около 3 седмици), беше полупразен и преместен в един почти недостъпен ъгъл...

# 5
  • Варна
Ами майка ми работи с ЦБА и наистина не достигат хора.Положението е много сериозно относно персонала.Хората,които идват са или страшно бавни или ги мързи да се помръднат.Заплатите не са толкова зле имам предвид,че майка ми на щанда взема с купоните 550 лева,а отделно има и бонуси на някои от които са доволни. Иначе аз като клиент съм горе-долу доволна,само в последно време не съм,защото свиват магазина и отдават част от него под наем и две седмици нямаши най-належащи неща като клечки за зъби,тоалетна хартия,салфетки....

# 6
За Бургас мога да кажа, че съм супер доволна, като клиент говоря.  Продавачките са отзивчиви, но то си зависи от човека.
Точно за Бургас не мога да се сетя за по- гнусен магазин Stop Мръсно, нахвърляни стоки, нечистоплътни продавачки... Ужас просто

# 7
Касиерките са клюкарки, и понякога ми искат лична карта. Това не е редно.
Освен това правят номера със стоката всмисъл, че слагат нестабилно нещата
и като падне нещо, бързат да обвинят този намиращ се най-близко до инцидента.
Редовно има разминаване в цената на рафта, и тази на касата.
Касиерките понякога правят грешки с клубната карта, може би умишлено.При такъв случай
ви съветвам да сигнализирате на управителя.

# 8
Тези магазини не фалираха ли вече? Или обявяват фалит поетапно.
До нас имаше един, но отдавна затвори врати... Не беше нещо кой знае какво.

# 9
За Бургас мога да кажа, че съм супер доволна, като клиент говоря.  Продавачките са отзивчиви, но то си зависи от човека.
Точно за Бургас не мога да се сетя за по- гнусен магазин Stop Мръсно, нахвърляни стоки, нечистоплътни продавачки... Ужас просто

За кой магазин говорите? Аз говоря за "Болеро" и нямам подобни наблюдения.

# 10
Те Болеро и ЦБА не са ли обединени в Бургас?
Ако става въпрос за Болеро, единственият филиал, който харесвам е в Лазур, бившата Сара. Имам много неприятно впечатления от този, който е в близост до подлеза на операта, където беше Океана. Не искам да лепя етикети на хората, но са събрали едни изключително простовати жени там, говорят си простотии помежду си, груби са, не поздравяват. Същите впечатления имам и от магазина в Созопол, там пък прибраха циганките от околните села. Няма добър ден, няма довиждане. Пълно е със стоки с изтекъл срок на годност, неподредено, объркани цени...Много ми прилича на веригата Европа в София, която не знам дали още съществува.

# 11
Те Болеро и ЦБА не са ли обединени в Бургас?
Ако става въпрос за Болеро, единственият филиал, който харесвам е в Лазур, бившата Сара. Имам много неприятно впечатления от този, който е в близост до подлеза на операта, където беше Океана. Не искам да лепя етикети на хората, но са събрали едни изключително простовати жени там, говорят си простотии помежду си, груби са, не поздравяват. Същите впечатления имам и от магазина в Созопол, там пък прибраха циганките от околните села. Няма добър ден, няма довиждане. Пълно е със стоки с изтекъл срок на годност, неподредено, объркани цени...Много ми прилича на веригата Европа в София, която не знам дали още съществува.

Да, обединени са. Аз пазарувам в този в "Зорница". На стока с изтекъл срок не съм попадала, но ме дразни, че понякога промоционалните стоки изтичат след седмица. За мен това е липса на уважение към клиента. Другите неща, които посочвате не са ми се случвали. Най-неприятното, което ми се е случвало, че един господин от охраната ме гледаше като потенциален крадец/джебчийка и то неведнъж, но не ми се разправяше с управител по въпроса. Вече го няма и си пазарувам спокойно.

# 12
  • София
Аз им казвам кучешките магазини. Винаги като влезеш и мирише ужасно. Редовно може да си купиш нещо с изтекъл срок на годност. Сладоледите във фризерите са размразени и замразени отново около 5-6 пъти. Ужасни магазини, но тъй като е на 50 метра от блока и понякога ми се налага да ходя. Говори се, че ще откриват Лидъл наблизо, дано да е вярно. Мисля, че единствено магазини Европа можеха да се конкурират по ужасия със СБА.

# 13
Аз работя в такъв магазин. Тук са няколко, като са на двама различни собственика, нямащи връзка помежду си. Смея да твърдя че нашият е по- добрият Mr. Green като качество на готвени храни, подредба на стоки, приветлив и млад персонал. Ходила съм при конкуренцията- ами аз само като им видя топлата витрина и ми се отщява всичко. Иначе имат хубави промоции понякога. Като заплащане е както една потребителка по- горе беше писала за майка си.

# 14
Аз пък лично, като клиент, мога да изкажа добро впечатление за магазините от веригата в нашият град /Дупница/. Единственно единият е малко по-тесен и лично на мен, това ми създава неудобство при пазаруването, но пък в останалите два го няма този проблем. Добре подредени с услужлив персонал. Не съм попадала на стоки с изтекъл срок на годност. Голям избор на стоки на едно място. Например в момента се сещам, че имат целият асортимент на Милка, докато например в Лидл освен 1-2 вида от шоколадите им нямат нищо друго. А относно искането на лична карта....да, случвало ми се е единственно, когато съм плащала сметката си с натрупаната сума в клиентската карта, коета аз лично смятам, че е редно да бъде така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт