Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 юли 2017, 23:28 ч.

Усложнения след операция на катаракта

  • 8 564
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 21
И аз се учудих.. Но важното е, че открихме решение на проблема. Надявам се никой да не се подведе по лъжите на този доктор. Може би другите които извършват първичните прегледи препращат пациентите със сериозен проблем към специалистите там, в Александровска, а не като него.

# 16
  • Мнения: 589
Имах позната, която сериозно го критикуваше! Определи го като алчен и безотговорен! Нямам лични впечатления, само я цитирам.
За доц. Андреев ли става дума, него ли е критикувала познатата Ви? Не мога да повярвам, че някой би имал основание да смята така за него! Аз съм с ОТЛИЧНИ впечатления, оперира ме преди 2 седмици, всичко беше перфектно организирано и нямам основание за никаква забележка! От служителката на рецепция до санитарката- всички бяха невероятно учтиви и отзивчиви! А  тази сутрин  имах инцидент- събудих се със зачервено око и много силна болка и се разтревожих да не стане някакво усложнение. На път за спешен кабинет- пътят ни минаваше покрай клиника Ден-  мъжът ми забеляза, че клиниката работи и влезе да провери.  Оказа се, че доцентът имал извънредна уговорка за преглед с пациенти, но не ни върна, не ни пренасочи, прегледа ме и не ми взе и стотинка.

# 17
  • Мнения: 1 288
Да, точно за него става дума. При нея не е било перфектно, а той нехаел.  В началото и с нея се държал вежливо.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 00:57 от vl

# 18
  • Мнения: 1
Отидохме в Александровска, където ни пратиха на преглед при доктор Георги Ранков. Очаквах, че той ще ни препрати при специалистите в очната клиника в Александровска, но не! След като извърши прегледа каза „Ами може да е нещо от операцията, може и да е макулна дегенерация.. Отидете в клиника Зора, там са най-добрите специалисти. Принципно много се чака за там, но вие кажете, че ви ораща доктор Ранков и още днес ще ви приемат.” Само че доктор Ранков не знаеше, че вече са ни пращали там (за другото око) и след година и половина биене на инжекции на безбожни цени, баба ми изгуби почти цялото зрение на това око. Бях бясна, та как се очаква да стигнем до преглед от добър лекар в Акександровска, щом тези които правят първичните прегледи, ни пращат в частни клиники, за да си делят пари с лекарите там и да се подиграват със здравето ни??
В крайна сметка звънях пак в Ресбиомед, където беше операцията. Момичето от рецепцията разбра, че положението вече е сериозно, даде ми номера на лекарката, която извърши манипулацията. Тя ми каза, че въпреки че клиниката е в ремонт, има един дежурен лекар (а именно управителят на клиниката) за спешни случаи като този и ни прати при него. Оказа се, че проблемът не идва от операцията, а от кръвоносните съдове. Прати ни за кръвни изследвания и наистина беше прав. Ходихме на кардиолог и сега баба ми ще я хоспитализират за три дни, за да направят всички необходими изследвания, защото нещо не е наред. Той беше и първият лекар, който най-сетне обясни защо другото око е загубило зрението (показа ни по рентгеновата снимка), а ако не ни беше насочил към кардиолог, не знам дали щяхме скоро да отидем и не ми се мисли какво щеше да стане (баба ми вече е карала микро инсулт, а точно за инсулт или инфаркт са сигнали сегашните проблеми с кръвоносните й съдове).

В крайна сметка подобри ли се зрението на баба ви?

Общи условия

Активация на акаунт